Kijk je mee?

Memory Lane. 29 maart – 4 april.

Op het moment dat ik deze diary in elkaar zet houd ik mijzelf staande met paracetamol en een dikke trui. Ondanks dat ik (alweer) ziek ben geworden deze week waren er weer genoeg lichtpuntjes. Kijk je mee?

Zondag

De dag van opladen, lui doen en niets hoeven. Sarah kreeg haar onesie aan die haar oma uit Amerika opstuurde. Volgens de maat zou zij het passen bij 18 maanden, maar hij zit als gegoten. Ik snap zoiezo weinig van de Amerikaanse maten, vaak past Sarah er al eerder in dan aangegeven, terwijl ze een keurig ‘gemiddeld’ kindje is. Hoe dan ook, hij zit heerlijk en staat erg leuk. Ook het ideale kledingstuk om je piano-skills te oefenen.

zondag1

 

Werkelijk alles in het huis doet het vandaag rustig aan…

zondag2

 

Toch moet er wel iets gedaan worden, zoals de keuken even schoonmaken en stofzuigen. Ondertussen doe ik een stukje waxmelt van Yankee in de brander. Deze ruikt heel erg lekker.

zondag3

 

Gisteravond kwamen mijn ouders nog even koffie drinken. Het is een beetje een gek weekend omdat ik precies een jaar geleden zo ziek was en dat weekend was heel spannend. We kregen onder andere dit lieve kaartje.

zondag4

 

De tulpjes die ik een week eerder kreeg van mijn tante, tijdens de verjaardag van Sarah, hadden hun beste tijd gehad. Toch waren ze nog aardig mooi en vond ik het zonde om ze weg te doen. Heel erg crea bea ben ik niet, maar dit zag er nog best leuk uit. Voor twee dagen overigens…toen lagen de tulpjes als potpourri in de vaas, haha.

zondag5

Toen ik het vaatdoekje van de haak wilde halen hoorde ik iets op de grond vallen. Het betrof ons nieuwe huisgenoot….iekks! Ik vind ze zo ontzettend brutaal, werkelijk overal komen we ze tegen. Hoe ze binnenkomen is vaak nog een raadsel. Ik vond er zelfs ooit eén in de koelkast. Bibbers!

zondag

Het was overigens geen dag om een lekkere wandeling te maken. Getverderrie, mijn lijf snakt naar zon. Ik merk het meteen aan mijn humeur als het zonnetje voor langere tijd niet schijnt en de regen op het raam geplakt lijkt te zijn. Niets aan.

Maandag

Vandaag werkte ik drie uurtjes en bracht Sarah weer naar het KDV. Gelukkig wordt het huilen alweer wat minder. Behalve als ik haar op kom halen, dan wil ze niet meer worden geholpen door de leiding. Ook dat gaat wel weer over.

Ik slaap de laatste nachten trouwens wonderbaarlijk goed. Toch voel ik mij moe en heb ik het gevoel dat ik (weer) verkouden word. Dat zou de vierde keer worden dit jaar.

In de middag, zo rond een uur of vier kijken we altijd uit naar de thuiskomst van de man des huizes. Toen ik vertelde aan Sarah dat papa zo thuis kwam keek ze naar buiten en riep ‘dada’. Shiva weet nu ook heel goed dat ‘papa’ de baas is, dus ook zij keek verwachtingsvol naar buiten. Lief…

dinsda

 

De plantjes in onze moestuin zijn niet heel erg gelukkig gok ik. Hierbij een kleine update. Ze groeien nog wel, maar niet heel enthousiast en het worden vooral lange slierten. Behalve de radijs, dat kan nog wel wat worden.

dinsdag

Ik bestelde online bij de Hema een spijkerjasje voor Sarah. Zij kreeg deze voor haar verjaardag van mijn lieve vriendinnetje alleen was de maat voor de komende zomer net iets te klein. In de winkel zelf hadden ze de jasjes niet meer, online nog wel! Bestellen en afhalen in de winkel naar keuze, ideaal.

dinsdagg

Oh…deze is trouwens wel van toepassing voor vandaag…hoeveel koffie ik ook op had, mijn batterij bleef leeg. Dat werd dus niet sporten in de avond (foei).

dinsdaggggg

Dinsdag

Dinsdag rustdag, tussen twee werkdagen door. Door het weer is het wederom geen goed idee om lekker te wandelen. Het stormt enorm en daardoor slaapt Sarah slecht. Ik ruim wat op in huis, werk mijn CV bij (voor de arbeidsdeskundige) en speel, zing en lees veel met Sarah.

dinsdagje

Oh kijk nou toch! Over ruim een week gaat het heel erg lekker weer worden. Ik kijk hier zo naar uit! Ook heb ik dan een weekje vakantie wat natuurlijk helemaal niet verkeerd is in combinatie met deze temperaturen.dinsdagjes

En nu we toch in to the screenshots zijn: dit gaat de trend worden deze zomer…ehm…ik weet het niet zo goed. Willen we echt zoveel zien van elkaar? Ik zou er in elk geval niet in durven lopen.

dinsdagjesss

Woensdag

Werk aan de winkel! Ik begin de dag redelijk energiek, maar al snel is mijn kaarsje weer uitgebrandt. Stom. Ben ik net fijn aan het werk in uniform moet ik mij gaan omkleden omdat ik het anders niet red tot 16 uur. Ik weet trouwens ook niet hoe ik thuis ben gekomen, zo moe was ik.

Maar eenmaal thuis wachtte iets heel leuks op mij….namelijk het openen van de voorjaarsswap waar ik het vorige week over had. Via Instagram is dit georganiseerd en hebben we een doosje vol cadeautjes en creatieve spulletjes naar elkaar verzonden. We mochten het allemaal op dezelfde dag openmaken en vandaag was het zover!

woensdagjess

woensdaggje

 

Zo ontzettend leuk en creatief gedaan! De cadeautjes waren ook heel goed geslaagd. Doucheschuim en douchescrub, kaarsen, paddenstoeltjes van hout, een paasei van hout, sokken voor Sarah, een boek voor Sarah, een hele mooie ketting, zaadjes voor rode pepers en zonnebloemen…helemaal top!

woen

woens

 

Van moe zijn word je melig. Ik ontdekte een app waar je kapsels mee kunt uitproberen. En dat deed ik niet bij mij, maar bij Sarah. Kijk hoe hilarisch.

woensdag

 

woensdagg

Donderdag

Ik merk dat ik mij niet beter ga voelen, integendeel. Een zware steen ligt in mijn maag, ik ben niet vooruit te branden en zit de hele dag stoicijns voor mij uit te staren. Ik krijg geen hoogte van mijzelf, what’s wrong with me? De dag kruipt voorbij en ik besluit in de middag even te gaan slapen, dan gaat de dag sneller. Sarah smeert voornamelijk haar voorraad snot aan alle boeken en bladzijden. Een echte boekenwurm 😉

donderdag

Ik heb van vandaag dan ook bijna geen foto’s, ik was tot niets aan te zetten en wist niet wat ik met mijzelf aanmoest. Dat heb je wel eens…In de avond weet ik nog maar net mijn eten binnen te houden en Giorgio voelt zich ook heel erg grieperig worden. Gezellig stel!

Vrijdag

Ik werk vandaag 4 uurtjes in plaats van zes, want ik ben niet oké. Het is een soort combinatie van buikgriep en gewone griep. Met koorts fiets ik terug naar huis waar ik lekker mijn bed induik. Sarah is bij mijn ouders en als ik 2 uur laten wakker word voel ik mij heel iets beter. Ik neem nog 2 paracetamol omdat ik zo toch even wil stofzuigen.

 

vrijd

Als Giorgio thuiskomt is het ook duidelijk hoe hij zich voelt…

vrijdag

 

Na het stofzuigen nog even de keuken opruimen. Dit moet altijd schoon zijn vind ik, geen kruimels maar perfect schoon. Noem het een tic 😉

vrijdagg

Vanavond maakt Giorgio pizza, waar we allebei amper van hebben gegeten. Geen eetlust, geen puf. Als wij geen pizza eten dan zijn wij echt ziek.

vrijdagggg

Kleine mevrouw heeft nergens last van, op wat snotteren en hoesten na.

vrijdagje

Zaterdag

Tja, een weekend om uit te zieken dus. Excuses voor de eenzijdige diary deze week, maar veel hebben we niet meegemaakt behalve het verwelkomen van bacteriën. Ik hoop dat jullie allemaal een heel fijn paasweekend hebben, geniet ervan!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment