Random

Lifesabout telt af. Q&A kookboek uitbrengen, nog meer kindjes en hoe gaat het met mij?

Ik nam onlangs een Q&A op waarin ik jullie vragen voorzie van een antwoord! Zo kwamen er vragen binnen als ‘ga je een kookboek uitbrengen? Willen jullie nog meer kindjes en hoe gaat het met mij?’ Dit en nog veel meer vragen in de video van vandaag.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Wat leuk om te lezen en om je antwoord op mijn vraag te horen! Je komt zo heerlijk enthousiast over 🙂

    Beantwoorden

Write a comment