Halfvol Lifestyle

Lichtpuntjes in een donkere week.

En dat was en is het….een donkere week. Maar als ik terugkijk zijn er toch fijne dingen op te noemen die voor een beetje licht zorgden. Kijk je mee?

herfst

Afgelopen week ben ik niet elke dag buiten geweest, ondanks het mooie weer. Ik was niet vooruit te branden en had even nergens zin in. Toch genoot ik een paar keer van de warmte van de zon en de prachtige kleuren van de natuur.

herfst`1

Er kwamen leuke bestellingen binnen. In het leven gaat het niet om geld of spullen, maar ik kan toch heel blij worden van shoppen. Ik kocht o.a make-up, een geweldig mooie camera om haarscherp mee te filmen, Lush verzorging voor mijn gezicht en twee lekkere parfums. Soms heb je dat gewoon heel hard nodig.

herf

 

herfstt

Ze komt elke keer weer terug in het verhaal, mijn grootste en zonnigste lichtpuntje. Sarah moest afgelopen week twee keer om half zeven wakker gemaakt worden voor het KDV. Hoe vroeg het ook was en hoe lekker ze ook lag, ze begon meteen te praten en te lachen. De lieverd.

Ik ging van de week een paar keer in bad om te ontspannen. Ook at ik meer dan één keer sushi en dronk ik af en toe een glaasje witte wijn. Lichtpuntjes moet je soms zoeken en houden je niet altijd slank 😉

Ik maakte gister heerlijk stoofvlees met groenten en rode wijn. Het recept komt zondag online in een verrassende vorm! Het was heerlijk en ik heb er heel erg van genoten.

herftt

Van de week kon ik een paar keer heerlijk uitslapen en dus bijslapen. Met mijn opgespaarde energie heb ik wat kunnen schoonmaken in huis. Naderhand kan ik daar erg van genieten. Kaarsjes aan en alles is schoon en opgeruimd om je heen! Alles ruikt weer lekker fris en dat voelt heel fijn.

Wat was jouw grootste lichtpunt afgelopen week?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (13)

 • Jaaaa af en toe mag je jezelf wel even verwennen! Wat een mooie camera! Ik ben ook nog op zoek naar een nieuwe, dus ik zal ook eens naar deze kijken!

  Beantwoorden
  • Ben benieuwd welke je kiest, ik ben hier zoooo blij mee!

   Beantwoorden
 • Wat een fijne lichtpuntjes! Soms is het fijn om hier bij stil te staan en te beseffen wat we allemaal WEL hebben i.p.v. niet…. En wat een beauty, die camera van je! Verwacht nu wel veeeeeeeeel filmpjes hè 😉

  Beantwoorden
 • Prachtig he die herfstkleuren!!! <3

  Beantwoorden
 • Wat heb je lange nagels!! ??? En die windlichten in de vensterbank ook erg leuk!! ?

  Beantwoorden
 • Mijn grootste lichtpunt was denk ik toen ik na het hardlopen thuis kwam en me helemaal opgeknapt voelde.

  Beantwoorden
 • Grootste lichtpunt zijn uiteraard mijn kindjes! Grappig, ik herken volgens mij waar je woont, ik fietste daar weleens langs.

  Beantwoorden
 • Heel fijn de lichtpuntjes! Ik heb de meisjes ook altijd als lichtpuntje. Verder moet ik gewoon even heel hard zoeken naar andere lichtpuntjes❤

  Beantwoorden

Write a comment