Looking good...

Looking good. Vaste beauty rituelen met kerst.

hoiiiJe kent het vast wel; je doft je meer uit tijdens de feestdagen en voelt je daardoor extra mooi. In je hoofd beeld je je in hoe je aan het diner zal zitten en wat je aantrekt. Vandaag deel ik je mijn beauty rituelen voor kerst. Ik vertel wat ik de avond voor kerst doe en welke producten ik absoluut ga gebruiken tijdens deze gezellige dagen.

Kerstavond.

Tijdens kerstavond begint voor mij al het feest en het ultieme kerstgevoel. Ik breng deze avond graag door met familie en/of vrienden,  maar mijzelf terugtrekken in de badkamer vind ik ook geen straf. Net als voorgaande jaren ga ik dit jaar op kerstavond uitgebreid in bad. En wel met Lush. Lush geeft mij dat ultieme kerstgevoel waarbij je heerlijk kunt wegdromen. 2 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met dit geweldige merk (toevallig tijdens kerst) en Lush hoort gewoon bij deze gezellige dagen. Ik kan niet meer zonder!

badje

douche

haarmasker

De bodywash en bodylotion hebben een heerlijk warm lavendel-parfum. Ideaal om straks lekker te kunnen slapen. Een haarmasker mag zeker niet ontbreken. Deze ruikt naar zoete snoepjes en maakt je haar heerlijk zacht.

lush

Ik ga heerlijk in bad met de kerstman. Deze is van Lush, zo lief! Na een lekker warm bad is het tijd voor cadeautjes uitpakken, warme chocolademelk en een kerstfilm kijken die je al 28 keer gezien hebt 😉

Eerste en Tweede kerstdag

Een beetje uitslapen is toch wel erg fijn op eerste en tweede kerstdag, om vervolgens zo aan te schuiven aan tafel voor een kerstbrunch. Na het eten vertrek ik graag weer richting de badkamer om te gaan tutten. Ik laat mijn favorieten van dit jaar zien.

lushdingen

Bij kerst hoort Lush en bij kerst hoort Vanille. Links de Sikkim Girls bodycreme. Dit is een heerlijk geurende bodycrème met jasmijn, cacaoboter en vanille. Rechts de Vanilla Puff dusting powder. Je kunt overal poederen waar je wilt en ik breng hem aan na de bodycreme.

 

lushcreme

De rijke bodycrème is heel erg voedend en heeft een luxe geur. Ik gebruik hem alleen voor speciale gelegenheden omdat hij best prijzig is. Ik moet hem toch snel opmaken aangezien de houdbaarheidsdatum bijna voorbij is. Jammer!

tony

Tony in je haren geeft je haar een prachtige glans. Deze is heel fijn en zuinig in gebruik.

bodysplash

Vanilla Frost body splash. Voor kerstavond na het bad of tijdens de kerstdagen in het haar. Ik heb ook nog de caramel-versie met bergen glitters erin. Mooi voor op de kaptafel, maar niet voor in mijn haar haha.   mascara

Mijn nieuwe mascara van So Susan met een perfect klein borsteltje. Ik ben niet zo kritisch wat mascara’ s betreft, het enige wat het moet doen is mijn wimpers kleuren. Lang zijn ze al, maar mijn wimpers zijn zo licht dat je ze zonder mascara niet ziet. Deze kerst besluit ik niet mijn ogen, maar mijn lippen te accentueren. Mijn ogen houd ik verder neutraal met een nude-kleur.

nagellak

Tijd voor de nagels! Door het droge weer heb ik mijn nagels weer kort omdat ze zo snel afbreken. Ik kies deze kerst voor gouden glitters.

 

santa1

Deze lipscrub is zo fijn! Santa’ s lipscrub komt uit de kerstcollectie van Lush van vorig jaar. Ik heb ook nog een Mint scrub van Lush, ook zo fijn. Deze ruikt naar cola.

santa2

Scrub scrub scrub…

puntjesopi

Wat puntjes op de i. Ik Ik zet mijn lippen aan met een donkerrode lipstick (op de foto lijkt ie meer roze) en ik steek mijn haar half op met een feestelijk klemmetje. Mijn losse haar krul ik met een krultang.     shimmer1

Wat niet mag ontbreken is een mooie highlighter. Deze is van Boujours en heb ik al jaren. Hij is zo ontzettend zuinig in gebruik! Toen ik hem kocht was highlighter nog niet zo in en gebruikte ik hem amper. Nu heb ik hem herontdekt.

shimmer

Mooi!

reveal

Last but not least…een heerlijk parfum. Zoals jullie eerder konden lezen is dit mijn favoriete parfum. Perfect voor feestjes en kerstdagen.

Dit waren mijn favorieten voor kerst. Ik ben benieuwd welke producten jij niet kunt missen tijdens kerst. Laat gerust een reactie achter! Ik wens jullie hele fijne, warme dagen toe.

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment