Lifestyle Looking good...

Wie of wat maakt jou sterk? Ontdek de ijzersterke campagne van Vichy #YouMakeMeStronger

Vichy heeft eigenlijk wel mijn hart gestolen de laatste tijd. Ik mag regelmatig heerlijke producten testen en zelfs weggeven. Vichy vroeg mij een tijdje terug of ik het leuk vond een ijzersterke campagne te promoten, de zogenaamde #YouMakeMeStronger campagne. Daarmee willen ze mensen bekend maken met de kracht van het Mineraliserend Thermaal Water dat in hun producten verwerkt is. Ik laat jullie graag zien welke kracht achter dit water schuilt! En je komt erachter wie of wat mij sterker maakt.

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking en bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.

De oorsprong van Vichy en het Thermaal water

Wist jij dat Vichy haar naam dankt aan het Mineraliserend Thermaal Water dat uit het Franse plaatsje Vichy komt? Het gemineraliseerd Thermaal water ontspringt in de regio van de Franse vulkanen. Vanuit een diepte van 4000 meter legt het een reis van duizenden jaren af voor het aan het oppervlak komt. En daar zit ook gelijk het geheim: tijdens die langzame weg wordt het water verrijkt met een hoge diversiteit aan mineralen, wat het zijn unieke eigenschappen bezorgt. Het mineraliserend thermaal water, dat sinds 1864 erkend is als ‘bron van algemeen belang’, maakt de huid sterker en helpt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Thermaal bronwater verstuiver

Ik mocht van Vichy het Thermaal Bronwater testen, deze is ideaal om na het reinigen op de huid te sprayen. Het product is 100% zuiver en bevat natuurlijk water met 15 weldadige mineralen. Kalmeert, versterkt en helpt de huid herstellen.

IMG_6064

Ik heb het product een week lang uitgebreid getest en toevallig was het die week ook heel erg warm. Na het douchen of reinigen van mijn gezicht sprayde ik het bronwater op mijn huid. Het voelde heerlijk fris en verzorgend aan. Of mijn huid er daadwerkelijk sterker van is geworden vind ik moeilijk te zeggen. In elk geval reageerde mijn droge en gevoelige huid er goed op en vond ik de spray heerlijk bij het warme weer. En heel belangrijk: de spray is hypoallergeen.

IMG_6090

Op de achterkant lees je uitgebreide informatie met tevens een stukje geschiedenis. Altijd leuk om te lezen.

IMG_6098

Ik heb de spray niet alleen op een gereinigd gezicht gebruikt, maar ook getest op mijn gezicht met make-up. Ik was benieuwd wat voor effect dit heeft en wilde het product gedurende de dag een aantal keer proberen. Helaas is de spray niet zo geschikt om over make-up te sprayen. De nevel was niet heel fijn (soms komt er ineens behoorlijk wat water uit) en mijn foundation ging schuiven/klonteren. Het was te proberen, maar het fijnst werkt het product op een schone huid, zodat de werking ook het beste is.

Haha, Geertje onder de nevel.

IMG_6103

#Youmakemestronger

Vichy wil met deze campagne iedereen de kans geven via een Facebook app te ontdekken wie hen sterker maakt. Wie of wat maakt jou sterker? Bij Vichy geloven ze dat jouw geschiedenis, jouw levenspad, jouw omgeving je maken tot wie je nu bent. Vrienden zijn ook belangrijk in je leven, zij steunen jou elke dag. Doe mee aan een bijzondere Facebook-ervaring en laat zien welke vrienden jou sterker maken.

https://www.youtube.com/watch?v=Drjb6GGoKSM#action=share

Wie of wat maakt mij sterker?

Er is niet één ding of persoon die mij sterker maakt in het leven, maar het zijn meerdere mensen en dingen. Denk aan mijn gezin, familie en lieve vrienden. Maar ook de liefde uit de natuur, de kleine geluksmomentjes door de dag heen en natuurlijk mijn blog. Naast deze belangrijke ‘sterkmakers’ maakt de gedachte dat ik alles aankan wat er op mijn pad komt, mij ook heel erg sterk. Mijn goed gevulde rugzak had ik heel graag liever niet gehad, maar ook dat maakt mij tot wie ik nu ben en ik denk dat ik door alle tegenslagen heel erg sterk ben geworden.

Mijn vraag aan jou: wie of wat maakt jou sterk? En was je bekend met de kracht van water uit de natuur?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Van dat water om te verstuiven, zalig op een zomerdag. Ging vroeger ook altijd mee op vakantie in de auto naar Frankrijk.
    Wat me sterk maakt? De obstakels die ik allemaal al overwonnen heb en de kracht vinden om elke keer weer door te gaan.

    Beantwoorden
  • Wat interessant om te lezen! Mijn gezin en de dingen die ik heb meegemaakt hebben mij sterker gemaakt en nog steeds.

    Beantwoorden

Write a comment