BikkelharT Lifestyle video

Lifesabout telt af. Voor één dag chronisch ziek.

Voor mij is het dagelijkse kost en ik weet inmiddels niet beter. De medicatie die ik slik, de bezoekjes aan de specialisten…Voor één dag neem ik jullie mee in mijn dagelijks leven als patiënt en probeer ik het één en ander te laten zien en uit te leggen. 

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

 • Hoi!

  Super herkenbaar betreft het SLE stuk. Ik vroeg me af of je ook minder last hebt van je gewrichten met de plaquenil.
  Of zijn de gewrichtsklachten aan andere factoren gerelateerd? Zoals weer of als je een virus hebt?

  Ik ben benieuwd!

  Groetjes Martine

  Beantwoorden
  • Helaas zijn mijn gewrichten nog soms net zo pijnlijk. Ik merk wel dat mijn aften in de mond bijna helemaal weg zijn! En daar ben ik al heel blij mee, nu hopelijk de vermoeidheid nog. Liefs!

   Beantwoorden
   • Oh das balen.. misschien verbetert het nog. En de vermoeidheid ook. De klachten zijn zo verschillend voor elke SLE patiënt.
    Ik dacht dat de plaquenil mij wel hielp. Maar heb sinds een maand of 2 weer pijn. Ben ook afgebouwd met prednison in die periode… zeg maar wat het is..
    Ook ik typ dit helaas vanuit t ziekenhuis. Door de medicatie voor de nierontsteking heb ik verminderde weerstand en daardoor longontsteking gekregen..

    Beantwoorden
 • Heel interessant om te zien. Ik weet pas sinds kort dat ik chronisch ziek ben. Ik heb de ziekte van Crohn. En moet ook bloedverdunners slikken vanwege een longembolie. In lig nu nog in het ziekenhuis en ben benieuwd hoe het bij mij gaat lopen met medicijnen en onderzoeken.

  Beantwoorden
  • Dikke knuffel! En mocht je iets willen weten, stel je vragen gerust. Take care!

   Beantwoorden
  • Sterkte Priscilla!!

   Beantwoorden
 • Heel herkenbaar. Je wil er absoluut niet zo veel mee bezig zijn, maar je komt er niet omheen.

  Beantwoorden

Write a comment