Lifestyle Looking good... My killerbody motivation video

Lifesabout telt af. Favoriete workout voor thuis.

Soms ben je als moeder te druk om naar de sportschool te gaan. Of je hebt wel de tijd, maar geen zin om door de kou en de regen te fietsen. Een workout thuis kan dan heel fijn en effectief zijn. Vandaag deel ik in een video mijn favoriete oefeningen die je prima thuis kunt doen.

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment