Looking good...

Looking good. Daily favourites.

daily

Er staan ongelooflijk veel spullen bij mij in de badkamer, in mijn kledingkast en zelfs beneden in de woonkamer. Make-up, bodylotion, crèmes, noem maar op. Ik zou elke dag kunnen afwisselen met van alles en nog wat. Toch grijp ik dagelijks naar dezelfde spullen en vandaag laat ik je zien welke producten dit zijn. Kijk maar mee!

Gezicht

Sinds ik de beste reinigers voor het gezicht ooit heb ontdekt gebruik ik elke dag dezelfde producten. Vroeger ‘vergat’ ik nog wel eens mijn gezicht schoon te maken ’s avonds of ik had gewoon geen zin. Ik heb gemerkt dat mijn huid daar echt onrustig van werd en sinds ik fijne producten in de badkamer heb staan, poets ik elke dag braaf de sporen van mijn gezicht.

Om mijn gezicht te reinigen gebruik ik een Cleansing oil van Kruidvat en een reinigingswater van Garnier, deze twee hebben jullie al eens eerder voorbij zien komen in een artikel.

kruidvat1

daily1

Het fijne aan deze reinigers vind ik dat ze erg mild zijn voor mijn gevoelige gezichtshuid. In de winter had ik altijd last van droge, rode plekjes in mijn gezicht doordat ik de verkeerde producten gebruikte. Naast deze switch ben ik mijn gezicht ook minder vaak gaan scrubben, wat ook helpt tegen roodheid en droogte. De reinigers doen goed hun werk en halen alle make-up weg. Het reinigingswater gebruik ik ook om mijn ogen te reinigen. Dat kan ook met de cleansing oil, alleen krijg ik vanwege de olie een waas in mijn ogen. Ik gebruik eerst de olie, die masseer ik in mijn huid en verwijder ik met een vochtig wattenschijfje. Vervolgens fris ik mijn gezicht op met de reinigingswater.

daily3

Redders in nood: een beregoede concealer voor donkere kringen en een hele fijne primer, als basis voor je make-up. Helaas zijn deze producten niet (meer) in Nederland te verkrijgen, maar wel in bijvoorbeeld Duitsland. Deze stuurde mijn schoonmoeder op en ik ben er zo blij mee! De concealer tovert je blauwe kringen weg en blijft de hele dag goed zitten. De primer is heel zacht en je hebt er maar een klein beetje van nodig. Het zorgt ervoor dat je make-up de hele dag op zijn plek blijft. Het accentueert poriën of lijntjes niet, wat ik wel eens met andere primers ervaar.

daily2

Sorry voor het slechte licht op deze foto, maar de zon verstopte zich net achter de wolken. Dit is Babylips, een lippenbalsem van Maybelline. Hij is verzorgend en geeft een subtiel kleurtje. Dit is Cherry me en hij ruikt naar kersjes.

Haar

Er valt vrij weinig te bereiken met mijn haar. Ik heb veel haar, maar het is dun. En hangt daardoor vrij snel slap langs mijn hoofd. Als ik het fohn en de juiste producten gebruik, kan ik een paar uur genieten van braaf haar. Daarna is de pret vaak alweer voorbij. Gedurende de jaren heb ik echt moeten zoeken naar fijne producten die het juiste deden met mijn haar. Het is snel droog en breekt daardoor snel, waardoor ik goede verzorging belangrijk vind. Op dit moment zijn dit mijn favorieten.

haar haar2

 

Van het Kruidvat gebruik ik de shampoo met Arganolie. De geur is zo lekker en mijn haar wordt er gelukkig niet slap van. Schuimt goed, lekker grote fles en niet duur. Top!

Als conditioner gebruik ik op dit moment Herbal Essences Bee strong. Een voedende conditioner die doet wat ie moet doen: verzorgen. Maakt mijn haar niet slap en laat een mooie glans achter. Mijn haar blijft ook nog een tijdje ruiken naar honing.

Ik heb lange tijd mousse gebruikt op mijn handdoek droge haar. Nadeel hiervan is dat het zo hard wordt en opdroogt in de verkeerde vorm. Bij de kapper werd Beach spray geadviseerd: bij de haaraanzet sprayen richting de punten en vervolgens föhnen. Geeft meer volume dan mousse, wat vaak toch te zwaar is voor mij haar. Deze van Andrélon kocht ik en sindsdien gebruik ik hem elke dag. Volume!

Lichaam

douche1

 Kende je deze al? Palmolive Mediterrean moments met Argan olie. Ja, ik hou van dat spul! En wat ruikt deze lekker! Het is een beetje kruidig en zoet en laat na het douchen een heerlijke luxe geur achter op je huid. Je merkt dat er olie aan toegevoegd is, want het laat een laagje achter na het wassen. Ik kende hem nog niet maar dan deze een tijdje geleden mee tijdens het boodschappen doen. Lekker spul!

douche3

Rituals is bijna altijd een goed idee. Deze handcrème ruikt lekker fris, maar verzorgd toch goed. Ik heb een hekel aan te vette handcrèmes of handcrèmes die een stroevig laagje achter laten. Deze trekt snel in en verzorgd gewoon goed. Hij gaat ook nog eens heel lang mee!

douche2

Nog een keer Rituals! Echt veeleisend ben ik niet wat betreft deodorants, als ze lekker ruiken ben ik al gauw tevreden. Ik zweet niet veel en ruik daardoor ook niet naar zweet. Maar toch vind ik het lekker fris om een deodorant te gebruiken na het douchen. De geur van deze lijn is zo heerlijk! Het liefst spray ik deze deodorant over mijn hele lijf.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Fijne verzorgingsproducten! Ik gebruik ook de shampoo van de kruidvat meestal de 2 en 1 of die jij hebt. En als conditioner heb ik nu ook de herbal essences bee strong. Lekker geurtje heeft die ;-). Qua deo ga ik toch voor Dove, andere werken bij mij niet zo goed.

  Beantwoorden
 • Mocht je eens een nieuwe van dat Age Rewind nodig hebben; ik woon in Duitsland en wil het je gerust toesturen 🙂
  Ik ga hem zelf ook eens proberen, dus dank voor de tip 😀

  Rituals ben ik ook fan van, het beste gezichtsspul voor mijn hoofd moet ik nog ontdekken. Al ben ik wel heel tevreden over “Hautklar” van Garnier (eeh ja…ik weet niet hoe het op z’n Nederlands heet 😛 )
  Deze: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51pVnv0rAFL._SL1000_.jpg

  Beantwoorden
 • Wat een hoop heerlijke producten gebruik je, altijd zo leuk om te zien ook. Het micellair water van Garnier lijkt mij echt een super product, die wil ik ook heel graag nog eens aanschaffen!

  Beantwoorden

Write a comment