Kijk je mee?

Memory Lane. 17 – 23 mei

Wat was het een top week! Na een wat minder begin van de week gingen de dagen daarna als een speer voorbij en voelde ik mij goed. Lekker gewerkt, gegeten en genoten. Life is good!

Zondag

Een rustige dag na een paar dagen met een volle planning. Twee verjaardagen en afgelopen vrijdag gewoon gewerkt. Nog even twee foto’s van het afgelopen feestje, die heel gezellig was. Lekker toastje knabbelen!

zondagmei

We hebben gemerkt dat Sarah niet heel erg dol is op slapen in de auto. Ze ziet teveel om zich heen en ze voelt zich soms opgesloten in de stoel en wil er dan uit, de wereld ontdekken. Gelukkig viel ze op de terugweg alsnog in slaap, zo moe was ze. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat als we op vakantie gaan. We gaan wel ’s nachts rijden dus met een beetje geluk slaapt ze dan lekker door.

zondagmei1

Maar vandaag dus een heerlijke bank-hang-dag. Kijk eens wie ik op televisie zie…Reinout Oerlemans over 20 jaar! Haha ik moest twee keer kijken toen ik deze (onbekende) man voorbij zag komen. Als twee druppels water, maar dan een stukje ouder én met baard.

zondagmei2

Zie je dit? Een muizenval. En die staat er niet voor niets. Vorige week tijdens het legen van de wasmand lag er een verrassing in…Een dode muis. Ja, een dode muis. Iehhhh! We hebben snel twee valletjes gekocht en neergezet. Waarschijnlijk was het een eendags-muisje want tot nu toe zit er niets in.

zondagmei3

Maandag

Na een veel te korte nacht (vraag me niet waarom) is het tijd om naar mijn werk te gaan. Vaste riedeltje.. Sarah wegbrengen en zelf aan de slag. Eerst even een warme douche en een fris luchtje op. Deze twee blijfven favoriet!

overige

maandagmei2

Ondanks mijn slaaptekort gaat het werken toch aardig goed. Ik merk wel dat ik heel wat energie mis maar ik geniet van de dag en dat sleept mij er doorheen.  Thuis plof ik op de bank en kom er bijna niet meer vanaf. Alhoewel…straks gaan we nog dr grote boodschappen doen. Giorgio maakt lasagne zodat ik even kan luieren. Tijdens het bladeren van wat folders kom ik deze leuke dingen tegen. Ik wil ook zo’n moestuintje, kijk nou hoe leuk!

 

maandagmei

En we gaan door met kwijlen…

Het lukt mij ondanks de vermoeide dag toch om in de avond nog een artikel te schrijven. Ook werk ik vooruit zodat ik tijdens de vakantie niets hoef te doen behalve uitrusten. Ik kom wat oude foto’s tegen, waaronder deze van Sarah. Een paar minuten oud. Zo klein! En haar handen lijken zo groot!

IMG_1540

Dinsdag

Een fijn doorwerkdagje wat betreft de blog. Ik schrijf drie artikelen vooruit terwijl Sarah in de middag een paar uurtjes slaapt.

dinsdagmei4

Gaat lekker! Kopje thee erbij en knallen.

dinsdagmei1

Ik kocht trouwens laatst deze gezichtsreiniger bij het Kruidvat, voor nog geen 9 euro. Ik wilde het graag testen nadat ik enthousiaste verhalen hoorde over de Visapure van Philips (die is een ‘stukje’ duurder). Na twee keer deze borstel te hebben gebruikt ben ik toch bang dat mijn gezichtshuid te gevoelig is, ook al gebruik ik de borstel voor de gevoelige huid. Het is gewoon pijnlijk en het brand. Zou dat bij de Visapure net zo zijn?

dinsdagmei

De rest van de dag hangt er vooral een meisje aan mijn benen. Overal waar ik ga en sta volgt ze mij en trekt ze zich op aan mijn luie ‘ik ben thuis’ broek. Niet altijd handig tijdens het schoonmaken of koken.   dinsdagmei2

En tussen de middag even wat broodjes opeten. dinsdagmei3

Woensdag

Een dagje werken en Sarah naar het KDV. Het werken ging prima, na een goede nacht slapen kon ik het prima volhouden. Na zes uurtjes was ik wel moe, maar dat was ‘lekker moe’ ik plaats van te moe. Ik krijg steeds meer vertrouwen in mijzelf en in het werk en dat voelt heel fijn.

Hebben jullie deze toetendoekjes wel eens geprobeerd trouwens? Zonder parfum en dus zacht voor de huid. Helaas krijgt Sarah er een soort jeugdige uitstraling van inclusief puistjes. Jammerrr.

Na het werk ging ik langs het Kruidvat en kocht ik mascara, eyeliner en een doosje met wenkbrauwpoeder. Op de eyeliner na ben ik diep teleurgesteld. Het borsteltje van de mascara leek zo fijn! Alleen ik krijg er een soort spinnenpootjes van. En die wenkbrauwpoeder is een lachertje. Het doosje oogt sjiek, maar het is niets meer dan wat poeder in een kartonnetje met een akelig hard kwastje. O ja, er zitten ook hilarische wenkbrauw sjablonen bij. Niemand die deze vorm wenkbrauwen heeft vrees ik, haha.

woensdagmei1

 

Eenmaal weer thuis duurt het niet lang voordat de mand met speelgoed volledig wordt geplunderd. Het is een uitdaging de laatste tijd om te kijken hoeveel speelgoed eruit kan.

woensdagmei2

In de avond maak ik weer geroosterde kikkererwten als snack. Dit keel extra spicy, waardoor ik na elke 3 happen ook wat water moet drinken.

woensdagmei3

Sarah haar rechteroog is ontstoken sinds vandaag en houden we daarom goed schoon met gaasjes en water. Toen ze net geboren was heeft ze hier ook last van gehad. Hopen dat het snel over gaat en dat ze ook een keer een weekje niet verkouden is of iets anders heeft. Arm meisje.

woensdagmei4

Donderdag

Goedemorgen! Heerlijk geslapen tot 8.30 en als ik Sarah uit bed haal zie ik pas hoe erg haar oog dicht zit. Ik vind het zo zielig, ze lijkt er ook pijn aan te hebben. Behalve schoonmaken kunnen we nu weinig doen. Als het erger wordt of niet beter is na het weekend bel ik de huisarts.

donderdagmei

Ik had een rustig dagje voor ogen maar ook vandaag ben ik druk geweest met schoonmaken, artikelen schrijven en vooruit werken. Sarah slaapt gedurende dag steeds een uurtje, maar wordt steeds gestoord door vliegtuigen, straaljagers, helikopters en een blaffende hond.

Aan het eind van de ochtend is het tijd voor kiwi. Hoe zuur die dingen ook zijn soms, het gaat er gewoon in. Heeft ze niet van mij hoor.

donderdagmei1

Sarah plundert wederom haar keuken en ik bekijk even wat blogjes op de bank. Ik heb altijd een heel lijstje van blogs die ik afloop. Gewoon een soort ontspanningsmomentje (in plaats van een tijdschrift lezen bijvoorbeeld). Hoi Cynthia!

donderdagmei2

Afro Jack heeft een remix gemaakt van een nummer van Mr Probz. Klonk best goed en ik had hem even hard gezet. Sarah begon vervolgens met dansen en ik heb het gefilmd. Gaaf dat het filmpje vervolgens is geretweet door Mr himself! Sarah ging vervolgens viral en veel mensen hebben hem gezien. Cool! Wil je het filmpje zien, kijk dan even op mijn Twitter account (@Life_s_about)

In de avond brengen we Sarah naar mijn ouders zodat ze daar kan slapen. Morgen passen mijn ouders op en ik begin vroeger op het werk dan normaal. Scheelt weer haasten in de ochtend en dan kan Sarah wat langer slapen.

Vrijdag

Laatste werkdag voor het weekend! Na een heerlijke nacht slaap ben ik om 8.00 al op mijn werk. Ik probeer wat eerder te beginnen elke week zodat ik weer in het normale werk-ritme kom. Het is vroeg, maar zoveel vroeger dan dat ik normaal opsta is het ook weer niet. Ik ben er klaar voor!

vrijdagmei

In de pauze kijk ik op mijn telefoon en zie ik een appje van opa en oma. Sarah had heerlijk geslapen en vermaakt zich prima. Helaas zijn nu beide ogen ontstoken. Bummer…

vrijdagmei3

Om 14.00 loop ik moe maar voldaan de garderobe in. Het zit er weer op en het lange weekend is begonnen. Ik heb heerlijk gewerkt en echt veel gedaan, dus het gaat gewoon de goede kant op.Daar mag best een duimpje voor omhoog.

vrijdamei2

En je moet goed voor jezelf zorgen, dus voordat ik naar huis fiets, ga ik nog even snel langs de Albert Heijn XL voor verse sushi. Hier ga ik vanavond van genieten! Eenmaal thuis duik in lekker even mijn bed in, om er behoorlijk brak weer uit te komen. Dat slapen had ik beter niet kunnen doen.

vrijdagmei1

We halen Saar op bij mijn ouders en ik ga pannenkoeken bakken. Één van Sarah haar lievelingseten.

vrijdagmei2

Nomnomnom..Er gaan bijna twee (!) pannenkoeken in.

vrijdagmei4

En die moeten even zakken voor het slapen. Ze loopt nu al heel goed al 1 vinger en we denken dat ze met de vakantie wel loopt. Ik ben zo benieuwd! Lijkt me geweldig. We ontdekten gister trouwens dat er vier kiezen tegelijk aankomen. Komt goed van pas met al dat stokbrood straks op vakantie 😉

vrijdagmei5

Zaterdag

We slapen een beetje uit en gaan straks richting het centrum. Ik wil een nieuwe bikini maar dat vind ik altijd een behoorlijke opgave. Ik hoop dat ze leuke én goed zittende bikini’s hebben. Een trankini lijkt mij ook nog wel wat (ideaal voor de werkheupen).

Morgen gaan we naar een vriendin van mij om even bij te kletsen en in de avond eten we bij mijn ouders, die gaan Rendang maken. Mmm!

donderdagmei4

Ik hoop dat jullie dit weekoverzicht leuk vonden. Ik wens jullie allemaal een heel gezellig lang weekend! Heb je nog plannen met Pinksteren?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Wat fijn dat het werken zo goed gaat.!!! Ben nu druk aan het leren voor de eerste toets van mijn opleiding. En tussendoor even wat anders lezen voor de afwisseling. 😉

    Beantwoorden

Write a comment