Kijk je mee?

Memory Lane. 19 – 25 april

Wat een fijne week was het! Ik voelde mij goed, had meer energie, genoot van heel veel leuke dingen en het werk beviel mij prima. Kijk mee naar mijn topweek!

Zondag

Rustig wakker worden en even iets langer in pyjama dan normaal. Het verven van de meubels kan niet doorgaan aangezien we geen grondverf hebben (handig) en zonder grondverf komt de lak niet goed tot zijn recht. Volgende week maar halen. Wel schuren we alvast wat meubels. Maar eerst…ontbijtje! Er ligt nog stokbrood in de kast en als je die eenmaal ontdekt hebt…moet hij ook snel de oven in.

Ik maak een stokbroodje met kaas, kipfilet, ei, tomaat, gebakken champignons en een beetje mayonaise. Helemaal niet verkeerd! Ik strooide er ook nog natriumarme gehaktkruiden op.

mindig

De rest van de dag bestaat uit wasjes draaien en spelen. Als we met Sarah spelen wil Shiva ook graag meedoen. En soms denkt ze inderdaad dat ze een schoothondje is. Van bijna 60 kilo.

donderdigggggggggg

In de kamer hebben we veel fotolijstjes. In één lijstje zitten een paar foto’s van mij als klein meisje. Zo ook deze foto met opa en oma. Volgens mij was ik hier iets ouder dan Sarah nu is. Trotse opa en oma! Wel gek te bedenken dat mijn opa en oma hier zoveel ouder lijken dan mijn ouders nu. Maar ze zien er net zo trots uit als mijn ouders.

donderdigje

Maandag

Ik werk eerst van 10 tot 15 en haal na het werk Sarah op van het KDV. Vannacht hebben we allemaal goed geslapen, in tegenstelling tot vorige week. Ik zit dan ook veel beter in mijn vel en heb zowaar iets energie over na het werk. Als ik Sarah ophaal is ze net uit bed en wordt ze verwend met een beker yoghurt en een rijstwafel. Ik blijf nog even een half uurtje zitten tussen de kindjes en klets gezellig met de leiding.

mindag

Eenmaal thuis maak ik nog even een lekker broodje en ik breng Sarah naar bed, aangezien ze heel erg moe is van het KDV. Ze krijgt daar zoveel prikkels en ziet en onderneemt een hoop. Dat vergt ook heel veel energie. Terwijl ik geniet van mijn broodje tik ik een blogje voor vrijdag. Je kon het artikel gister lezen. Ik deel wat tips voor als je een off-day hebt. En ik bewerkte even een foto van mijzelf. Best een leuke bril toch?

me

Vanavond gaan we de grote boodschappen doen, dus eten we een beetje makkelijk zodat we optijd kunnen gaan. Het wordt vissticks met gebakken aardappels en brocolli. Ik had trouwens enorm hoge verwachtingen van deze krokante jongens, helaas viel het tegen. Het waren echte slapjanussen..

mindigg

Dinsdag

Een dagje vrij met Sarah en de zon schijnt volop. Wat doe je dan? Naar buiten en wandelen! We lopen naar de kinderboerderij en langs de vijver hier in de buurt. Er wordt helaas veel verbouwd op de kinderboerderij dus we kunnen niet overal lopen. Ook zijn de meeste beestjes losgelaten in de wei waar we met een grote kinderwagen niet makkelijk kunnen lopen. Maakt niet uit, het is heerlijk! Met blote voetjes…

dinsdig

 

 

 

dinsdig2

 

dinsdig3

In de avond heb ik nog genoeg energie over om te gaan sporten en ik leef mij dan ook flink uit op de fiets, crosstrainer en loopband. Gaat lekker vandaag! Met een rood hoofd spring ik onder de douche en plof ik nog even op de bank. Morgen weer vroeg op om te werken.

Woensdag

Goedemorgen! Op Instagram werd gevraagd wat mijn outfit was. Nou onwijs spannend (not) is mijn kleding voor vandaag. Wij hebben geen passpiegel dus moest er een mallotige houding aan te pas komen. Onderin de foto zie je mijn belangrijkste sieraad: Sarah de been-sticker. Hangt het liefst aan je broek haha.

Na een nacht heerlijk te hebben geslapen moet er gewerkt worden! Ik breng Sarah weer naar het kinderdagverblijf en trek op het werk mijn witte pak weer aan. Doordat ik goed heb geslapen gaat het werken ook goed. Ik houd het zelfs iets langer vol dan voorgaande dagen en ik geniet echt van het werk op de afdeling.

Eenmaal thuis begin ik al snel met koken en ik kom erachter dat mijn favoriete kruiden nu toch echt op zijn. Ik strooi de laatste korrels in het eten en dat was het dan…Ik ga zeker meer van Jonnie Boer proberen! Deze potjes kreeg ik toen ik meedeed aan de Insiders actie van de Albert Heijn. Ik mocht (heel vervelend) gratis producten testen. Komende week ga ik weer wat testen, namelijk de nieuwe Tuna with a twist smaakjes!

woensdigg

Giorgio gaat na het eten nog even naar de winkel om gootsteen-ontstopper te halen en wat lekkers voor in de avond. We worden altijd vrij onrustig als we weten dat er niets ligt om eventueel te eten als we daar zin in hebben (behalve brood dan). Mijn man is een feeder aan het worden…met nog 2 kilo te gaan is dit echt geen goed plan. Maar zo lekker! Ik genoot ontzettend van deze lekkere Sushi.

woensidggg

Ik begon deze avond met het pimpen van mijn medicijndoos. Verderop in deze diary zie je het resultaat. Ik ben er nog niet heel erg blij mee, hij is iets te veel bling-bling geworden. Een soort Roy Donders-doos.

woensdig

Donderdag

En wederom een dagje vrij met Sarah! Ik besluit het huis onder handen te nemen en ga aan de poets beneden. Nu pas merk ik dat poetsen en een dreumes beneden geen goede combi is. Voor even laat ik haar in de stoel maar besluit haar dan al snel te ‘bevrijden’. Kijk trouwens naar haar staartje…cute of niet?!

donderdigggggg

Sarah zit regelmatig verstrikt in het snoer van de stofzuiger, zit aan het draaiknopje om de zuigkracht te regelen, trekt zich op aan de stofzuiger zodat je niet meer kunt rijden…

donderdagje

…Of plakt haar handjes tegen de net gewassen glazen kast aan. Het kan allemaal. Geeft niet, voor een paar seconden is het schoon. Haha.

donderdigge

Na een dag poetsen moet er vooral gegeten worden en ik maak gevulde kip. Ik snijd een kipfilet open, vul deze met mozzarella, kruiden, knoflook, mosterd en soms wat barbequesaus. Even dichtmaken met cocktailprikkers en bakken in de pan. Lekker!

donderdiggg

Ik wilde er een komkommer-salade bij eten. Alleen heeft onze komkommer het een beetje te koud gekregen….

vrijdiggjes

Vrijdag

Workday! Eerst een ritje richting mijn ouders en vervolgens fiets ik zonder Sarah naar het werk. Wederom een nacht goed geslapen, dus ik kan er weer even tegenaan. Wat scheelt dat toch een hoop, als je goed slaapt! Ik voel mij echt weer de oude worden en mijn conditie gaat verder vooruit.

Terug van het werk fiets ik naar mijn ouders waar ik ook blijf eten met Sarah. Giorgio heeft namelijk na zijn werk nog een vergadering. Even de outfit of the day van Sarah showen:

vrijdigjess

Deze dame staat ook alles. Welke kleuren je haar ook aantrekt, het staat altijd zo leuk! Vandaag heeft ze geoefend met los staan. Het lukt haar soms een paar seconden en ze heeft er de grootste plezier in. Ze vindt het vooral heel erg spannend!

Na het eten wordt ze voor de grap neergezet op een dekbed. Ze blijft heel braaf zitten wachten en snapt niet helemaal wat de bedoeling is. Ze vindt echt alles wel best, ze is zo makkelijk.

vrijdigjus

Als ik met Sarah naar huis fiets, kom ik deze prachtige bomen met bloesem tegen. Ik moest even stoppen voor een foto. Wat een plaatje!

vrijdig

 

Eenmaal thuis blijkt de Beautybox te zijn aangekomen. Voor 15 euro per maand ontvang je elke maand een doosje gevuld met lekkere verzorgingsproducten en make-upjes. Het zijn vaak onbekende, nieuwe merken. Leuk om uit te proberen! Er zit een littekencrème bij welke ik goed kan gebruiken voor de keizersnede. En een zelfbruiner voor mijn melkflessen. Ben benieuwd!

vrijdigje

Zaterdag

Kijk nou hoe….Lief! Dit zomerhoedje gaat zeker mee naar Frankrijk. Ik heb hem nog even bij Saar opgezet en hij past nog prima. Vorig jaar kocht ik deze maar hij was toen nog veel te groot. Helaas laat ze hem niet lang op haar hoofd zitten. We zien wel tegen die tijd!

vrijdigg

Vandaag gaan we even naar het centrum om wat spullen te kopen en een pasfoto van Sarah te laten maken. Volgende week vraag ik namelijk een paspoort aan voor haar. Ik ben zo benieuwd hoe de foto gaat worden! Ze moet er wel een paar jaar mee doen…haha.

Voordat we gaan even een eitje in de pan. Niet alleen traditie op zaterdag hoor. Doordeweeks eet ik het ook wel eens. Ik heb er trouwens weer gehaktkruiden op gedaan. Is echt heel lekker!

zaterdig

 

De doos van Roy Donders is ook af. Ik was ook bezig geweest met washi-tape rond de bakjes zelf maar dit vond ik niet mooi. Toen ik het er weer afhaalde trok de tape ook stukken letters mee. Nou….fijn! Hij is niet zo leuk geworden als ik had gehoopt vind ik. Ik ga opzoek naar andere tape en iets minder bling. Of misschien maak ik wel helemaal zelf een doosje! To be continued!

zaterdig1

Morgen een gezellige date met mijn lieve vriendinnetje en maandag nog een extra dag weekend. Heerlijk! Wat gaan jullie doen met Koningsdag? Hier op maandag zelf niet veel plannen, misschien ouderwets rommelmarkten afstruinen. Ik wens jullie in ieder geval een heel fijn lang weekend!

 

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment