Lifestyle Mama Random

Mama’s tips en tops! + winactie

Soms kom je iets tegen waarvan je denkt ‘dat is te leuk om niet te delen’. Zo kwam ik op het idee om eens in de zoveel tijd een artikel te maken met spullen die het leven van jou en je kindje een stuk gemakkelijker, leerzamer, leuker en gezonder maken. Niet alleen kwam ik dingen tegen, er werden ook wat spullen opgestuurd waar ik enthousiast over ben. En je kunt ook nog eens iets winnen!

Frozen Rosti Mepal

Ik kreeg laatst een perspakketje binnen met de nieuwe Rosti Mepal schoolbekers en broodtrommel. Sarah is nog geen Frozen fan, maar dat wordt ze wel als ze straks deze bekers en trommel kan gebruiken. Naast dat Rosti Mepal hartstikke sterk is, zijn de bekers ook nog eens hartstikke handig voor onderweg. Er zit een gewone beker bij en een beker met een tuitje, die je met een druk op de knop naar buiten laat ‘schieten’.

IMG_3813

Onbreekbaar dit spul!

IMG_3817

Voor een gezonde lunch om mee naar school te nemen, of handig tijdens de vakantie en autoritjes.

IMG_3823

En doordat de bekers en trommel hele stoere kleuren hebben zijn deze geschikt voor jongens en meisjes!

IMG_3827

Squiz zakjes

Niet heel nieuw voor veel moeders, maar wel ontzettend handig en een plaatsje in dit artikel waard. Ik kreeg een tijdje terug deze zakjes van Squiz door de bus waar je je zelfgemaakte fruithapje of yoghurt in kunt bewaren en aan je kindje kunt geven. Dit is de baby editie met Sophie de Giraffe (wie kent het niet!) maar is heel erg geschikt voor dagjes weg en natuurlijk de vakantie. Ik ga er heerlijke gepureerde fruit in bewaren of een lekkere yoghurt. Handig: je kunt de zakjes wel 50 keer gebruiken en zijn heel eenvoudig schoon te maken. Ook heel fijn voor het milieu dus!

IMG_3775

Er zitten heel veel pluspunten aan de Squiz zakjes.

IMG_3780

En ze zijn zo leuk! Ik word altijd blij van Sophie.

IMG_3785

En dit kleurtje…ik zou er zelf bijna uit willen eten.

IMG_3793

IMG_3794

IMG_3795

Verantwoorde frisdrank

IMG_3807

Sarah krijgt water, karnemelk en een pakje drinken op een dag. Ze drinkt niet altijd even goed, maar deze Dubbelfris gaat er goed in. We zijn opzoek gegaan naar sap met de minste toevoegingen en geen suiker. Deze Dubbelfris kwam als beste uit de test en bevat alleen maar water en fruitsappen en Sarah vindt het heerlijk. Dus mocht je je kindje toch sap geven en zo min mogelijk troep, dan is dit een aanrader!

IMG_3809

Natuurlijke pindakaas

IMG_3802

Sarah is dol op pindakaas, maar ik ben wat minder dol op de suikers en het zout dat er in zit. Ik had ook geen zin in een heel duur alternatief, maar kwam toen deze natuurlijke rakker tegen bij de Albert Heijn. Pinda pasta, niets meer en niets minder. En nog heel betaalbaar ook! Voor ongeveer €1,70 ben je de eigenaar van een gezonde pindakaas die prima te pruimen is.

IMG_3804

Boek ‘Pas op nog meer gevaar!’ + Winactie (**Winactie Gesloten**)

Ik kreeg ook twee exemplaren van dit boek binnen. ‘Pas op nog meer gevaar’, geschreven door Steve O’Doherty stoomt je klaar om een heuse gevaroloog te worden. Ook kun je zelfs je diploma halen! Sarah is er nog te jong voor, maar dit boek is hartstikke leuk voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Het vorige deel ‘pas op gevaar’ ging over het voorkomen van gevaarlijke situaties. De teksten zijn hilarisch en de tekeningen eveneens.

IMG_3828

IMG_3835

IMG_3836

Even een blik in het boek: Geen lappen teksten, maar heerlijke korte stukken met veel plaatjes.

IMG_3839

Heb of ken jij een kind dat gevaroloog zou willen worden? Dat kan! Ik mag een exemplaar van dit boek weggeven! Wat moet je doen? Laat voor maandag 18 april om 12.00 weten dat je mee wil doen om dit boek te winnen en laat een geldig emailadres achter! De winnaar krijgt die middag persoonlijk bericht.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (30)

 • De squiz zakjes zijn inderdaad heel handig. Jammer dat ik ze nu las ken, anders had ik ze veel vaker gebruikt 🙂 oh en hier hebben ze het gepresteerd om toch zo’n drinkfles van Rosti Mepal te slopen, oeps!

  Beantwoorden
 • Mijn dochter heeft ook een broodtrommel van Mepal, van Frozen. Een oerdegelijk ding. Die Squiz zakjes had ik wel willen hebben toen mijn kinderen nog klein waren. Had me ideaal geleken. Ik doe graag mee met de winactie voor het boek. Mijn dochter is 7 dus ze zal het boek vast leuk vinden!

  Beantwoorden
 • Wat een leuke en vooral handige producten. Het boek laat ik aan mij voorbij gaan. Dochterlief is nog té jong.

  Beantwoorden
 • Hartstikke tof! Ik zou het graag winnen.

  Beantwoorden
 • De winactie sla ik even over, maar de rest van de producten zijn hier ook populair! Die pindakaas ga ik eens halen.

  Beantwoorden
 • Ik heb een dochter die dol is op boeken, dus doe graag mee met de winactie!

  Beantwoorden
 • Ohhh die zou ik graag winnen voor mijn grote dochter!!!! Ze is dol op lezen!!

  Beantwoorden
 • Leuk doe graag mee voro mij neefje! zou die een super boek vinden

  Beantwoorden
 • Ik doe heel graag mee! Lijkt me een superleuk boekje!!

  Beantwoorden
 • Oooh ja super interessant..!

  Beantwoorden
 • ik ken wel enkele potentiële gevarologen, ik doe graag mee

  Beantwoorden
 • Wat een geweldig boek, ik moet er nu al om lachen. ik doe graag mee 🙂

  Beantwoorden
 • wat een ontzettend leuk boek dat Pas op nog meer gevaar 🙂 ik zou hier 1 van mijn eigen gevarologen heel blij mee maken hihi

  Beantwoorden
 • Geweldig boekje ziet er leuk uit hoor!

  Beantwoorden
 • leuk voor mijn dochtertje

  Beantwoorden
 • Ja ik wil heel graag winnen voor mijn liefste zusje.

  Beantwoorden
 • ik doe graag mee met deze leuke actie

  Beantwoorden
 • ik zie zelf in elk hoekje een gevaar…. HELP!

  ik doe graag mee voor mn dochtertje die nu haar eerste stapjes zet…. HELP! Alles ziet er zo scherp en glad uit….

  Beantwoorden
 • Ik doe ook mee!!

  Beantwoorden
 • Doe heel graag mee.. super leuk boekje lijkt me

  Beantwoorden
 • Interessant boek voor mijn zoon,die vind dit vast geweldig

  Beantwoorden
 • Ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 • Die pindakaas is ook hier favoriet! Het boek heb ik pas gewonnen dus heel erg benieuwd!!

  Beantwoorden
 • leuk boek voor de kinderen en ook voor me zlef

  Beantwoorden
 • […] online zal komen, dus houd de blog in de gaten! En tot en met maandag 12.00 kun je meedoen met een winactie die alles te maken heeft met een geweldig leuk kinderboek. Doe jij al […]

  Beantwoorden
 • Ik wil dit boek graag winnen.

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee voor mijn dochter, een erg leuk boek voor haar !!.

  Groetjes Anneliese de Waal

  Beantwoorden
 • Lijkt me een leuk boek voor mijn zoon, die toevallig ook nog eens 18 April jarig is.

  Beantwoorden
 • Ik doe heel erg graag mee aan deze winactie

  Beantwoorden
 • Lijkt me een superleuk voor mijn dochter!

  Beantwoorden

Write a comment