Kijk je mee?

Memory Lane. 31 mei – 6 juni.

Een week van heel veel positiviteit ondanks hele slechte nachten slaap, zo kan ik deze week het beste samenvatten. Kijk je weer mee naar mijn week in foto’s?

Zondag

Deze dag klopt niet helemaal, want veel zon is er niet te bekennen. De verwarming heb ik toch maar aangezet (wekenlang geweigerd) want ik krijg het niet meer warm. Helaas!

zondaggen6

Vandaag is het, net als elke week, wasjesdag en poetsdag. Beetje boring misschien, maar ik word er heel rustig van en ik vind het altijd weer lekker als het gedaan is. Mr Proper houdt mij gezelschap.

zondaggen1

Deze afwasmiddel rechts gaan we eens testen! Toen ik hem in de winkel rook moest en zou ik hem meenemen. Een heerlijke frisse geur van citroen&munt. Biologisch afbreekbaar en zonder viese ongezonde middelen erin. Iets wat ik steeds belangrijker vind nu Sarah er is. Method was afgelopen week trouwens in de bonus.

zondaggen

HuubHuub…Barba truc! En het huis is weer schoon.

zondaggen2

…Voor een half uur. Want op de achtergrond zie je terror Saar al aankomen 😉

zondaggen4

We doen trouwens gewoon alsof het herfst is en steken kaarsjes en lampjes aan! Die mooie roosjes die je ziet kreeg ik trouwens van mijn man.

zondaggen5

Maandag

Werk aan de winkel! Om 6 uur staan we allebei op, na een hele slechte nacht. Waarom ik zo slecht sliep weet ik niet, maar ik voelde mij zo onrustig. Ik telde de uren af dat ik nog kon slapen en tja…dan gaat het mis bij mij. Ik word er zenuwachtig van met als gevolg dat ik bijna helemaal niet slaap. Slaat nergens op, I know. Met 4 uurtjes slaap stap ik uit bed, zorgen we voor Sarah en Giorgio brengt haar om 7 uur naar het KDV. Ik heb nog even tijd om wat te eten en te drinken. Koffie….heel veel koffie.

maandaggen

Ik stap op de fiets om op de (bijna) automatische piloot te gaan werken. Wat een slechte nacht voor invloed op je lijf kan hebben, lieve help. Ik voel mij er de hele dag ziek door. De uren tikken heel langzaam voorbij en ik ben blij als het weer 14.00 is.

Rond half drie haal ik Sarah weer op en word ik thuis wakker en vrolijk gehouden door een blij meisje. Shiva vindt het maar saai…

maandaggen1

Geweldig hoe ze elke keer die bak kan plunderen. Alle spulletjes eruit, en soms ook weer er in.

maandaggen2

Als Sarah slaapt en in bad is geweest, plons ik er ook even in. Mijn gezicht smeer ik in met Nutella. Nee hoor, dit is een chocolademasker van de Hema. Hij ruikt zo lekker dat ik trek krijg in chocolade. Even lekker ontspannen. Een warm bad vind ik het lekkerst als ik heel erg moe ben.

11111

Dinsdag

Sarah en ik zijn allebei vrij en we slapen heerlijk tot 8.30 uit. Ik weet dat het mijn doel is om ochtendmens te worden en mijn plan was om elke dag om 6 uur op te staan. Maar door de verschrikkelijke nachten heb ik extra slaap gewoon nodig. Pech gehad. Als het beter gaat probeer ik het weer, uiteraard. En rond 21.30 naar bed lukt trouwens wel!

We beginnen en eindigen de dag met Nijntje. Sarah moest er eerder nooit zoveel van hebben, ze vond muziek interessanter. Nu ze meer begrijpt van taal begint ze tekenfilmpjes wel leuk te vinden. En ja ik heb de lampen aan, want het was weer donker buiten.Sun…where are you?

dinsdaggen1

De Nijntje-dans…

dinsdaggen2

Wanneer Sarah slaapt ga ik wat foto’s maken en schrijf ik een artikel. Hoe vind je mijn opgevrolijkte heparine spuitje? Het lijkt net of het steeltje van de bloem helemaal in het spuitje gaat, maar dat is van het spuitje zelf, ook groen toevallig.

222

Aan het einde van de middag maak ik een lekkere zuurkoolschotel. Het is bijna lente, maar het voelt echt alsof de herfst in aantocht is. En zuurkool smaakt eigenlijk gewoon altijd…

dinsdaggen

Woensdag

En weer was de nacht verschrikkelijk, hij was nog korter dan maandag. Gelukkig weet Sarah mij op te vrolijken en doen we lekker gek. Helaas kreeg ik geen scherpe foto van Saar met haar blitse bril, maar je ziet wel dat hij heel stoer staat.

woensdaggen

Eenmaal thuis van het werk en het KDV breng ik Sarah naar bed en duik ik er zelf ook in. Om 18.15 worden we allebei wakker…oeps! Gelukkig heeft manlief gekookt. Nasi!

woensdaggen1

Na het eten zijn we allebei weer een beetje bijgekomen en is het mijn taak om 39 keer het dekseltje van de blokkenstoof te halen, om de blokjes er weer uit te krijgen. Ik doe het met liefde, want Sarah vindt het geweldig. Ze is wel heel slim trouwens en gebruikt alleen de blokjes die bij een andere stoof horen. Deze zijn kleiner en passen dus altijd. Tja…toch maar elke keer een applausje als er weer een blokje valt.

woensdaggen2

Er staat nog steeds een mooi boeket op de eettafel. Deze kreeg ik van Giorgio voor ons 8 jarig jubileum. Acht jaar kennen wij elkaar alweer….acht jaar! Helaas beginnen de bloemen nu toch wel uit te vallen. Dat vind ik altijd zo jammer! Ps. Spot het meisje!

woensdaggen3

Donderdag

Vandaag wordt een heerlijke warme dag. Sarah wordt om 7.15 wakker en we ontbijten samen. Genoeg te doen vandaag: boodschappen, schoonmaken, schrijven en spelen! Voor de verandering ontbijt ik een keer met cruesli en yoghurt. Deze is met chocolade, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de rozijnen mis. En het voelt niet helemaal als een gezonde keuze: na een uur heb ik alweer trek terwijl ik net heel veel suiker naar binnen heb gewerkt. Nee, voor af en toe lekker, maar niet elke dag.

donderdaggen0

Even naar buiten en wat zonnenstralen meepikken….dit weer en deze temperatuur is perfect! Niet te warm en een heerlijke blauwe lucht.

donderdaggen

 

Een sunny-selfie met vers gewassen haren…inclusief 1 grijze haar. Ja, grijs. Ik wist niet wat ik zag en ben er nog een beetje stil van. Dertig worden wordt er wel lekker ingewreven zo…

donderdaggen2

Bammetjes in de tuin…

dontjer

Na het slaapje van Sarah en een boterham lopen we naar het winkelcentrum. Ik merk wel dat de warmte iets doet met mijn bloeddruk en niet in positieve zin. Al zwevend bereik ik de winkels en koop ik snel even wat drinken om bij te tanken. Als ik duizelig ben en mijn bloeddruk is laag, drink ik vaak even flink en dan gaat het wel weer.

Bij de Zeeman koop ik wat rompers zonder mouwen en nog twee broekjes. Ook shop ik wat ondergoed voor mijzelf (to much information on this picture…). De Zeeman begin ik steeds leuker te vinden!

3333

Ik ga langs de DA om spul te halen tegen de muggen (voor op vakantie) en haal meteen Magnesium tabletten. Ik heb gehoord dat dit ook wel eens helpt als je slecht slaapt en veel last hebt van stijve spieren. Laat ik dat nou eens hebben…Het is ook goed voor een vrolijk lijfje dus baadt het niet….

donderdaggen3

Shiva is trouwens een hele rare hond. Zodra de zon schijnt (en of het nou 10 graden is of 35 graden) gaat ze in de tuin in de zon liggen. Ze geniet er ook echt van.

444

Vrijdag

De derde werkdag van deze week. Gisteravond brachten we Sarah al naar mijn ouders en we hoeven haar dus niet weg te brengen. Ik heb heerlijk geslapen (hoera!) en vertrek vol energie naar mijn werk. Wat een wereld van verschil zeg!

Fiets parkeren….en aan de slag!

vrijdaggen3

Tussendoor moest ik naar de bedrijfsarts en was ik aan het wachten…en wachten….en wachten. Wat bleek? Ik had niet om 10.30 een afspraak maar om 11.30. Bummer. Ik heb wel lekker zitten lezen en het was een goed en fijn gesprek. Nu het werk verder opbouwen en uitbreiden!

vrijdaggen4

Om 14.00 ben ik klaar en doe ik even wat boodschappen (lees: sushi halen). Daarna fiets ik door naar mijn ouders.

Kijk mijn witte schoenen nog wit zijn! Dit is de eerste keer in mijn leven dat witte kleding of schoenen langer dan één week wit blijven. Applaus.

vrijdaggen2

Sarah sliep nog, maar werd niet veel later wakker. Lekker bloot vandaag met die warmte!

vrijdaggen1

Oh ik ben zo verliefd. Kijk dat nekje….en die armen! Ik word kanibaal.

vrijtjes

 

Even bijkletsen met opa en oma en we fietsen weer terug naar huis. In de zon heeft Sarah helemaal een bos met haar…zo leuk!

 

vrijdaggen

Eenmaal thuis begin ik met koken en vanavond maak ik een nacho ovenschotel. Het recept kreeg ik van mijn nicht en ik heb hem iets aangepast zodat hij minder zout is. Dit was zo lekker! Zondag zet ik het recept online. Dit moet je echt een keer maken!

vrijdaggen5

Giorgio haalt nog een vakantie voorraad medicijnen voor mij bij de apotheek. Dit is de helft. En sommige dingen moet ik nogmaals aanvragen, want ze snappen blijkbaar niet de tekst/opmerking die ik erbij zet: graag twee doosjes aangezien ik met vakantie ga. Wat krijg ik? Één doosje…

woensdaggen4

Zaterdag

Vanmiddag staat er een leuk feestje op de planning, van mijn kleine neefje die afgelopen week 2 jaar werd. Morgen is het weer een wasjes- en poetsdag en probeer ik weer een beetje vooruit te werken voor de blog. Nog maar twee weken, dan heerlijk vakantie!

Doen jullie trouwens al mee met een give-away van Lifesabout? Omdat ik 10 juni 30 word leek het mij leuk om te trakteren! Kijk hier voor meer informatie en doe mee! De winactie sluit op 10 juni.

zaterdaggen

 

Wat zijn jullie plannen voor het weekend? En heb je ook al bijna vakantie of duurt het nog even? Laat je reactie hieronder achter.

 

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Wat een leuke foto’s! Ik heb nog lang geen vakantie, pas eind Augustus. Maar wel iets om naar toe te werken dat is wel fijn 😉

    Beantwoorden

Write a comment