Julia Challenge Lifestyle My killerbody motivation video Zonder pakjes en zakjes

Lifesabout telt af. Magere knoflooksaus & eiersalade maken.

De feestdagen liggen net achter ons en waarschijnlijk heb jij net als ik heerlijk genoten van lekker en veel eten. Tijd om weer aandacht te besteden aan gezond eten. Maar…de jaarwisseling komt er nog aan. Geen nood, want ik heb twee hele makkelijke en snelle recepten voor je van knoflooksaus en eiersalade. hartstikke mager, lekker én zelfs geschikt voor het Killerbody dieet!

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Uhm knoflooksaus al er die dagen zoveel gezoend moet worden? Is dat wel zo’n goed idee dan?

    Beantwoorden

Write a comment