Lifestyle video

Lifesabout telt af. Mijn koelkast schoonmaakroutine.

Ik vind het altijd interessant om de (schoonmaak)routines van iemand anders te zien. Vandaag een video waarbij ik jullie laat zien hoe ik de koelkast uitgebreid schoonmaak. En ik verklap hoe vaak ik dit klusje eigenlijk doe…Kijk je mee?

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment