Kijk je mee?

Memory Lane. 18 – 24 Januari

memorylane1

En de week is weer voorbij! Tijd voor een terugblik door middel van foto’s. Afgelopen weekend nam ik natuurlijk mijn mooie prijs in ontvangst en het was een hele leuke dag. De rest van de week verliep niet zo heel spannend, maar ik geef je graag even een kijkje!

Zondag

Even een terugblik naar gisteren. Toen vertrokken we naar Amsterdam om Nicky van Mommyonline.nl te ontmoeten. En niet zomaar, want ik was Super Mommy 2014 geworden! Het was een hele leuke dag met naast de beker ook een enorm prijzenpakket en een fotoshoot. Het was heel

erg gezellig!

must

Het werd wel erg stil op de achterbank, zowel op de heen- als de terugreis…

must1

We zijn er bijna…Het is gelukkig maar een uurtje rijden, dus goed te doen.

must2

must3

En dit was het enorme prijzenpakket! Make-up. lichaamsverzorging, nagellak, shakes, repen, T-shirt, pen…het zat er allemaal bij. Heel leuk! De foto’s van de shoot krijgen we op een cd, ik ben heel benieuwd!

must4Gek om je naam op een beker te zien. De enige onderscheidingen die ik ooit kreeg waren mijn zwemdiploma’ s en schooldiploma’s 😉 Bedankt Nicky voor de leuke dag!

Maandag

must5

Een druk weekend moeten we compenseren met rust…en dus zat ik bijna de hele maandag in deze houding op de bank. Af en toe moest ik Sarah bevrijden uit een benarde positie aangezien ze achteruit de kamer doorschuift.

must6

Ik had zin in nootjes! Toen ik ze uit de kast wilde pakken viel het doosje om en kon ik gaan stofzuigen…hoe dan?? Missie nootjes mislukt.

must7

Gelukkig maakte iemand mij weer aan het lachen, zoals dit meisje met 3 en een halve tand.

must8

In de avond maakte ik ovenfrietjes met zalm uit de oven en spruitjes. Op de zalm zit mosterd, Italiaanse kruiden, viskruiden en citroen. Lekker!

Dinsdag

must9

Vandaag beginnen we braaf met smeren onder de ogen. Het klokje tikt richting de dertig. Later zag ik dat dit een oogcrème is voor 50+. Ach ja, je kunt niet vroeg genoeg beginnen.must10

Pamperkontje alert. Sarah begint ook al een beetje mee te ‘shaken’ op de muziek, zo leuk.

must15

Jam, smeerkaas en smeerworst is lekker, maar avocado is the bomb! Leuke foto zo met dat vingertje…haha.

Na het avondeten ging ik op kraambezoek bij een collega en haar vier maanden oude zoontje. Samen grappen we steeds dat we de twee later aan elkaar gaan koppelen. Scheelt weer een hoop kennismakingsgesprekken…

must11

Gelukkig zijn Sarah en Shiva goede maatjes. Sarah kan maar geen genoeg krijgen van de hond en volgt haar overal. Ook zoekt ze de kamer door als we vragen waar Shiva is. Shiva daarentegen is nog erg voorzichtig maar laat het wel toe als er vingertjes richting de ogen of de oren gaan. Ik zal Sarah en Shiva nooit alleen laten, ook al vertrouw ik de situatie.

Woensdag

Vandaag bracht ik Sarah naar het kinderdagverblijf en daarvoor fietste ik eerst langs de Trombosedienst om bloed te prikken. Het voelt altijd als een soort marathon en ik ben steeds weer blij als ik uiteindelijk op mijn werk ben aangekomen. Dit is het ‘prachtige’ fietsenhok van mijn werk.

must12

Met mijn fiets en stoere fietszitje…

must13

Na het werk Sarah weer ophalen en met de tong op de grond de finish halen. Thuis plofte ik nog even op de bank en ging daarna met Sarah slapen. Vanavond weer de grote boodschappen in huis halen.

must14

Donderdag

must16

Deze zoutarme augurken stopte ik in het winkelwagentje gisteravond, net als zoutarme bouillonblokjes. Ik ga ze weer braaf testen en ik laat je weten of het de moeite waard is om ook te proberen.

Maar eerst ontbijten. Normaal begin ik met alleen een banaan, maar ik had zin in yoghurt met muesli. Geen onwijs spannend ontbijt, maar wel lekker.

must17

In de middag doen Sarah en ik waar we goed in zijn….slapen. Soms als ik de diary in elkaar zet heb ik het idee dat we voornamelijk genieten en slapen. En dat is ook zo het grootste gedeelte van de week. Niet heel interessant, maar ach…komt wel weer goed 😉

must18

Sarah wilde niet in haar eigen bed slapen dus nam ik haar gezellig mee. Met als resultaat dat zij sliep, maar ik niet. Ik lag niet lekker maar wilde niet anders gaan liggen omdat ik haar dan wakker zou kunnen maken. Gevolg: een stijve arm. Herkenbaar mama’s?

Vrijdag

Vandaag weer aan het werk. Daarvoor heb ik een afspraak in Veenendaal voor de eerste cursus ‘zelfmeten’ van de Trombosedienst. Hierdoor kan ik mijn eigen bloed testen en het getal doorgeven aan de arts, die vervolgens mijn dosering van de medicijnen doorgeeft. Zo hoef ik niet elke week bloed af te laten nemen buiten de deur. Fijn! Ik breng Sarah eerst op de fiets naar mijn ouders en rijd dan met mijn vader naar Veenendaal.

Voordat ik vertrek, dompel ik mij onder in Alien (nou ja wel met beleid natuurlijk). Hoe lief is dit flesje?

freaky

En dit is de buit die ik mee krijg. Een test apparaat met naaldjes en test strips. Het is de bedoeling dat ik de komende twee weken elke dag een keer oefen met prikken. Alleen die middag bleek mijn bloed weer te dun te zijn en wordt er aanstaande maandag eerst overlegd of ik wel door mag met zelfmeten. Ik begin er nu echt moedeloos van te worden, ik ben gewoon niet in te stellen! Mijn lijf doet elke week waar hij/zij zelf zin in heeft, heel frustrerend.

freaky2

In de middag ben ik even thuis om tot rust te komen, waarna mijn man en ik vertrekken richting postkantoor om twee pakketjes te versturen. Daarna rijden we door naar mijn ouders en eten we daar. Ook halen we Sarah meteen op. Zoals je kunt zien vindt ze opa wel lief!

freaky3

Zaterdag

Het kraambezoek, werken, cursus, boodschappen doen, met Sarah sjouwen…het hakt er wel behoorlijk in. Dit weekend dan ook even tot rust komen. Vanmiddag spreek ik met een vriendin af en gaan we ergens tapas eten of lunchen. Zin in! Ook stort ik mij op de zoutarme kroketten die ik ga maken.

Hebben jullie nog plannen voor dit weekend? Mijn weekoverzicht sluit ik af met een quote die mij heel erg aansprak. Fijne dagen!

memm

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment