video

Lifesabout telt af. Klets en make-up video (inclusief bloopers)

Nog even en het is zover…kerst! Hoe ga jij gekleed? En pak je extra uit met haar en make-up of niet? Ik laat je in de video van vandaag zien hoe ik mijn make-up doe. Ik maak mij op terwijl ik gezellig klets en heb expres de bloopers in de video gelaten. Enjoy!

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal.

In het begin kan de video niet helemaal scherp lijken (de focus staat op de kerstboom…) maar later wordt het beter.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Heeeeel mooi geworden!! Vooral je ogen + lange wimpers.. Leuke video!!

    Beantwoorden

Write a comment