Mama

Mama. Mijn wensen voor Sarah.

IMG_20141023_190223

Sarah wens ik vanzelfsprekend al het goeds van de wereld toe. Je kindje verdient het allerbeste en je wensen zijn eindeloos. Maar voor 2015 heb ik een paar specifieke wensen voor Sarah die ik met jullie wil delen. Lees verder als je hier benieuwd naar bent!

Ik wens…

1. …Dat je mag leren kruipen en lopen.

Ik kan niet wachten tot die spekbeentjes en dat kleine kontje de vloer onveilig gaan maken. Ik kijk er erg naar uit, maar besef tegelijkertijd dat je dan nog oplettender moet zijn dan we nu al zijn. En dat je kindje dan wel erg snel groot lijkt te worden. Maar toch lijkt het mij weer een hele bijzondere, leuke fase waarin vooral Sarah heel veel nieuws kan gaan ontdekken!

2. …Dat je je opa, oma en je oom uit Amerika dit jaar zult zien.

oma

Mijn schoonouders en zwager wonen in Amerika. Mijn schoonmoeder is namelijk hertrouwd met een Amerikaanse man. De broer van mijn man is daar ook gaan wonen en mijn man besloot in Nederland te blijven. Deze opa, oma en oom kunnen dus niet zomaar even langskomen om Sarah te zien en te knuffelen. Oma heeft Sarah gezien net nadat zij geboren was en bleef hier een paar weken. Maar haar opa en oom hebben haar nog niet in het echt gezien. Ik hoop dat dit in 2015 mag gebeuren!

3. …Dat jij je eerste vakantie kunt vieren.

Het is alweer een aantal jaar geleden dat wij op vakantie zijn geweest. Een huis kopen, ziekte en andere omstandigheden maakte het onmogelijk om te gaan. Dit jaar zou ik heel graag (al is het maar een weekje) met mijn gezinnetje op vakantie gaan. Centerparks, een huisje op texel, maakt niet uit. Deze zomer heerlijk fietsen, picknicken, door het gras rollen en zwemmen met Sarah!

4. …Dat je in de zomer buiten in het badje kunt spelen en in de winter de sneeuw kunt ontdekken.

Het beste uit elk seizoen halen en Sarah kennis laten maken met al het leuks wat een seizoen met zich meebrengt. Haar bikini ligt al in de la (inclusief schattig bovenstukje) en als het van de zomer lekker warm is, wordt het badje gevuld in de tuin. Of winter 2015, met een laag sneeuw op de slee en voelen hoe koud sneeuw is. Kan niet wachten!

IMG_0675

5. …Dat je mensen aan het lachen kunt blijven maken en dat wij 365 dagen volop kunnen genieten van jou.

Als wij in een winkel(straat) lopen of in de supermarkt, krijgt Sarah altijd heel veel aanspraak. Met haar grote ogen en vriendelijke lach windt ze iedereen om haar vingers. Het is een fulltime lachebekje en daar worden niet alleen wij vrolijk van, maar ook heel veel mensen om haar heen. Zij maakt anderen zo vrolijk en ik denk dat ze dat in 2015 blijft doen!

Dit waren mijn wensen voor Sarah. Hebben jullie specifieke wensen voor je kindje(s)?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Mooi artikel! Mogen al je wensen uitkomen. 🙂

  Beantwoorden
 • Mooi om de wensen voor je kindje te beschrijven. Mijn zoontje wordt dit jaar grote broer en ik hoop voor hem dat hij dit heel leuk en fijn gaat vinden 🙂

  Beantwoorden
  • Wat een mooi jaar voor jou! Een heel fijn 2015 toegewenst!

   Beantwoorden

Write a comment