Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane. 1 – 7 februari

De eerste week van februari is een feit. En ik heb er van genoten! Het is langer licht, de zon scheen veel en de wereld was even bedekt met een laagje sneeuw. Kijk je mee naar afgelopen week?

Zondag

Zondag is de dag van alles mag en niets hoeft. We nodigen Shiva dan ook even uit op de bank (dit hebben we haar afgeleerd). Sarah vindt het reuze interessant en deelt zelfs haar speen met de hond. Gelukkig hoeft Shiva hem niet, haha.

 

zontag3

 

Shiva gaat er maar lekker bij liggen. Ze is trouwens behoorlijk fotogeniek.

 

zontag1

Ik maak in de middag heerlijke erwtensoep. Zoals je ziet is mijn grootste pan te klein en Giorgio stapt even snel op de fiets om een grote soeppan bij mijn ouders te lenen. Het wordt tijd dat we naar de Ikea gaan. De soep was heel erg lekker!

zontag2

In de middag maakte ik ook nog wat foto’ s van de producten uit dit pakketje. Het is een kit van Burt’s Bees met de babyproducten van Baby Bee. Sarah wordt een bijtje en gaat dit lekkere spul testen!

zontag

Maandag

Ik voel dat dit weer een goede week gaat worden, dat voelt zo fijn! Ik voel mij redelijk uitgerust, sta stevig op mijn benen en ben opgewekt. Ik denk dat het zonnetje en de lentekriebels die ik krijg daar wel aan meehelpen. En natuurlijk Sarah, mijn dagelijkse dosis geluk.

mantag

Goedemorgen! Wij starten rustig op en ik begin de dag met koffie en blogjes lezen.

mantag1

Soms doet ze mij denken aan een aapje, zoals ze zich vasthoudt aan de tralies van de box. Het optrekken gaat steeds beter, maar je merkt toch wel dat ze Antilliaans bloed heeft. Alles op zijn tijd, dat kruipen en staan komt wel een keer. Lekker kind!

mantag2

Een selfie van mijn erwtensoep. De lepel kon er rechtop instaan, dus hij is goed gelukt. Twee keer hebben we er heerlijk van kunnen smikkelen, vanavond dus weer op het menu. Zou dit de laatste keer zijn?

En niet alleen wij krijgen goed te eten…de vriezer raakte weer leeg en dus was het tijd om hapjes te maken voor Sarah. Deze vier bakjes zijn goed voor 8 hapjes.

foodie

In de avond pakken we het hobbelpaard van Sarah haar kamer en proberen we hem even uit. Het is nog niet verantwoord om haar erop te laten spelen, maar voor de foto mocht ze heel even hobbelen. Deze is van de Ikea en hebben we gekocht toen ik nog zwanger was van Sarah. Dat gezichtje van haar! Ook mede mogelijk gemaakt door de flits…

mantag3

Dinsdag

Ons buurjongetje was onlangs 1 jaar geworden en vandaag brengen we een cadeautje langs. Sarah werd in haar nieuwste kleren gehesen, want er moet natuurlijk wel indruk gemaakt worden op deze jongeman.

tinsdag

 

Zijn voeten en tenen zijn alvast goedgekeurd. Sarah was er erg door gefascineerd..

 

tinsdag1

Ik stuurde een mailtje naar Verstegen, die deze heerlijke zoutarme kruiden maakt. Ik heb ze een compliment gegeven over het assortiment, maar ook meteen een tip gegeven om het lipje aan de deksel wat steviger te maken. Deze breekt vrij snel af waardoor de deksel moeilijk open te krijgen is. Ik mag hem terugsturen voor onderzoek en dan krijg ik een nieuwe. Maar deze is al bijna op en het was helemaal niet de bedoeling om een nieuwe te krijgen, ik wilde alleen een tip geven. Wel een topservice dus!

tinsdag2

Ik struikel steeds vaker over het speelgoed van Sarah. Vooral losse blokjes en bakjes vind ik overal terug. Ik sleepte een mand, die op haar kamer stond met wat speelgoed, naar beneden en vulde deze met al haar speelgoed. Er past verrassend veel in en de vloer is (voor even) leeg.

frit2

Woensdag

Goedemorgen. Even snel ontbijten en dan richting het kinderdagverblijf. Ik werk vandaag 4 uurtjes en haal Sarah om 14 uur weer op. Het is meteen een vrolijke bedoeling aan tafel.

 

 

wet

We hebben meteen de nieuwe voetenzak uitgetest en dit was een groot succes. Wel wordt Sarah steeds zwaarder en wordt het zwaarder om haar in het stoeltje te krijgen. Ze houdt haar voeten ook niet meer bij elkaar maar spreidt haar benen, waardoor de voeten op het stuur blijven hangen. Goede workout voor mama.

wet1

 

Deze haalde ik uit de kledingkast van Sarah, is hij niet leuk? Een triangel bikini in maatje 74. Deze lente moet ze hem wel aan (als hij nog past) want het broekje zal snel te klein worden.

wet2

 

Eind van de middag vielen we in slaap, maar Sarah werd al snel wakker en bleef huilen in bed. Ik heb haar toen meegenomen in mijn bed waar ze meteen in slaap viel.  (O ja en ik slaap nog steeds met een voedingskussen….guilty).

wet3

Donderdag

Kom je beneden, zie je dat er sneeuw ligt. Wel een mooi plaatje en fijn dat de zon zich ook nog even laat zien. Vandaag niet veel op de planning, ik werk wat vooruit en ruim wat op in huis. In de avond wil ik sporten maar het is altijd maar afwachten of dat lukt. Wij zijn alle drie niet zo lekker en snotterig. Dus verwarming op 21 graden en we plunderen de fruitmand.

tont

In de winter schijnt de zon altijd de woonkamer in. Heerlijk.

tont1

 

Voor Sarah maak ik banaan en kiwi. Ik ben sinds 3 weken begonnen met het af en toe geven van kiwi. Ik was bang dat het erg laxerend zou werken maar dat viel heel erg mee. Sarah vindt het ook erg lekker.

tont2

 

Vinger in je oor, vinger in je neus…Die kleine vingertjes gaan overal in. Shiva vindt het niet erg, die laat het meeste wel toe. En als ze het niet prettig vindt loopt ze weg. Ik ben blij dat ze het zo goed oppikt en ik ben heel benieuwd hoe het zal zijn als Sarah begint met kruipen en lopen. Volgens mij ligt Sarah dan regelmatig in de mand bij Shiva.

tont3

Vrijdag

Vandaag zou ik gaan werken in de middag, maar ik voel mij echt beroerd. Naast verkouden ben ik gewoon niet lekker en ook misselijk en buikpijn. Ik besloot thuis te blijven en Sarah werd in de ochtend opgehaald door mijn vader.

En ik begon de dag, ondanks mijn buikpijn, gewoon met koffie. Deze vond ik wel toepasselijk voor elke dag 😉

frit

Ik heb sinds een week een nieuwe lay-out op mijn site. Ik was de oude zat en vond het veel te zoetig met kleuren als roze en paars. Ik koos voor een stoer en volwassen lay-out met rode accenten, dit vond ik goed passen bij het feit dat het leven met hart&vaatziekten de rode draad is in mijn blog. Ik ben er heel blij mee, vooral ook met mijn nieuwe header waar mijn lieve zus mij bij heeft geholpen.

Het is nog niet helemaal af, want op een smartphone valt een gedeelte van de header weg. De ‘mannetjes’ van mijn website zijn er intussen mee bezig en ik hoop dat ook dit snel werkt.

frit1

Kun je je nog herinneren dat ik bijna twee maanden geleden riep dat ik een tas had uitgekozen als kerstcadeau op mijn werk? Nee? Dat verbaast mij niets want ik heb er al die tijd om moeten wachten 😉

Afgelopen week heb ik contact gehad en het bleek dat de tas niet meer verkrijgbaar was. Ik mocht een andere uitkiezen en koos voor een grote bruine tas. Het is een schoudertas maar heeft bijna het formaat van een weekendtas. Ik ben er blij mee! Maar aan de andere kant…hoe groter de tas, hoe meer zooi?

frit3 frit4

 

Zaterdag

Ik voel mij weer iets beter en we willen er toch heel even tussenuit. We hebben allebei wel zin om te gaan winkelen in Arnhem, want dat is ontzettend lang geleden. Ik ga mij bezighouden met een DIY voor Sarah. Het blijft een beetje mysterie, maar het gaat erg leuk worden!

mysterie

 

Gister kwam ik een nummer tegen van Woodstick en ik vond hem erg mooi,het gaat over vallen en opstaan.  Ik deel hem graag met jullie om deze Diary af te sluiten. Ik wens jullie allemaal een gezellig en heel fijn weekend! Wat zijn jullie plannen?

https://www.youtube.com/watch?v=6ZaBAHLFc7A

 

handtekening

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

Write a comment