Kijk je mee?

Lifesabout telt af. Weekvlog #6

Een nieuwe weekvlog staat online! Wij gingen afgelopen week naar de kerstmarkt, dansten op kerstmuziek en gingen opzoek naar een kerstboom. Ook geef ik een sneakpeak van de foto’s uit onze trouwalbum!

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment