Lifestyle

De leukste en interessantste weetjes over Lifesabout.nl

Lifesabout.nl…nog een paar maanden en mijn blog bestaat alweer twee jaar. In de afgelopen twee jaar heb ik veel leuks meegemaakt met mijn blog en er zijn dan ook genoeg weetjes om te delen met jullie!

 • 17 november 2014 publiceerde ik de eerste blog op mijn eigen stukje www. Benieuwd? Lees hem hier.
 • In die tijd plaatste ik iets meer dan 700 blogs.
 • En ik ontving maar liefst bijna 5000 lieve en leuke reacties (oké…op een paar na).
 • Lifesabout werd in de eerste instantie ‘geboren’ om als platform te dienen voor hartpatiënten. Maar ik vond dit te specifiek en ik ontdekte dat er veel meer dingen waren waar ik graag over wilde schrijven. Ook wilde ik Sarah graag iets meegeven voor later, iets wat ze terug kan lezen en waar ze van kan leren. Zodoende heb ik het gecombineerd door ervaringsverhalen te delen over het leven als hartpatiënt, recepten te maken en te delen zonder teveel zout en ik ben over veel meer andere dingen gaan schrijven. Met name over het leven zelf, het moederschap en positiviteit.
 • Per dag wordt mijn blog bezocht door 400-500 mensen die via Google iets zoeken en vervolgens op mijn blog komen.
 • Hoeveel unieke bezoekers ik per maand ik in het begin had weet ik niet meer, maar ergens rond de 500 per maand. Na een jaar waren dat er 8.000 en nu anderhalf jaar na de start 16.000. Iets om heel erg trots op te zijn.
 • Het drukst was het op mijn blog op het moment dat ik een artikel schreef over de dood van mijn broer. Ongeveer 60 mensen waren tegelijk op mijn blog en dat duurde een paar uur.
 • Ik schrijf het liefst in de avond mijn blogs. Dan voel ik mij het beste en ik krijg in de avond ook meer energie en inspiratie. Niet handig als je er dan nog achterkomt dat je eigenlijk foto’s wil maken voor bij het artikel.
 • Ik fotografeer veel van mijn foto’s met mijn Iphone, maar ook vaak met een spiegelreflex. Ik gebruik de Canon 7D met een 18-55 mm lens. Voor het filmen gebruik in de Canon g7X.
 • Ik plan altijd leuke ideeën en artikelen vooruit, maar ik houd mij nooit aan een planning. Het leukste vind ik namelijk schrijven over wat mij op dat moment bezighoudt of wat mij gelukkig maakt. Ik werk dus het beste met een soort deadline in mijn achterhoofd.
 • Het best gelezen artikel is ‘ervaring eerste drie dagen killerbody dieet’. Dit artikel is bijna 10.000 keer gelezen. Heel veel mensen zoeken via Google naar reviews en als je het killerbody dieet zoekt via Google komt mijn blog bijna bovenaan. Hoe stoer is dat!

vrijd6

 • De meest gezochte trefwoorden op Google waarbij mensen naar mijn blog komen zijn: Antifosfolipidensyndroom, Bikeaway voetenzak, Killerbody dieet en koken zonder pakjes en zakjes.
 • Ik wil nog steeds heel graag een nieuwe lay-out (inmiddels al een jaar ofzo). Maar dan ook meteen een geweldig logo waar ik voorlopig verliefd op blijf. En dat kost tijd. En met een perfectionistisch karakter kost het helemaal veel tijd. Nou ja, ooit…
 • Mijn grootste fans zijn natuurlijk mijn ouders, haha.
 • Ik heb verschillende logo’s gehad de afgelopen tijd. Hier een overzichtje van begin tot nu. Ken jij ze nog?

logo.jpg 10413406_313189305547895_5030568391090527554_n

lifesabout-2-roze-paars

jajajaja

logoo

lief

 • Waar ik mijzelf zie over vijf jaar? Werkelijk geen idee. Wel hoop ik dat lifesabout.nl nog steeds bestaat en nog steeds bijdraagt aan inspiratie voor een positieve leefstijl bij een ander. Met de nodige ervaring wat betreft schrijven en social media. Ik wil nog veel verder groeien daarin.
 • Gemiddeld doe ik over het schrijven van een blogje inclusief foto’s maken ongeveer een uur. Behalve Memory Lane (mijn wekelijkse photodiary) daar ben ik vaak twee uur mee zoet. Maar het blijft super leuk om te maken!
 • Na onze vakantie gaat mijn eigen plekje om te werken er dan echt komen. We gaan de zolder opknappen (nieuwe vloer, nieuw kleurtje aan de muur) en er zal een nieuw bureau komen met genoeg opberg ruimte. Ook wil ik een hoekje om te filmen. Het licht is er prachtig en het geluid is ook perfect. Zin in!
 • Het liefst eet ik snoeptomaatjes tijdens het bloggen en drink ik groene thee of water.
 • Als laatste: Ik heb drie maanden gedaan over het bedenken van de naam voor mijn blog. Ik wilde dat het niet snel zou vervelen en het zou meteen duidelijk moeten maken waar ik over blog. Na twee jaar ben ik nog steeds enorm happy met de naam!

Hopelijk vond je dit overzicht leuk met de bijbehorende weetjes!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

Write a comment