fashion Lifestyle

Met manlief op date. Hoe zie ik hem het liefst?

Afgelopen week vierden Giorgio en ik ons 10 jarig jubileum. Tien jaar geleden hadden we onze eerste date en nu, een decennia later, zijn we getrouwd en hebben we een prachtige dochter. Nog steeds vinden we het heerlijk om op stap te gaan en even te genieten buitenshuis.
Een hapje eten, een filmpje of een drankje….En natuurlijk tutten we ons dan ook wat meer op. En hoe ik hem het liefst zie? Dat laat ik je vandaag zien!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf. 

Ken je ze? Stelletjes die verslonzen naarmate ze langer samen zijn? Stelletjes die hun best niet meer lijken te willen doen om er mooi en verzorgd uit te zien. Zelf zal ik het nooit zover laten komen, want ik vind niets leuker dan mooie kleding aantrekken, een lekker luchtje opspuiten en even wat extra’s te doen aan mijn uiterlijk.
Het feit dat je bezet bent, betekent niet dat je nu in een paar sloffen en joggingbroek naar een restaurant kunt gaan.

Je kunt natuurlijk ook overdrijven: in 2013 liet een man een gouden overhemd maken van meer dan €17.000 euro in de hoop dat hij meer aandacht zou krijgen van vrouwen. Maar zou dit echt nodig zijn en werken?
Een mooi overhemd, polo of blous, een glimlach erbij en klaar ben je. Ik zou veel te bang zijn dat ik de blouse verkeerd was en een paar duizend euro letterlijk weg spoel. Er is overigens nooit meer wat van deze man vernomen. Of hij heeft een vrouw aan de haak geslagen met zijn overhemd, of hij heeft de hoop opgegeven en baalt nu heel erg van het geld dat hij kwijt is.

Giorgio ziet mij het liefst op hakken en in een jurkje of mooie jeans. Ik zie hem het liefst in een mooi overhemd. Een effen kleur zoals wit, blauw, grijs of zwart. Of iets heel opvallends als fuchsia roze of paars. Ik heb een zwak voor mannen in uniformen, maar ook zeker voor mannen in een mooie overhemd.
Ik vond het dan ook niet heel erg om Giorgio op de foto te zetten terwijl hij een prachtig exemplaar van Thomas Maine droeg. Wat is mijn man sexy!

Thomas Maine overhemden is in 2007 opgericht door Mazzarelli Maine en gebruikte voor het merk de naam  van zijn grootvader, ‘Maffeis Thomas’.
Het merk staat voor kwaliteit, draagcomfort en modieuze kleding. Ze werken alleen met wevingen van de Italiaanse weverij Monti. Dit zorgt voor duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. De meeste overhemden zijn ‘non iron’ en dat is niet gelogen. Eenmaal uit de wasmachine hang je het op en laat je het drogen. Er komt geen strijkijzer meer aan te pas en daar zijn wij allebei heel blij mee!

Dit overhemd is volgens Giorgio een musthave voor iedere kledingkast. Hij gaat lang mee, is op bijna alles te combineren en draagt heel prettig.
Giorgio heeft zelf een lastige maat (brede schouders en armen) maar dit overhemd zit hem als gegoten. Een nieuw favoriet om vaak te dragen! En dus zullen we ook wat meer op date moeten gaan, vrees ik…

Hoe zie jij je vriend/man het liefst!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Ziet er goed uit! Zelf hou ik ook van mannen in uniform of pak. Maar een nette broek en overhemd zijn ook mooi en fijn om naar te kijken.

  Beantwoorden
 • Ik kreeg mijn man voor de communie voor het eerst in blazer! Echt, zelfs voor ons huwelijk deed hij dat niet.
  En dat doet zo veel hè… geloofde hij me maar iets vaker!

  Beantwoorden
 • […] In de maand juni kwam manlief ook regelmatig voorbij op de blog, met een paar prachtige overhemden. Hij is door overhemden.com enorm verwend met een paar prachtexemplaren en hij wilde maar al te graag op de foto. Ik schreef er een paar blogs over, hoe ik hem bijvoorbeeld het liefst zie als we op date gaan! […]

  Beantwoorden

Write a comment