Kijk je mee?

Memory Lane. 24-30 mei

De laatste week van mei is voorbij gevlogen. Ook al waren de lentekriebels weggeregend, het was opzich een fijne week. Lichamelijk ging het wat minder, maar ook dat mag de pret nooit drukken!

Zondag

Goedemiddag! Ja het is al middag als ik deze salade wegknaag. Soms heb ik geen zin om brood te eten als lunch en maak ik een voedzame salade. Deze was heel makkelijk: eitje, tomaat, komkommer, ijsbergsla, kruiden, wat slasaus en een beetje olijfolie. O ja en een beetje parmezaanse kaas on top.

zond

Sarah genoot intussen van aardbeien en frambozen. Het was voor het eerst dat ze frambozen kreeg en ze moest er heel even aan wennen. Maar al snel vond ze het heerlijk!

zond1

Een rustige dag verder, met wat huishoudelijke klusjes en wat artikeltjes typen. Er kwamen folders door de bus voor de nieuwe week en ik blader ze altijd snel door. de folder van het Kruidvat lees ik wel goed door, ik ben echt dol op die winkel. Maar ik moest wel even grinniken om hun assortiment. Zouden mannen dit serieus durven kopen?

zond2

Gister hebben we heerlijk gewinkeld in de stad. Ik zocht een bikini en vond deze bij de Hunkemöller. Het was wel even slikken (lees: schrikken) toen ik in het pashokje stond met het geweldige licht. Een beetje depri verliet ik het pashokje, maar wel met een nieuwe en leuke bikini! Mensen zeggen altijd dat ik slank ben en dat vind ik heel lief, maar toch voelt het niet heel prettig voor mij. Ik herken mijn lijf niet meer terug en dat is gewoon wennen. Ook zit ik onder de blauwe plekken door de bloedverdunners. Als ik mijn been aanwijs komen ze al tevoorschijn.

Ik kocht ook nog twee pakjes voor op het strand (of bij het zwembad). Zo hoef ik niet de hele tijd in mijn bikini te paraderen. Het jurkje links breng ik terug, ik vind hem toch niet zo leuk en lekker zitten als ik had verwacht.

zond3

Eind van de middag vertrekken we naar mijn ouders waar we weer lekker gaan eten. Het is heerlijk weer en we genieten in de tuin. Opa wijst even aan waar de neus zit.

zond5

Maandag

Vandaag zijn we heerlijk vrij! Ik lunch met een overgebleven pannenkoek van zaterdag die op moet. De vulling is van gehakt en taugé, die maken we eigenlijk altijd als we pannenkoeken eten. Hartige pannenkoeken vind ik het lekkerst, met kaas bijvoorbeeld. Mmm!

maand

Ik kocht vorige week deze serum drops van het Kruidvat. Dit is een kuurtje voor een week wat goed is voor de droge huid. En die heb ik! Ik schrijf er een artikel over die je afgelopen woensdag hebt kunnen lezen.

maand1

Wat ik trouwens nog in de folder van de Hema zag: deze leuke pop-uptenten! Hoe leuk zijn deze tenten om in te spelen?! Ik ga morgen even kijken bij de Hema.

maand2

Ik vulde vandaag de memory box van Sarah weer bij. Ik schrijf niet elke dag een briefje, maar doe dit vaak één keer per week. Dan schrijf ik op wat ze die week leerde, wat we gedaan hebben en lieve berichtjes voor later. Zo leuk om te doen!

maand3

De pannenkoek was nog niet genoeg, ik heb zin om ei-muffins te maken. Ik klopte twee eitjes los met kruiden, stukjes paprika en tomaat en deed deze in twee muffin vormpjes. Twintig minuten in de oven op 200 graden en je hebt deze hartige muffins. Ook heerlijk met kaas en ham!

maand4

Sarah genoot ondertussen van weer iets nieuws…mango! Ze lust het ook allemaal.

maand5

Dinsdag

Vandaag zijn Giorgio en ik 8 jaar samen en ik kreeg een prachtige bos bloemen cadeau! Ook zat er een doosje bij met heerlijke waxmelts en een zeepje. Lief! Sarah vond de versiering wel mooi.

dinsd

Zo mooi!

dinsd1

dinsd3

 

woensd2

Tijdens het stofzuigen liep ik langs de foto’s die bij ons aan de muur hangen. Ik zag één foto van Giorgio vroeger en zag meteen Sarah er in. Ik maakte even deze vergelijking…die ogen, dat mondje. Precies haar vader!

dinsd2

Ik maakte aan het einde van de middag chili con carne. Ook al was ik vrij, zin om lang en uitgebreid te koken heb ik niet. Dit is heel makkelijk in elkaar te zetten (en lekker!).

 

dinsd5

 

Er komt een Beautybox binnen met een ideale inhoud voor de vakantie…scrub, zonnebrand en aftersun. Handig!

 

woend

Er zat helaas ook weer een vreselijke lippenstift in met een kleur die nooit iemand zal dragen. Ik heb er inmiddels een stuk of 10. Of ik ben het niet gewend, of ik ben er te bleek voor of de kleuren zijn echt onmogelijk…Toets na de piep uw keuze in.

donddddd

Woensdag

Een dagje werken staat op de planning. Aan mijn lijf merk ik dat ik het deze week met veel minder energie moet doen. Ik voel me vermoeid, heb hoofdpijn en vreselijk veel last van branderige ogen.Voordat ik naar mijn werk ga brengen we een bezoekje aan het CB voor een controle. Sarah is met 14,5 maand 79 cm lang en 11.1 kilo. Keurig net boven het gemiddelde met een prima groeicurve. Ook kreeg ze twee inentingen. Als ze twee jaar is hoeft ze pas weer terug te komen. Yes!

Ik vertrek in de middag eerder van het werk omdat Sarah nog steeds ontstoken ogen heeft (nu allebei). Het leek gister even beter te gaan, maar vanochtend waren ze weer flink rood en vies. Ik kon aan het eind van de middag terecht en er werd een zalfje voorgeschreven. No way dat we dit in haar ogen krijgen…

woensd3

Eenmaal thuis merk ik dat mijn werkdag best tegenviel (qua conditie) terwijl het vorige week zo goed ging. In de avond maakte ik alleen nog even een planning voor de komende dagen (ja…geïnspireerd door mevrouw Beautygloss) maar ik schreef geen artikel meer. Hoefde ook niet, ik had lekker vooruit gewerkt.

woensd

Mijn stapeltje notitieboekjes groeit trouwens. En waarom weet ik niet, want ik schrijf meestal de eerste pagina’s vol waarna ik hem niet meer gebruik. Maar blijf ze toch kopen omdat ze zo leuk zijn. Logica?

woensd1

Kijk nou….deze foto maakte ik onder het mom ‘dit is geluk’. Meer tekst is niet nodig.

woensdd

Ook al had Sarah een drukke dag op het KDV en heeft ze zere ogen, het plunderen gaat gestaag door.

woensddd

Kijk wat Giorgio laatst bestelde bij de Body & Fit shop: kokosvet in sprayvorm in mee te bakken! Ik ben fan.

woendd

Hoewel we vandaag lekker simpel eten probeer ik het goedje toch even uit. Veel handiger dan kokosvet uit een potje lepelen.

woeend

Donderdag

Mehhh….vandaag wordt geen goede dag. Op het moment dat ik uit bed stap voel ik dat al. Sarah heeft wel lekker tot 8.30 geslapen, ik dus ook. Samen gaan we rustig ontbijten en daarna spelen we even. Op het moment dat Sarah een gesprek begint met een tubetje Zwitsal (15 minuten lang) heb ik even de tijd om wat blogjes te lezen en te kwijlen bij deze camera…

dond

Ik zit er serieus aan te denken om deze aan te schaffen. Ik wil zo graag een goede camera om foto’s én filmpjes mee te maken. Nu maak ik alle foto’s nog met mijn telefoon en film ik met een videocamera van JVC. Ik merk dat met name de foto’s maken lastig is met donkere dagen. Ook vind ik de kwaliteit niet goed genoeg. Ik ben perfectionist en wil met betere foto’s voor de dag komen. Mijn blog is aan het groeien, en ik wil mee groeien.

Op de planning die ik gister maakte stond een uitstapje naar de Bellestein, het winkelcentrum hier in de buurt. Je begrijpt wel dat dit niet gaat lukken. Getver.  Eind mei en nog af en toe de verwarming aan. Het kan.

 

dond1

Ik zwijmel weg bij mijn nieuwe kleurtjes oogschaduw. Maar het plaatje matcht niet bij het weer buiten.

donddd

De rest van de dag doe ik heel rustig aan en in de avond brengen we Sarah naar mijn ouders voor een logeerpartijtje. Eenmaal daar oefenen we een beetje met lopen en zet ze zo ineens een paar stappen los! Zij helemaal trots, wij helemaal trots. Wat gaat ze snel!

Vrijdag

Ik ging heerlijk vroeg naar bed en sliep goed. Om 6 uur ging de wekker, want ik moest werken. Ondanks mijn goede nacht voelt het echt alsof ik ben overreden en ik nachten niet heb geslapen. Wat is dit? Ik herken mijzelf de hele dag niet. Op het werk ging het opzich goed, maar ik voelde mij absoluut niet lekker. Doodop fiets ik naar huis als mijn werk er op zit en duik ik meteen in bed. Na bijna twee uur slaap kom ik een beetje bij. Maar echt lekker voel ik mij niet. Alles doet pijn. Oké, dat was mijn alinea met geklaag.

Er lag post op de mat. Post die je liever niet wil krijgen voor je uberhaüpt dertig bent. Gelukkig was het best leuke post: een paar exemplaren van het magazine van Hartbrug, waar ik met een interview in sta.

vrijd1

 

Op de voorpagina nog wel! vrijd2

Ook lag er een heerlijk pakketje klaar bij de buren: ik had bij Kelly een Sabon verwenpakketje gewonnen waar ik heerlijk van ga genieten.  Thanks!

vrijd3

En het ruikt allemaal zo lekker! Alleen de doos is al een plaatje.

 

sabon

Nadat we Sarah weer hadden opgehaald bij mijn ouders neem ik nog even verse sushi mee voor vanavond….hebben we wel verdient 😉

vrijd5

 

Zaterdag

Afgelopen donderdag schreef ik een heel persoonlijk artikel. Ik heb lang zitten twijfelen of ik het wilde delen of niet. Ik heb het toch gedaan en ik kreeg zulke lieve reacties! Ook reacties die mijn ogen openden, doordat ik er op een andere manier naar ging kijken. Zo zie je maar weer, bloggen is leerzaam en leuk! Dus bij deze voor iedereen die leest en/of reageert:

dankbaar

En een fantastisch weekend!

Ik ben benieuwd wat je van dit weekoverzicht vond. Heb jij nog leuke plannen voor de komende dagen? Let me know!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment