Looking good...

Looking good. Held nummer 2.

Gezichtsverzorging heb ik lange tijd behoorlijk genegeerd. Ik smeerde gerust bodylotion op mijn gezicht, of helemaal niets.
Scrubben deed ik met een grove lichaamsscrub en een heerlijke zonnebank kon ik niet weerstaan. Dat was 10 jaar geleden. Gelukkig ben ik daar nu helemaal op terug gekomen. Benieuwd naar held nummer 2? Kijk dan verder!

Die bodylotion durf ik niet meer op mijn gezicht te smeren. Met make-up slapen heb ik afgeleerd en helemaal niets op mijn gezicht zou ik niet meer durven. Trouw ben ik nu aan het smeren geslagen. Dag- en nachtcrème, UV filter, een milde peeling in plaats van grove scrub. De ideale gezichtscrème ben ik helaas nog niet tegengekomen. Op dit moment gebruik ik Oil of Olaz dag-en nachtcrème (total effects).
Ik merk dat mijn huid er goed op reageert, maar om nu al te spreken over een product met een ‘ heldfactor’….nee…

Waar ik wel heel erg te spreken over ben is een gezichtsreiniger, namelijk de ‘Neem foaming face wash’, van Himalaya Herbals.
Ik maakte kennis met deze face-wash door de Beautybox. Deze face-wash is geschikt voor de normale tot vette huid. Ik verwachtte geen perfect match, aangezien ik een vrij droge huid heb.
Toch ben ik hem gaan testen en blij verrast was ik toen bleek dat mijn huid er prima op reageerde. De wash is mild, droogt mijn huid niet uit en maakt hem lekker schoon.
Na het reinigen voelt mijn huid heerlijk zacht en schoon. Ik merk dat mijn huid rustiger is geworden in de T-zone en dat mijn huid minder is gaan glimmen.
Een pluspunt is, dat deze face wash vrij is van parabenen, SLS en SLES (zeep) en Phthalates (chemicaliën die gebruikt worden om een product flexibel en zacht te maken).
Ik ben fan geworden!

Voorkant
Voorkant
Achterkant
Achterkant

De flacon is stevig en de vloeistof komt via een pompje uit de fles.
Leuk detail: in de fles is het vloeibaar, met een druk op de pomp heb je een toefje schuim in je hand!

Het pompje
Tadaa! Schuim
Tadaa! Schuim

Kortom: een heerlijk product met een heerlijke (niet goed te omschrijven) geur. Het doet mij denken aan frisse lentebloemetjes. De Himalaya herbals face wash is bij de drogist te koop voor 5.99 Euro. Prima prijsje!
Dit was held nummer 2 van deze week. Hebben jullie deze facewash al in je handen gehad? Of ben je fan van een andere?
Laat het weten in de comments!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment