Lifestyle

Fris en fruitig aan je dag beginnen.

Niets is lekkerder dan je warme bed als het buiten koud is. Maar ooit zul je er toch uit moeten en dat is met het vooruitzicht op een heerlijke douche toch iets makkelijker. Verkwikt je badkamer uitkomen? Dat kan! Ik laat wat producten zien waarmee je letterlijk fris de badkamer verlaat.

hammam

Rituals heeft een heerlijke Hammam lijn. Je kunt jezelf thuis een Hammam ervaring geven en je hullen in Menthol en Eucalyptus. Ik kende al wel de douchefoam, maar probeerde onlangs ook de shampoo,de bodymud (een heerlijke scrub) en een parfum van Rituals, die perfect bij deze lijn past. Ik verliet de douche met kippenvel op mijn armen, zo lekker fris!

Hammam Delight Douche foam

foam

Het cadeaupakket die ik onlangs bestelde bevatte de kleinere verpakkingen, zo ook deze douchefoam. Mocht je nog nooit de douchefoam van Rituals hebben gebruikt, probeer het! Ik vind ze zo heerlijk en het schuim is zo zacht. Deze ruikt naar Eucalyptus en Rozemarijn.

foam1

Je spuit een gel-substantie in je handen en wrijft dit tussen twee handen los. De gel veranderd in een zijdezacht schuim die je vervolgens over je lichaam verdeelt.

foam2

Hammam Organic Argan oil Shampoo

shampoo

Ooit heb ik deze shampoo (en een conditioner) als proefje gehad bij een bestelling. Ik herinnerde mij de tintelende ervaring op mijn hoofdhuid, zo lekker fris! De shampoo had ik te kort gebruikt om te ervaren of het goed werkte voor mijn haar. Ik weet wel dat mijn haar heel lang lekker bleef ruiken.

shampoo1

Hammam  Body mud purifying body scrub

mud

Scrubs, ik hou er van. Een paar keer per week scrub ik als een malle al die onnodige huidcellen weg. Ik gebruik de lichaamscrubs als ze fijnkorrelig zijn ook nog wel eens voor mij gezicht (foei), maar dat kan ik voor deze niet aanraden. Het menthol-gehalte is echt heel erg hoog en zou je kunnen laten huilen onder de douche. Maar wat een heerlijke scrub is dit, hij tintelt gewoon!

mud2

mud1

Rituals No 17 Vetiver & Bergamot parfum

parfum1

Eigenlijk is dit één van de drie geuren voor de mannen. Maar hij ruikt zo lekker fris dat het prima als damesparfum door kan. Het is eau de cologne, maar dan in een moderne uitvoering. Je ruikt citrus, bergamot en houtnoten. Lekker fris en vooral voor de zomer als het buiten warm en plakkerig is. Heerlijk om je douche-sessie mee te eindigen. Als je nu nog niet wakker bent…

parfum2

Wat is jouw geheim om goed wakker te worden?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Rituals heeft zo fijne producten!

    Beantwoorden
  • Rituals is echt een top merk!

    Beantwoorden
  • Ik dacht aan het flesje te zien al dat het een mannengeur was. Ik heb zelf wel een rituals parfum dat ik heerlijk vind 🙂

    Beantwoorden

Write a comment