Lifestyle

Lifestyle. Mijn favoriete plekjes in huis.

favoosIk had prima makelaar kunnen worden, of kraamverzorgster. Puur om mijn nieuwsgierigheid te voeden met kijkjes in andermans huis. Op Funda struin ik wel eens huizen af om gewoon even binnen te kijken, heerlijk! Vandaag geef ik je een kijkje in mijn huis en deel ik mijn favoriete plekken.

Vandaag geef ik je een kijkje in mijn huis. Niet mijn hele huis, maar mijn favoriete plekken of items met een verhaal. Helaas was het weer erg slecht en het licht dus ook, waardoor sommige foto’ s iets donkerder zijn geworden dan gewenst. Geeft niet, gluur maar even mee!

De woonkamer.

Een knus plekje waar wij veel zitten om te kletsen, met Sarah te spelen, bezoek te ontvangen of televisie te kijken. Er staat een grote loungebank en ik ben vooral heel blij met de salontafel. Hier komen de lekkerste hapjes en drankjes op te staan en vaak kun je aan de salontafel zien hoe gezellig het is. De vakjes in de tafel zijn erg leuk en handig, ik vul ze vaak met spulletjes uit het seizoen. Ik heb net de kerstartikelen opgeruimd dus tijd voor nieuwe vulling!

woonkamer3

woonkamer1
Overzichtje van een gedeelte van de woonkamer.

 

plankje1
Tussen de woonkamer en de keuken hangt een plankje aan de muur. Het lijkt een simpel plankje, maar alles wat bijzonder is of herinneringen bevat, staat op dit plankje.
plankje2
En dan met name dit gedeelte; 3D foto’ s van de echo en aandenken van onze trouwdag, inclusief ingegraveerde borrelglaasjes en een trofee 😉

 

fotolijstje
Er hangen drie fotolijsten onder elkaar die ik heb gevuld met kostbare foto’s. De bovenste bevat foto’s van mij van vroeger, met opa en oma. De middelste bevat enkele afdrukken van Sarah haar echo’s. De onderste is gevuld met foto’ s van mijn man en zijn familie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kledingkast in de slaapkamer

klerenkast
De slaapkamer is nog absoluut niet af, maar trots ben ik wel op onze enorme kledingkast. Precies zoals ik in gedachte had! Ik wil alleen nog wat spotjes in het midden. En nu maar vullen met bergen kleding want de kast is groot genoeg  😉

 

klerenkast3
Handige laatjes voor sieraden…

 

 

In het midden dus ruimte genoeg om je kleding op te hangen. Links en rechts aan de buitenkant planken.
In het midden dus ruimte genoeg om je kleding op te hangen. Links en rechts aan de buitenkant planken.

 Badkamer

Vanzelfsprekend is de badkamer een favoriet plekje als vrouw zijnde. Voordat wij het huis kochten 3 jaar geleden had ik maar 2 wensen: een tuin en een ligbad. Het is allebei gelukt en ik ben zo blij met de badkamer. Hij was al gerenoveerd toen wij er in kwamen en is heerlijk ruim, met 2 wastafels, een ligbad en een aparte douche. Het toilet is op de overloop en neemt dus geen ruimte in in de badkamer.

badkamer2
Een fijne voorraadkast, ik heb de meeste ruimte toegeëigend 😉
badkamer3
Hier hoef ik eigenlijk niets over te schrijven,…spreekt voor zich toch?

badkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De keuken

Naast de woonkamer ben ik hier het meeste te vinden. De keuken is nieuw en lieten wij er inzetten toen we er net woonden. Er stond een gedateerde keuken met plakkende lades en werkblad, getsie! We hebben wel gekozen voor een tijdloze keuken aangezien wij hem over 5 jaar nog leuk willen vinden. Elke keer als ik in de keuken loop of sta, ben ik trots. Het is een heerlijke keuken, makkelijk schoon te houden en lekker ruim!

keuken2
Ik zit ook vaak aan de eettafel te werken achter mijn laptop, heerlijk zo’ n huiselijke omgeving. Ik vind het zo ongezellig om in de computerkamer te werken boven.
keuken3
Er komt veel licht in de keuken door de openslaande deuren. Deze lieten wij 2 jaar geleden plaatsen en sindsdien lijkt de keuken ook groter. En van de zomer gaan de deuren open, hoe fijn!
keuken4
Wij hebben gekozen om weinig kasten aan de bovenkant te plaatsen, omdat we hier beiden niet van houden. Het krijgt een wat meer open effect.
keuken6
Als keukenprinses moest en zou ik 5 pitten hebben…ideaal zo’n wokbrander!

De kinderkamer

20140827_142607-1
In het begin toen mijn blog net ‘geboren’ was heb ik een kijkje gegeven in de babykamer van Sarah. Het is een rustige kamer met wat kleuraccenten als taupe en fuchsia.

20140827_153222 20140828_132603

 

Dit waren mijn favoriete plekjes in huis! Hoe vonden jullie het om een kijkje te nemen in mijn huis? En is het herkenbaar dat je nooit helemaal klaar bent met het stylen en vormgeven van je huis? En wat zijn jouw favoriete plekjes thuis? Hier staan nog veel dingen op de planning, zo moeten de toiletten worden vervangen, de zolderkamers worden opgeknapt en ik wil heel graag nieuwe deuren beneden. Genoeg te doen dus! Als het zover is, geef ik wel weer een update.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

 • Haha, zo herkenbaar het afstruinen van Funda. Daar kan ik altijd heel blij van worden en ..jaloers 😉
  Mijn favoriete plek in huis is de kamer van mijn dochter. Dat is de kamer die het meest recent is aangepakt.

  Beantwoorden
 • Benieuwd waar je de keuken vandaan hebt? Dat word één van onze toekomst projecten maar vind het zo moeilijk om een keuze te maken. Mijn favoriete plekje in huis is de woonkamer. Met veel grijstinten in de kast gordijnen we hebben een mooie gesloten gaskachel die geeft een heerlijke warmte af. En deze maanden gaan we een mooie kaste wand bouwen.

  Beantwoorden
  • De keukenconcurrent in Veenendaal. Konden daar alles naar eigen wens samenstellen. En het is heel moeilijk, maar tegenwoordig kunnen ze 3d animaties maken waardoor je een beter beeld krijgt.Ik ben benieuwd naar je kastwand!

   Beantwoorden
 • Wat woon je prachtig! Lijkt me heel gezellig daar! 🙂 En je foto’s zijn ook echt knap.

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke plekjes in huis zeg en oooh wat ben ik jaloers op je badkamer; die is perfect!

  Beantwoorden

Write a comment