Weightwatchers

Life of a Weightwatcher update week 6 en 7

Ik schreef twee weken geleden dat er niet elke week meer een update komt, maar elke 14 dagen. Ik vind het anders misschien te saai worden voor een ander om te lezen (correct me if I’m wrong) en zo groot zijn de verschillen ook niet per week. Benieuwd hoe het mij de afgelopen twee weken verging? Lees dat verder!

www

Beginstand en tussenstand

Twee weken geleden woog ik 64,7 en daar was ik maar wat blij mee! Ik stond een week later weer op de weegschaal en deze gaf 66,5 aan. De dag erna werd ik weer ongesteld en ik denk dat ik daardoor weer een kilo omhoog schoot. Ik ben het absoluut niet regelmatig door de Mirena, soms ben ik het twee weken per maand. Maar ik merk het helaas wel altijd aan de weegschaal. Opgeven is dan een optie, maar daar houd ik niet van. Met opgeven weet je namelijk al meteen dat het niet gaat lukken. Gister stond ik weer op die beruchte weegschaal en deze gaf 64,2 aan!

donderdagje3

Samenvatting

De eerste week na de vorige update ging heel goed. Ik had door het stoppen van de medicatie minder trek en ik verdeelde het eten goed over de dag. Wel blijf ik in de ochtend en middag weinig eten, zoals jullie onlangs in mijn eet-dagboek ook hebben kunnen zien. Ik heb dan niet zoveel trek en eet daardoor niet zoveel. Toch kom ik makkelijk aan de punten die ik mag hebben per dag (30), aangezien ik met avondeten weinig verander behalve de porties en ik voor het slapen vaak nog een broodje eet.

Die keer dat ik was aangekomen was natuurlijk een behoorlijke domper en even dacht ik te moeten stoppen met Weightwatchers. Het werkt helaas niet voor iedereen en dat is ook helemaal niet erg, maar het demotiveert wel. Maar toen ik de dag erna wat ‘vrouwelijke ongemakken’ op bezoek kreeg ging er weer een lichtje branden. Ik heb gewoon doorgezet en ben vol gas weer voor een nieuwe week gegaan.

En dat werkte blijkbaar, want ik ben weer iets afgevallen. En dat verbaast mij aangezien ik bijna elke dag een blokje Johnny Doodle heb laten smelten in mijn mond en ik door de nieuwe medicijnen voornamelijk op de bank zat of lag. Sporten is dus nog steeds niet gelukt. Wel heb ik de afgelopen dagen heel weinig gegeten omdat ik ook misselijk word van de medicatie, een beruchte bijwerking die vanzelf weer over moet gaan. Dat geeft niet, wie weet helpt het een beetje mee! Ik hoop zo dat ik mij de komende weken wat fitter ga voelen ondanks de medicatie, zodat ik weer heerlijk aan de slag kan voor mijn conditie en kan gaan sporten.

Al met al niet heel slecht, in ruim een maand bijna anderhalve kilo kwijt!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


 

Benieuwd naar de update van week 1? Klik hier.

Benieuwd naar de update van week 2? Klik hier.

Benieuwd naar de update van week 3? Klik hier.

Benieuwd naar de update van week 4? Klik hier.

Benieuwd naar de update van week 5? Klik hier.

FacebookTwitterGoogle+Share
Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Wat fijn dat je toch een beetje bent afgevallen! Zet ‘m op!

    Beantwoorden
  • Soms moet je ook gewoon even doorzetten, heb dat ook gemerkt. Je kunt in een paar weken nket zeggen dat iets wel of niet werkt. Ww is vooral nadenken over de keuzes die je maakt.. En je lichaam blijft nu eenmaal een beetje gek met alle schommelingen!

    Beantwoorden
  • Goed bezig hoor! Leuk om te lezen ook hoe het bij iedereen gaat. Het blijft een lastig ding dat afvallen. Ik ben er ook altijd mee bezig. Op mijn site deel ik lekkere recepten die (van wat ik van anderen hoor) goed binnen ww passen. Misschien heb je er wat aan. Succes nog!

    Beantwoorden

Write a comment