Random

Let’s get personal…

tag

Bibian en Manon bloggen op www.littlewonderworld.nl en daar kwam ik een leuke tag tegen…de ‘let’s get personal tag’. Persoonlijke, rake vragen waar een eerlijk antwoord op gegeven moet worden. Ik ben op mijn blog een open persoon, dus ook ik ga met de billen bloot. Lees vooral verder!

1. Wat hoor je op het moment van schrijven?
Ik hoor op de achtergrond RTL late night en de fijne stem van Humberto. Ze zitten bij de vrienden van Amstel Live dus heerlijk met veel muziek op de achtergrond.

2. Heb je qua eten op dit moment ergens zin in?
Ja…in toastjes, chipjes, hapjes, tapas, noem maar op. Ik heb best trek op dit moment maar ik neem heel braaf niets. Ik heb een wijntje ingeschonken en dat is voor vanavond mijn beloning. Morgen ga ik in de stad iets eten met een vriendin, dus ik hou me in.

3. Wanneer was de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)
Op het werk, ik denk een week of twee geleden. Er kwam een collega uit het ziekenhuis vragen hoe het ging en hij had nog niet van de situatie gehoord. Ik vertelde het hele verhaal van na de bevalling en dat vind ik nog steeds moeilijk.

4. Zou je liever 10 kinderen hebben of geen kinderen?
Als ik mocht kiezen en ik was gezond, dan 10 kinderen. Geen kinderen past niet bij mijn toekomstbeeld en dromen en dan zou ik Sarah moeten missen.  10 kinderen lijkt mij in praktijk niet haalbaar, want dat is wel heel erg druk en zwaar. Maar als ik zou moeten en kunnen kiezen, dan gezellig een huis vol.

5. Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?
Nee, zeker niet. Ik zou graag wat vaker shoppen en nieuwe kleding kopen. Ik doe dat gewoon te weinig. Ik vind Sarah nu belangrijker en het is niet haalbaar om zo even op de fiets te springen en te gaan winkelen. Wie weet het komende jaar. Ook ga ik maar 2 keer per jaar naar de kapper (soms zelfs 1 keer) en ook dat mag vaker. Gewoon, even tijd voor jezelf. Of naar de schoonheidsspecialist…ja dat moet ik echt gaan doen, dat lijkt mij zo lekker!

6. Waar denk je op dit moment aan?
Aan de hoeveelheid vragen die deze tag bevat, haha! En ook aan mijn wijntje die nu op is. Ik heb zo lang geen wijn gehad dat ik het ook maar bij eentje houd. Anders ga ik raar typen.

7. Sta jij altijd klaar voor je vrienden?
Altijd.Dag en nacht.

8. Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Die collega op mijn werk waar ik over schreef bij vraag 3.

9. Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Dan ben ik onrustig, loop ik tig keer naar het toilet en kan ik echt niet stil zitten. Ook word ik misselijk als ik echt heel erg nerveus ben, dan krijg ik geen hap door mijn keel.

10. Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Ik denk dat niemand je voor 100% kan begrijpen wat je meemaakt en wat je doorstaat. Maar mijn ouders, man, broer, zus en sommige vrienden begrijpen mij goed en dat is genoeg.

11. Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Jazeker, het is weekend en dat betekend gezellige en leuke plannen. Ook ben ik in het weekend vaak wat meer uitgerust omdat ik de zorg voor Sarah kan uitbesteden aan mijn wederhelft.

12. Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Ja, mijn man.

13. Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Nee, want naast de mooie momenten moet ik dan ook de vervelende zware momenten opnieuw meemaken en dat wil ik niet. De keuzes in mijn leven die ik heb gemaakt hebben niet geleid tot spijt en hebben mij gebracht tot wie ik nu ben. Alles gebeurt met een reden. Geen spijt dus.

14. Vertel jij je ouders alles?
Bijna alles.

15. Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Ik leefde altijd vooral in de toekomst. Het verleden kon mij weinig schelen en het heden was niet interessant (dacht ik). Nu denk ik vooral aan het verleden en het heden. Het denken aan het verleden hoort erbij en zal steeds minder worden, het leven en denken in het heden vind ik een goede eigenschap. Genieten van het nu, daar gaat het om.

16. Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
Ik probeer 8-9 uur te slapen per nacht, want dat heb ik echt nodig. In praktijk zal het 7-8 uur zijn maar vaak slaap ik overdag nog 1 tot 2 uurtjes.

17. Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Niet altijd, want ik ben eigenwijs en nieuwsgierig. Maar over het algemeen denk ik wel, ik ben makkelijk benaderbaar en (bijna) altijd vrolijk.

18. Wat heb je voor het laatst gedronken?
Een zoet wit wijntje, hij is net op!

19. Welk soort bed heb jij?
Een Auping bed, met twee losse matrassen. Het is een lits-jumeaux formaat. Ooit wil ik een boxspring.

20. Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Optimist, het glas is (bijna) altijd halfvol. En zo niet, dan probeer ik hem bij te vullen.

21. Met wie heb je voor het laatst in de auto gezeten, op je familie na?
Mijn man. Of is dat ook familie? Anders is het bij een collega met wie ik meereed toen we tapas gingen eten.

22. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?
Gooise vrouwen deel twee, met mijn man en mijn moeder. Aanrader!

23. Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?
Jazeker, door iemand waarvan ik dacht dat hij een goede vriend was, maar mij op een gegeven moment liet barsten.

24. Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Salade, vers brood en sushi. Je kunt mij ook wakker maken voor heerlijke tapashapjes.

25. Heb jij de afgelopen week kleding gekocht?
Nee, wel twee weken daarvoor. Toen heb ik een paar truien bij Zalando besteld voor mijzelf en voor Sarah bij de H&M ook een paar truien.

26. Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?
Dat kan ik mij niet herinneren. Die collega maakte mij niet aan het huilen, dat was puur de situatie. Ik zou niet weten wie mij aan het huilen heeft gemaakt.

27. Wat doe je morgen?
Ik ga kroketten maken voor het recept op de site en het centrum in met een lief vriendinnetje. Even ergens wat drinken en eten.

28. Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?
Ja mijn bed, haha.

29. Houd je van suikerspinnen?
Nee. 1 hap vind ik nog lekker maar meer ook niet. Het ziet er altijd lekker uit maar ik vind het uiteindelijk altijd tegenvallen.

30. Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?
Vast wel, maar wanneer? Geen idee. Ik vermoed dat het tegen mijn man was.

31. Wat is je stemming op dit moment?
Wel goed, mijn dag was niet heel geslaagd maar ik laat mijn avond daar niet door verpesten.

32. Met wie was je gisteravond?
Met Sarah, mijn man en Shiva onze hond.

33. Heb je plannen voor dit weekend?
Vriendin-date, koken, beetje schoonmaken, wandelen en schrijven. Ik probeer in het weekend ook een beetje rust voor mijzelf te pakken en de zorg van Sarah wat uit handen te geven. Vind mijn man leuk, want hij ziet haar niet zoveel doordeweeks en voor mij is het ook fijn.

34. Wat zou je doen met een grote prijs uit de loterij?
Geld maakt niet gelukkig maar het is wel heel erg handig. Ik zou mijn de punten van mijn bucketlist uitwerken en de mensen om mij heen laten meegenieten van het geld.

35. Waar schaam jij je voor
Eigenlijk nergens voor, want schamen is zonde van je tijd.

Zo…dit was de persoonlijke TAG met vragen. Neem hem gerust over als je het leuk vindt!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment