Lifestyle

Lifesabout.nl is jarig! En jij mag een cadeautje uitzoeken…

Een jaar geleden zette ik mijn domeinnaam vast en was Lifesabout.nl geboren. In november verschenen de eerste artikelen pas, maar het is een feit dat ik dus een jaar besta! En dat wil ik met jou vieren, om je te bedanken voor je bezoek en het lezen van al mijn schrijfsels.

Nooit had ik gedacht dan bloggen zo leuk zou zijn. Je hart luchten, vol passie schrijven over al het leuks in je leven, het bloggerswereldje leren kennen en mensen om je heen inspireren. Ik ben nog elke dag blij en dankbaar dat ik de stap heb genomen en vind het geweldig om te zien hoe Lifesabout.nl elke dag weer groeit en langzaam uit de kinderschoenen stapt. Mijn eerste verjaardag wil ik dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan en ik wil je graag iets geven. Hoe leuk is het dat ik in samenwerking met KidsGigant een cadeaubon mag weggeven t.w.v €75 euro!

KidsGigant (voorheen Luzan webshop en Tienerkamer.nl) is een webshop vol leuke spullen waarmee je een kinderkamer om kunt toveren tot een waar paleisje of stoer kasteel. Ze hebben een enorm aanbod in meubels, accessoires, textiel en kinderbedden. Ik ben eens uitgebreid gaan rondkijken en vond een aantal artikelen die helemaal zouden passen op het kamertje van Sarah. Met name de accessoires zijn ontzettend leuk! Je vindt er meidenspullen met prinsessen en veel roze en typische jongensspullen die te maken hebben met kastelen, dieren en piraten. De tentdoeken vind ik ook helemaal te gek.

Allereerst deze set opbergzakken in prinsessenstijl. Heerlijke felle kleuren en altijd handig. Je kunt ze aan de muur bevestigen of aan een bureau of bed.

Dit tentje, eveneens in felle meidenkleuren, kan zowel op bed als op de grond worden gebruikt. Altijd een succes.

Opbergdozen, je kunt er niet genoeg van hebben. Maar deze zijn niet alleen praktisch, maar ook heel vrolijk met echte meidenkleuren.

 

Naast boogtentjes zijn er ook tentdoeken die je aan hoogslapers kunt bevestigen. Nu heeft Sarah nog geen hoogslaper, maar wie weet in de toekomst.

kids3

Ik ben dol op muurstickers en vind deze heel vrolijk. Ze hebben ook stickers met dieren en cijfers.

Deze poef vind ik zo leuk dat ik hem bijna zelf wil gebruiken.

 

kids5

En als laatste dit leuke daktentje, om een prinsessenbed helemaal af te maken. Speelplezier gegarandeerd!

Dit zijn natuurlijk voorbeelden voor het decoreren van een meisjeskamer, maar voor een jongenskamer is er ook volop keuze. Neem je snel een kijkje?

 

Wat moet je doen om kans te maken op een cadeaubon van €75 die je mag besteden bij KidsGigant?

 • Laat voor 4 september om 12.00 in een reactie hieronder weten wat jij zou kopen voor dat bedrag. Ga je voor een mooie meubel? Of stoere kussens en muurstickers? Of wil je heel graag een boogtent voor je kindje kopen? Laat het mij weten!
 • Het zou leuk zijn (niet verplicht) als je mij zou volgen op één van mijn Social Media kanalen: Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin
 • Laat in je reactie hieronder een geldig e-mailadres achter waar ik je vrijdagmiddag op kan bereiken.
 • De winnaar krijgt vrijdagmiddag persoonlijk bericht van mij.

Veel plezier alvast met rondkijken en wie weet kun jij straks je slag slaan!

* Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

samenwerking

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (26)

 • Gefeliciteerd! Superleuk! Ik zou gaan voor de Poef jungle! Die vind ik tof?. Uiteraars volg ik je al op alle sociale media! X Nicole

  Beantwoorden
 • Van harte gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum!
  Ik zou gaan voor heel veel leuke kussens voor in de bedbank van Saar. Ik volg je al op social media!!

  Groetjes Marloes & Saar

  Beantwoorden
 • Hoi Geertje,

  Ik kwam hier binnen via je de facebook van je zus, en bleef plakken omdat je zo leuk schrijft. En je fotoverslagen van de week vind ik ook altijd leuk om te bekijken. Gefeliciteerd met je 1-jarige bestaan!
  Ik ga geen keuze maken uit de kadootjes, mijn kinderen zijn inmiddels volwassen. Maar mocht ik winnen dan gaat mijn prijs naar de hospice hier in de buurt, dan kunnen zij iets leuks uitzoeken voor de kamers daar.
  Ga zo door met bloggen, ik blijf meelezen!

  Groetjes, Erna

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd met je blog verjaardag! En wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor assecoires zoals opbergzakken of het bijleggen voor een peuterbed voor ons mupke. Fijne verjaardag nog 😉

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd!

  Ik doe mee want de kamer van mijn jongens is een chaaaaaos sinds ze bij elkaar liggen. Dus iets van een kastje ofzo zou heeeeel erg welkom zijn!!

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum.
  Ik heb hele leuke dingen voor de boys gezien op de site dat ik nog geen keus heb kunnen maken.

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je eigen website! Ik vind jouw schrijfstijl altijd erg fijn en lees je artikelen met veel plezier. Van mij mag je er zeker nog een jaar aan vast plakken!

  Beantwoorden
 • Hoi hoi,

  Tuurlijk doen wij mee.. Ik zou geen keuze willen maken want alles is zo leuk! Maar die muurstickers springen er toch wel een beetje uit voor mij 🙂

  Lekker blijven schrijven want ik lees je blog echt graag!
  Groetjes Michelle

  Beantwoorden
 • Oh die poef is zo leuk, die wil ik voor op de kamer van A. Of gewoon hier in de huiskamer voor haar. Maar eigenlijk zou ik voor een boekenkastje moeten gaan. Die heeft ze echt nog nodig. Maar het blijft de poef!

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd lieverd!
  Ik ben dolblij dat je bent gaan bloggen anders had ik je nooit leren kennen!
  Die poef is heeeel gaaf maar een boogtent staat ook op mijn wensenlijst.
  Dus 1 van die dingen 😀

  Beantwoorden
 • Wat ontzettend leuk dat je inmiddels een jaar bestaat! Gefeliciteerd 😀 Ik wens alle deelnemers veel succes.

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd!
  Ik doe mee, want ik heb een hele leuke poef gezien 🙂
  Oh en ik volg je nu overal 🙂

  Beantwoorden
 • Van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan. Ik hoop dat er nog vele bijkomen. Heerlijk om te lezen hoe bewust je nu leeft omdat ik dat zo herken. Maar ook de heerlijke recepten jammie. Ga zo Door. Dochter lief word in december alweer 6 jr. Iets wat ik 5 jr geleden nooit had durven dromen nog elke dag ben ik zo dankbaar dat ze er is. En daarom zou ik haar laten kiezen wat ze voor haar nieuwe kamer wil hebben. Ik denk stiekem dat het de tent word. 😉

  Jhalfland@gmail.com

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd met je 1-jarige bestaan! Een mooie mijlpaal vind ik.

  Beantwoorden
 • Hoi Geertje!

  Wat vliegt de tijd, je blog bestaat alweer een jaar! Gefeliciteerd! Ik vind het altijd erg leuk je artikelen te lezen! En wat een leuke winactie zeg! Ik vind de zitzakken erg leuk! Maar een paar leuke opbergmanden zijn ook altijd habdig voor al het speelgoed van mijn kleine mannetje 😉

  Groetjes,
  Susanne

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Wat een leuke winactie, ik wens alle deelnemers veel succes 🙂

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd met je blog en nog heel veel mooie blogjaren gewenst!

  Ook ik zou gaan voor de poef, die zou mooi staan in de kamer van dochterlief!

  Ik volg je al via verschillende social media maar ik zal eens kijken wat er nog mist. ?

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd! Alweer een jaar! Ik lees regelmatig, leuk n oude studiegenoot zo te volgen.
  Een n leuke actie. De kussens en kapstok op de site zien er leuk uit, maar ook opberg dozen, muurstickers… teveel is leuk!! 🙂

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd!!!
  *dikke zoen!*

  Ik vind die poef ook het leukste!! Maar voor Thijs niet stoer genoeg, ik zou voor de wereld-poef gaan.
  Spannend!

  Beantwoorden
 • Hoi Geertje,

  Van harte gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan! Moet eerlijk zeggen dat ik je blog nog niet kende maar heb al het één en ander gelezen wat erg leuk is! Heb helaas geen facebook.
  Doe wel graag mee met je winactie. We gaan binnenkort voor onze dochter op zoek naar een hoogslaper. Wat zouden die doeken er aan gaaf staan!

  Liefs,
  Els

  Beantwoorden
 • Opbergdozen zijn reuze welkom. Deze dus: https://www.kidsgigant.nl/Accessoires/Flexa/Opbergdozen-Jungle-(set-van-2)/themas-2162. (Twee sets.)

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum. Wat een mijlpaal. Ik heb je blog gevonden via je zus en ik ben blij dat ik hier kan lezen.
  Ik zou gaan voor de prinsessentent zodat ze allebei hun eigen slaapcocon hebben

  Beantwoorden
 • Hi Geertje! Gefeliciteerd met je 1 jarige jubileum! Ik lees altijd met veel plezier je blogs. Je doet het super, blijf zo doorgaan. Wat een leuke winactie is dit! Ik zou heel graag voor Sydney de tent willen kopen. Ik denk dat zij dat geweldig zal vinden. We wachten met spanning tot de winnaar bekend wordt gemaakt. Liefs, Shelley

  Beantwoorden
 • Ik doe heel graag mee en zal voor de boogtent gaan voor mijn zoontje. Nog gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee voor het Bibihuis, een gezinshuis waar ik vrijwilliger ben. Met de bon kunnen we de kinderkamers pimpen, zodat de kids zich nog meer thuisvoelen! 😀

  Beantwoorden

Write a comment