Kijk je mee?

Memory Lane. 10- 16 mei.

En er is weer een week voorbij! Een week van vermoeidheid en korte nachten, maar toch heel veel positiviteit en een stijgende lijn op het werk. Kijk je mee naar mijn week in foto’s?

Zondag

Moederdag! Mijn tweede moederdag is een feit. Als Sarah wakker wordt haalt Giorgio haar uit bed om haar mee naar beneden te nemen. Ik ben al wakker dus uitslapen lukt niet meer, maar ik word wel verzocht even boven te blijven zodat zij cadeautjes klaar kunnen leggen en een ontbijtje kunnen maken. Ontbijten in bed hoeft van mij niet, aangezien ik anders de volgende nacht in de kruimels slaap.

Eenmaal beneden staan er allemaal leuke cadeautjes en wordt er een heerlijk ontbijtje gemaakt. Moederdag is geslaagd! Ik kreeg een mooi kookboek van Gordon Ramsay (je kunt niet genoeg kookboeken hebben, echt waar), een heerlijk pakket van Rituals, een Hunkenmöller cadeaubon en het allermooiste cadeau…een vingerverf knutsel van Sarah.

 

son1

 

son2

Na het ontbijt ga ik rustig douchen en kleed ik mij aan. Even schrik ik van mijn melkfles-armen. Hier moet echt een zelfbruiner overheen, ik geef bijna licht.

son

En omdat we geen passpiegel hebben maar even een selfie van bovenaf. Mijn nieuwe kleren. Ik vind wit met pasteltinten zo mooi!

manie3

Ik snoep nog wat van de zelfgemaakte tomaten-tapenade en pesto die ik gisteren maakte. Wat was het lekker! Zo goed gelukt, ga ik absoluut vaker maken.

son3

Ook krijg ik zin in Noodlesoup. Ken je die soepjes uit een pakje? Die at ik vroeger regelmatig, die zijn zo ontzettend lekker. Maar een echte zoutbom, dus eet ik ze niet meer. Ik vond nog wat naturel noodles in de kast en besloot zelf een noodle soepje te maken. Met kerrie, chili, kip, klein beetje bamikruiden en knoflook. Missie geslaagd!

son4

Maandag

Gisteravond zijn we nog een hapje wezen eten bij mijn ouders. Het was niet alleen voor mij moederdag, maar ook voor mijn moeder natuurlijk! In de tuin maakte mijn vader foto´s van ons terwijl we een draagzak aan het testen waren. Opeens zat ik een beetje klem en schoot mijn vader de grappigste kiekjes.

DSC_0874

Help, bevrijd me dan!

DSC_0883

Maar er werden ook hele leuke foto´s geschoten…

DSC_0835

Vandaag moest er trouwens gewerkt worden, maar Sarah had ons de hele nacht wakker gehouden. Ik heb misschien maar één uur geslapen. En ook al wilde ik alsnog heel graag werken, het ging echt niet. Ik liep tegen deuren aan, had knallende hoofdpijn en voelde mij beroerd. Ik bracht Sarah naar het KDV en ging lekker slapen. Een paar uur later werd ik iets meer uitgerust wakker.

Voordat ik Sarah wegbracht vanochtend toverde ik haar om in een aardbeitje. Dit jurkje staat haar zo leuk!

manie1

Ik haalde Sarah in de middag weer op en maakte daarna pizza. De ene helft voor Giorgio, met gehakt, kip, mozzarella en barbequesaus. De andere helft voor mij met tonijn, champignons, knoflook, mozzarella en pesto. Altijd zo lekker en allebei tevreden.

 

manie

En ´s avonds werd er vooral rustig aan gedaan en kwamen we weer een beetje bij. Shiva mocht even op de bank en viel in slaap bij de baas des huizes. Gek beest.

manie2

Dinsdag

Een rustdagje en de dag om boodschappen te doen. Ik probeer alvast wat vooruit te werken aan de blog zodat ik in de vakantie niets hoeft te doen. Ik had heel leuk een schema gemaakt, maar het is nog lastiger dan ik dacht. Ik mag blij zijn dat ik dagelijks één artikel af krijg, laat staan twee…Hoe dan ook, ik ben optijd begonnen en het lukt mij vast wel om vooruit te werken.

Terwijl Sarah een slaapje doet, eet ik wat en ga ik aan de slag. Leftovers als lunch zijn de beste…mmm.

dinies

Voor morgen tik ik een artikel over de inhoud van mijn toilettas voor de vakantie. Ik krijg er zoveel zin in! Nog ongeveer 5 weken geduld hebben.

dinies1

 

Sarah en ik spelen de rest van de middag en maken even een foto van haar romper. Gekregen van oma uit Amerika.

 

dinies3

 

Even later is het tij gekeerd en is mevrouw iets minder vrolijk. Na een correctie tijdens het spelen met mijn glas drinken wordt de lucht opeens donker…

dinsies2

Ik las laatst een recept van Rens Kroes uit haar kookboek, geroosterde kikkererwten. Giorgio haalde een blik en ik probeerde het recept uit. Man wat is dat lekker! Met wat olijfolie en kruiden, waaronder cayennepeper, maak je heel simpel knapperige nootjes in de oven. Verslavend!

dinies4

Sarah was trouwens vandaag niet weg te slaan bij Shiva. Ze weet hoe ze kusjes moet geven en doet dit maar al te graag. Aan ons, aan de stoel, de pop….en de hond. Shiva vond het wel prima. Op een gegeven moment had ze het gehad en liep ze weg. Ze geeft duidelijk aan als ze het niet wil. Ter info: ik laat Sarah nooit alleen bij Shiva.

dinies5

Woensdag

Werken is wat we doen vandaag! Na wederom een korte nacht ga ik toch aan de slag en fiets ik naar het KDV en mijn werk. Omdat mijn wallen een dubbele onderkin hebben vandaag, smeer ik even lekker met concealer. Wat een uitvinding.

wien1

Het is een pittige dag vanwege de vermoeidheid, maar weet toch alle uren vol te maken en in mijn uniform te lopen. Ik ben trots! Moe maar voldaan kom ik thuis en kijk ik terug op een heerlijke dag. Het is zo fijn je eigen vertrouwde werk weer een beetje op te kunnen pakken.

Gisteren ben ik trouwens weer wezen bloedprikken. Ik blijf gelukkig heel stabiel zitten wat betreft mijn INR. Ik hoef pas weer eind juni terug te komen. Joehoe!

wien

 

In de avond typ ik een blogje en kijk ik even naar de statestieken. Ik kan ook bekijken hoe mensen op mijn blog terecht zijn gekomen via Google. De meeste zoektermen spreken voor zich, maar die bovenste? Hilarisch.

wien2

Heel af en toe krijg ik ineens last van gewrichtjes, in mijn vingers, schouders, knie of polsen. Vandaag voelde ik ineens mijn vinger dik en stijf worden. Je ziet ook dat mijn wijsvinger een stuk dikker is. Vaak is het met een dag weer verdwenen en ´wandelt´ het naar een ander gewricht. Dit keer gelukkig niet, maar pijnlijk is het wel. Ik krijg het vooral als ik heel erg moe ben.

wien4

Het was laatst de dag van de verpleging. Op het werk kregen we deze lekkere bodylotion en handlotion. Hij ruikt zo lekker!

Donderdag

Het is Hemelvaartsdag en we zijn heerlijk vrij. Vandaag brengen we een bezoekje aan mijn tante die jarig is. Zij woont in Winterswijk en de hele familie komt langs, gezellig!Eerst even een demonstratie van onze lenige dochter.

donurrr

Dichtbij staat een grote kinderboerderij waar je tussen de geitjes, schapen en kippen kunt lopen. Sarah vond het hartstikke interessant en was niet bang.

donur3

donur

Er liepen hele vreemde kippen rond, helemaal pluizig en behaard. Het leken eerder konijnen met een snavel. Ze liepen we heel grappig, maar ik had ze nog nooit eerder gezien.

 

 

donur5

Eenmaal weer bij mijn tante thuis gingen we lekker eten. Iedereen had wat gekookt, van gehaktballetjes tot lasagne en van hartige taartjes en soep tot pastasalade. Midden in de kamer stond een tafeltje vol geluk. Alle kleinkinderen bij elkaar.

donur1

Vrijdag

Vrijdag, werkdag. Giorgio is vrij en ik werk vandaag gewoon. Sarah gaat wel naar mijn ouders zodat Giorgio even wat tijd in het huis kan steken.  Ik vertrek om kwart voor 9 richting mijn werk op mijn witte gympen. Ze lopen zo lekker! Deze zijn van River island. Ik heb ze zowaar wit gehouden tussen de geitenkeutels gister.

vridje

Het werk ging trouwens ontzettend goed en ik heb 6 uur lang in uniform rond kunnen lopen en mijn eigen werk aardig kunnen doen. Ik ben zo blij dat er zoveel vooruitgang is.

Er zijn trouwens weer twee jongetjes geboren vorige week! Ik merk dat er naar verhouding in mijn omgeving veel meer jongens geboren worden dan meisjes. Dat geeft dus veel keuze voor Sarah later!

vrid4

Als ik thuiskom van het werk is het hele huis lekker schoon. Omdat we vrij laat eten haal ik een potje eten bij de supermarkt voor Sarah. Ze heeft meer aandacht voor de vogels in de tuin.

vrid

Ik had gehoopt wat langer van mijn basilicum te kunnen genieten, maar na een kleine week is het toch echt tijd om richting de kliko te verhuizen. Jammer, want het ruikt zo lekker.

vrijdjes

Zaterdag

Vandaag hebben we nog een verjaardag, van mijn lieve neefje! Dus vertrekken we in de middag naar Meppel om de hele familie weer te zien. Morgen wordt een rustdagje en genieten we van het thuis zijn. Opladen voor de komende week, ook belangrijk!

Deze tart van Yankee is trouwens zo ontzettend lekker. Ik smelt steeds een heel klein stukje omdat ik er zo zuinig op ben. Maar wow, wat een heerlijke geur.

overig1

Giorgio kocht laatst deze twee tijdschriften voor mij. Ik vind het heerlijk om met een kop thee op de bank dit soort tijdschriften door te bladeren. Soms doe ik er ook nog inspiratie mee op voor een artikel. Ik denk dat lezen mijn voornaamste besteding wordt zondag.

overig

 

Dit was hem dan, mijn wekelijkse diary! Hij was goed gevuld en ik heb een hoop gedaan. Met een trots en voldaan gevoel kijk ik terug. Ik hoop dat je dit weekoverzicht leuk vond en dat jullie een heel fijn weekend gaan hebben!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment