Lifestyle My killerbody motivation

Lifesabout telt af. Op gewicht blijven na het Killerbody dieet.

Een dieet kan effectief zijn en zorgen voor het gewenste resultaat, zo ook het Killerbody dieet. Ik heb mijn streefgewicht bereikt en ben daar natuurlijk enorm trots op. En nu? Hoe gaan we verder? Hoe zorg ik ervoor dat ik dit gewicht behoud? Ik vertel vandaag meer over het leven na het Killerbody dieet en geef je mijn persoonlijke tips om het bereikte gewicht vast te houden.

Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment