Kijk je mee?

Memory Lane. 12-18 april

Hebben jullie ook zo genoten van die heerlijke, zonnige dagen? Afgelopen week had ik nog een paar dagen vakantie en was het tijd om alleen maar leuke dingen te doen. Kijk je mee?

Zondag

Vandaag is Giorgio jarig en vieren we in  stilte zijn 37e verjaardag. Geen groot feest, gewoon koffie met zelfgebakken taart en cadeautjes en het eerste KDV kunstwerkje van Sarah. .Ik bakte een taart met gedroogde abrikozen, dadels, appels, walnoten en rozijnen en zette het recept diezelfde dag online op de blog. Hij was ontzettend lekker en Sarah keurde hem ook goed.

zondagen3

zondagen2

Mijn ouders komen even langs en verder hebben we een vrij rustige dag. We besluiten ons paasdiner uit de vriezer te halen en lekker te gaan gourmetten. Even de schade inhalen!

zondagen

Ondanks dat Sarah al een hapje had gegeten, konden een paar stukjes vlees er nog prima bij. En nog een paar stokbroodjes…

zondagen1

Het is trouwens lang geleden dat ik zo moest lachen. Ik gaf Giorgio voor zijn verjaardag een lekker luchtje en gezichtsverzorging van Rituals. Bij een besteding vanaf een bepaald bedrag kreeg je er een gratis geschenk bij; enkele producten uit de nieuwe TAO lijn. Waaronder deze roller. Het eerste wat ik dacht; lekker, een oogroller! Enthousiast rolde ik de substantie om mijn ogen tot ik het enorm voelde branden. Bleek het een roller met Chinese munt te zijn, die je gebruikt op je slapen en polsen om te ontspannen. Het duurde even voordat mijn ogen niet meer in brand stonden en ik stopte met huilen (van het lachen….en de mint…).

zondagen4

Maandag

De laatste vakantiedagen zijn aangebroken! Morgen is de laatste vrije dag van Giorgio, donderdag die van mij. We pakken de woonkamer aan en Giorgio begint met het witten van de muren. Ook de televisie wordt opgehangen met een speciale beugel. Het meeste werk zit in het wegwerken van de kabels.

Ondertussen houdt Sarah in de gaten of haar haren nog goed zitten.

maandagen

In de avond ga ik sporten en daarna neem ik een lekker warm bad. Wijntje mee, sushi mee. Ik ben happy.

maandagen2

maandagen3Daarna check ik nog even mijn mail en ik krijg een bevestiging van onze reservering in Frankrijk. Nu is het aftellen tot we heerlijk voor ons huisje kunnen genieten in de Franse zon. Oui!

Dinsdag

Vandaag werd de box afgebroken en maakten we plaats voor een nieuwe speelhoek voor Sarah. Best raar om ineens geen box meer te hebben staan, maar het voelt goed!

box

 

En mevrouw begint meteen te spelen. Het liefst zo hard mogelijk slaan met de pannen en de wasbak eruit mollen.

boxje

Er kwam vandaag een artikel online over gelukkiger zijn dan ooit, ondanks een chronische ziekte. Dit artikel werd heel veel gelezen en ik kreeg veel lieve reacties. Mijn hits schoten omhoog…ik wist niet wat ik zag. Maar wat cool! Ik mocht die dag 7.000 bezoekers verwelkomen. Awesome!

dinsdagen

In de middag wandelen we met zijn drietjes richting de kinderboerderij. Het is rustig en we lopen langs de geiten, varkens en koeien. Vooral de koeien vond Sarah erg interessant. Helaas waren deze dames niet in een hele goede bui.

koe

 

koeh

 

Woensdag

Giorgio is weer aan het werk en dus zijn Sarah en ik alleen thuis. We wandelen heerlijk naar de kinderboerderij en gaan daarna even langs mijn ouders om er een broodje te eten.

woensdagen

 

woensdagen1

Het is zulk prachtig weer en gewoon warm in de zon! Ik zit een kwartiertje in de volle zon waarna ik besluit weer te schuilen in de schaduw. Ik verbrand altijd zo snel. Sarah slaapt ondertussen even, maar wordt al gauw wakker door het hoesten. Zo gaat het de hele week al….zucht..

Als we teruglopen naar huis zie ik dat de winter letterlijk plaats maakt voor de lente. Lekker alles weer groen!

woensdagen2

Dag baby-speelgoed! Hier kan ik vast een vriendinnetje heel erg blij mee maken.

dinsdagen1

En we halen even de lente in huis….verse bloemen!

tulpiess

 

tulpies

Donderdag

De laatste vakantiedag!Na een stevig ontbijt volgt er een lunch met twee boterhammen. Die gaan er altijd in als koek. Mevrouw hoest alleen het brood er steeds uit, maar dat mag de pret niet drukken.

donderdagen3

Omdat Sarah zo blijft hoesten en ze ook af en toe benauwd klinkt, fiets ik in de middag even met haar naar de huisarts. Gelukkig is er niets bijzonders te horen en gaan we met een goed gevoel weer naar huis. Het is waarschijnlijk verkoudheid nummer 342. Eenmaal thuis begin ik aan de pastasalade met tonijn, tomaat, ei, doperwtjes, boontjes, knoflook en geitenkaas. Heerlijk!

 

donderdagen

Ik heb trouwens een goede snack gevonden voor Sarah: een gedroogde abrikoos. Viel goed in de smaak!

donderdagen1

En voor mijzelf een stukje Port Salut op een toastje. Om alvast in de Franse stemming te komen 😉

donderdagen4

Vrijdag

Mijn vakantie is ten einde, dus vertrek ik richting mijn ouders om Sarah af te leveren en vervolgens naar het werk te fietsen. Doordat ze nog erg hoest heb ik een hele slechte nacht gehad. Ik kan de babyfoon wel uitzetten, maar ik wil haar ook in de gaten kunnen houden. Soms blijft ze in een hoestbui hangen en dan wil ik haar wel kunnen helpen. Met een nacht van drie uurtjes slaap begin ik aan mijn werkdag. Ik functioneer op de automatische piloot en weet werkelijk niet meer hoe ik thuisgekomen ben. Best een eng idee. Ik voelde mij de hele dag niet lekker vanwege de vermoeidheid. Gelukkig is het nu weer weekend!

Samen halen we Sarah op bij mijn ouders en rijden we nog even langs de Albert Heijn XL. Het is te laat om Sarah met ons mee te laten eten aangezien we nog moeten koken. Giorgio haalt een potje Olvarit en neemt meteen wat lekkers mee voor vanavond. Sushi it is…

Ik blijf in de auto wachten met Sarah, ik kan letterlijk geen stap meer verzetten.

vrijdagen

Ook Sarah is op, maar kan gelukkig nog lachen. Lekkere rode wangen!

vrijdagen1

 

Volgens mij ben ik iets vergeten de laatste dagen…

vrijdagen2

 

Alhoewel Sarah in de middag niet meer geslapen heeft, is ze nog springlevend en vol energie. De puzzelstukjes vindt ze het leukst op dit moment. Ik lig op de bank en kijk toe hoe dit schattige duo zich vermaakt.

vrijdagen4

Zaterdag

Heerlijk twee dagen bijkomen en genieten van de lente. Komende dagen gaan we waarschijnlijk verder met klussen in huis. Ik zeg expres waarschijnlijk, aangezien we ons er soms echt niet toe kunnen zetten. Dan moeten we letterlijk bijkomen. Er moeten deuren worden geschuurd en gelakt en het dressoir krijgt een likje verf.  To be continued! Ook zal ik bezig zijn met het bewerken van mijn eerste vlog…spannend!

Ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend toe!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment