Lifestyle

Lentekriebels. Wat doe jij het liefst in de zon? + Winactie

Afgelopen week was hemels…Ook al voelde de wind nog erg fris, het zonnetje maakte veel goed en gaf mij ontzettende lentekriebels. In huis ben ik meteen aan de poets gegaan en ondertussen tel ik de dag af dat het warm genoeg is om buiten te zitten! Benieuwd wat mijn favoriete bezigheid is in de zon? Lees dan snel verder. Je kunt namelijk ook iets geweldigs winnen voor in je tuin, op je balkon, op de camping of op het strand!

IMG_3309

De zon geeft mij energie en laat mij geestelijk en lichamelijk beter voelen. Ik wil erop uit, dingen ondernemen en heerlijk buiten zijn tussen de mensen. Wanneer ik in de zon zit kan ik, net als ik een warm bad, compleet ontspannen door de warmte. Helaas kan ik niet heel goed tegen de zon, dus erg lang ‘bakken’ zit er niet in. Na ongeveer een half uur verplaats ik mij naar de schaduw om verder te genieten van het buitenleven.

Wat ik het liefste doe als ik buiten ben? De zomerse lucht opsnuiven, de mooie natuur bewonderen en genieten van alle geluiden in de zomer. Niet alleen vogels, maar ook kinderen op straat, badjes die gevuld worden, de muziek van de ijscoman en gezelligheid in de tuin met het liefst de barbecue aan. Die geur trouwens van de barbecue doet mij altijd meteen denken aan lange, warme zomeravonden. Die geur maakt mij blij en geeft energie!

Ik kreeg onlangs de vraag of ik interesse had in een hangstoel of hangmat naar keuze. Ook mocht ik twee mensen blij maken met dit relaxte product. Ik hoefde hier niet lang over na te denken en koos al snel mijn hangstoel uit in frisse, stoere kleuren. Ideaal voor in de tuin en voor op vakantie. Deze zomer vertrekken we weer naar Frankrijk waar zeker weten plek is om heerlijk te ‘hangen’. Met een goed boek of een serie op de Ipad, ik vermaak mij wel. En wanneer de zomer voorbij is hang ik hem gewoon op zolder, zodat ik een fijn hoekje kan creëren om tot rust te komen.

Ik heb de hangstoel nog niet opgehangen zoals je kunt zien, omdat ik hem graag mee wil nemen op vakantie. Maar om een impressie te krijgen heb ik de hangstoel wel even uitgevouwen. Hij is groot en de stof voelt heel stevig, waardoor de hangstoel geschikt is tot 120 kilo. De stof is trouwens duurzaam gemaakt en niet volledig van katoen, maar gedeeltelijk (35%). De andere stof is polyester wat het product milieuvriendelijker maakt.

IMG_3315

De stof en de kleuren van dichtbij:

IMG_3321

IMG_3323

Wanneer je de hangstoel ophangt en volledig uitvouwt komt hij er zo uit te zien:

Wil jij straks ook heerlijk in een hangstoel of hangmat van de zon genieten? Dat kan! Ik mag namelijk twee lezers blij maken met een hangmat of hangstoel. Wat moet je doen?

 • Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet en hoe jij het relaxen voor je ziet: met een goed boek? Een lekker drankje? Of met muziek in je oren? Wees origineel en wie weet hang jij straks ook heerlijk in de zon! Wanneer je gewonnen hebt mag je kiezen uit een hangstoel of een hangmat. Laat wel een geldig email adres achter. Deze winactie sluit op zaterdag 19 maart a.s om 12.00. Daarna neem ik contact op met twee gelukkige winnaars! Good luck!

DE WINACTIE IS GESLOTEN

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (46)

 • Wat een leuke actie! Ik doe helaas niet mee, want ik heb met mijn kleine balkonnetje geen ruimte voor een hangmat of hangstoel. Ik ga met dit prachtige weer altijd uren naar de speeltuin met mijn kinderen. Terwijl mijn kinderen de tijd van hun leven hebben, geniet ik in de zon van een heerlijk boek. Wat fijn toch dat het voorjaar er weer aan komt!

  Beantwoorden
 • Wij hebben al een hangmat dus ik gun een ander de winst. Wel een toffe actie. Ik word zó blij van de zon, de vogeltjes, de langere dagen, ijsjes eten en natuurlijk de natuur!

  Beantwoorden
 • Heerlijke actie, wat zul je genieten van de zomer. Hier binnenkort ook voorzien dus ik doe ook niet mee.

  Beantwoorden
 • Oh ja laat de lente (en de zomer haha) maar heel snel komen! Heerlijk dat het eerder licht word en ook langer licht blijft! En de ijsjes, lekker buiten kunnen wandelen in de zo’n, ja word er helemaal blij van! Superleuk zo’n schommelstoel! Ik zou er heel graag een willen winnen ? Ik zie mijn vriend al helemaal zitten met ons dochtertje in z’n armen, relaxend in het middagzonnetje ?☺️

  Beantwoorden
 • Kom maar op met de zon! Wat een heerlijke relax stoel zeg, daar kan je wel even een me-time momentje in pakken!

  Beantwoorden
 • Wat een gave winactie! Ik doe mee en wil graag een hangstoel. Lijkt me fantastisch om met het mooie weer samen met Naomi te genieten in de zon. Ik zie ons al helemaal hangen in de tuin terwijl papa druk aan het barbecueën is of zijn racefiets aan het schoonmaken na 80 kilometer fietsen. Of gewoon in mijn eentje op mijn vrije dag als Naomi haar middagslaapje doet en ik een goed boek kan lezen of een tijdschrift. Het zou onze tuin ook opvrolijken, want die is behoorlijk kaal. Als ik een foto zou kunnen plaatsen, zou ik het doen en kon je zien dat die wel aan wat kleur toe is en zo’n hangmat is een begin! 😉

  Beantwoorden
 • ik doe zeer graag mee voor een hangstoel! Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een klein tuintje; heerlijk! Maar er is net geen plek voor een echt comfortabel tuinstel met ruime stoelen; iets wat ik wel nodig zou hebben ivm zware rugklachten. Ik kan onmogelijk langer dan 10 min zitten op een bistrosetje of vergelijkbaar…
  Naast het schuurtje is een klein afdakje en het lijkt me heerlijk om daar zo’n super relaxte hangstoel onder te hangen. Plankje tegen de shuur timmeren als tafeltje en voila; laat de zomer maar komen:-)
  Daar kan ik het met mijn slechte rug vast wel een dik uur uithouden; wordt er NU al blij van!
  En als ik er dan niet kan zitten omdat ik een echt slechte dag heb en plat moet blijven dan kan mijn kat als hij buiten is er lekker in liggen. Ook als schuilplaats als het regent en ik hem niet meteen binnen kan laten. Schapenvachtje er in: perfect!! 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een leuke hangstoel, die wil ik wel graag winnen. En in de eerste plaats niet voor mij, maar voor mijn lieve man die bijna jarig is. Ik ben allemaal leuke items aan het verzamelen en aan het maken om een gave tuin te geven voor zijn verjaardag en daar zou deze hangstoel perfect in passen. Ik zie hem al zitten met een koud biertje in de hangstoel, naast de bar die ik heb getimmerd van palethout. Enn stiekem ga ik ook gewoon heel erg genieten van deze hangstoel 🙂 Dus wij doen mee 😀

  Beantwoorden
 • Oh wat zou dat heerlijk zijn! Lekker in zo’n leuke hangstoel met die kleine, boekjes voorlezen of een lekker dutje doen in de warmte ❤️ In de zomer gaat het met mij lichamelijk veel beter maar zo’n hangstoel zou toch wel heel fijn zijn voor mijn verplichte rustmomenten! En natuurlijk een heerlijk speelplekje voor de kleine meid ?

  Beantwoorden
 • In de zon geniet ik graag van een goed boek terwijl de kinderen in de speeltuin rond dazen! Later op de dag heerlijk wat tapas en een mooi glas wijn in onze achtertuin genieten van de ondergaande zon en een goed gesprek met mijn maatje voor het leven.

  Beantwoorden
 • Wat een super leuk dat je dit weg mag geven Geer!
  En je beschrijving van de lentekriebels enz is heeeel herkenbaar 🙂
  Ik kijk er ook enorm naar uit! !
  Doe dus graag mee met deze actie! !
  Aangezien ik deze hele zomer ‘vrij’ben zal het optimaal gebruikt kunnen worden! !
  Samen met onze nieuwe ukkie lekker dommelen in de stoel. Of zelf even bijkomen van die gebroken nachten; )( ben ik heel slecht in:( )
  Weer een heerlijk roseetje erbij mogen, boekje erbij, zoete baby door het schommelen!
  Ultieme manier om de zomer door te komen lijkt me! !

  Beantwoorden
 • Wauw wat een leuke winactie! Wij zijn in september verhuisd naar een huis met een geweldige achtertuin en dit wordt de eerste zomer dat we daar gebruik van kunnen maken. Het lijkt me heerlijk om de hang stoel lekker onder de boom te hangen en s ochtends met een smoothy daar in de zomerzon wakker worden op een vrije dag. En op de dagen dat ik moet werken lekker daar in te zitten in mn pauze of als de kinderen lekker buiten spelen ( ik ben gastouder 🙂 ).
  Ik kijk uit naar de lange zomeravonden!

  Beantwoorden
 • super leuke winactie.

  Mijn ultieme relaxmomentje zou dan zijn: heerlijk in de hangmat met Lola ( of alleen ook heel fijn ;P) nagenietend en kletsend over wat we vandaag allemaal hebben gedaan en meegemaakt, kijkend naar de wolken om te zien of wij daar iets grappigs in kunnen vinden, mijn meisje langzaam wegzoezend door een heerlijk zomers briesje terwijl ik door haar zweterige krulletjes kroel.
  Zucht…is het al zomer……

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie, heerlijk vanuit de hangstoel genieten van de spelende kinderen. Wij hebben tuinstoelen wanneer je hierin wilt rusten luieren schiet ineens de leuning naar achteren. Tot grote frustratie van mijn man. Lijkt me geweldig om hem met een hangstoel blij te maken. (Al moet hij dat eerst even klussen om het aan op te hangen). 😉

  Beantwoorden
 • Ooo jaa die zou ik graag willen winnen. Dan komt die aan een tak van de notenboom te hangen. Wij maken lange dagen op de boerderij. Ik zou er s’avonds na het melken in neerploffen om te genieten van de tuin, een koel drankje en het fijne weertje. Even tot rust komen na een warme werkdag. Als ik hem niet zou winnen ga ik er een aanschaffen, soms heb je een zetje in de rug nodig om iets jezelf te gunnen

  Beantwoorden
 • Oh ik die heel graag mee om deze te winnen…..

  Sinds ik in Noorwegen woon, geniet ik ontzettend van de stilte en de rust…….
  Vind het heerlijk om op ons terras te zitten en alleen maar voor mij uit te kijken, het uitzicht is dan ook prachtig..
  een mooi kabbelend meer, eenden en vogels in overvloed , herten die door de tuin lopen!
  Het wachten is nu alleen nog op die ene eland die voorbij komt, want dat zou toch het ultieme Noorwegen gevoel geven…..wat beter om hem op te wachten al liggend in deze stoel.

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie!

  Relaxen is voor mij in de tuin zitten terwijl mijn dochters van 1,5 en 3 jaar zich lekker vermaken in de zandbak, met de hond spelen of met gieters vol water de bloemen zwemles geven.
  Voor de hangmat heb ik al een prachtig plekje naast de schommel aan de pergola waar onze druif voor schaduw moet gaan zorgen deze zomer..
  Laat de zomer maar komen!

  Beantwoorden
 • Wij hebben in onze zeer zonnige achtertuin een gigantische parasol-plataan staan, hier heeft jaren een schommel aan gehangen. Nu de kinderen geen behoefte meer hebben aan een schommel is het eindelijk mijn tijd om te chillen. Met deze hangstoel aan de plataan mag de zomer wat mij betreft beginnen!

  Beantwoorden
 • Oooh… Heerlijk! Ik zou graag de hangmat hier zien hangen! Lekker in onze nieuwe tuin, genieten van de stilte en het zonnetje….. Ik zie het zo voor me 😉

  Beantwoorden
 • Super leuke actie, ik doe heel graag mee! Het zou prachtig staan over onze overkapping in ons nieuwe huis. Tevens zou het een fantastisch verjaardagscadeau zijn voor mezelf (22 maart jarig!!) en zou er dan graag een taartje in willen eten en wijntje op drinken! ???

  Beantwoorden
 • Zo’n hangstoel is inderdaad ideaal ook om mee te nemen op vakantie. Je schuift ‘m zo ergens tussen. Goed plan!

  Ik maak graag kans op een hangstoel of hangmat. Kan nog niet zo snel bedanken waar mijn keuze op zou vallen. Ik schreef gisteren toevallig een artikel over dat we de tuin helemaal gaan opknappen. We zijn van plan om achterin de tuin een platje te maken. Onze tuin grenst aan het water. Ik zie mezelf daar wel lekker chillen in de vroege ochtend, beetje mediteren, beetje naar de eendjes kijken! Heerlijk!

  Beantwoorden
 • Ik volg je al een tijd op instagram en op je blog en wat een toffe winactie is dit!
  Hij zou supergoed van pas komen. Wij gaan komende zomer op een stukje land met zo min mogelijk middelen een zoveel mogelijk zelfvoorzienend huisje bouwen. Mét veranda, waar ik mezelf dus al helemaal zie zitten in zo’n toffe hangstoel! Chippie links van me, wijntje rechts van me, lekker in de schaduw met mn kleine meisje op schoot (120 kilo kan ‘ie hebben gelukkig, dus we kunnen er samen in!) Ja, dat zie ik wel voor me 🙂

  Beantwoorden
 • Super Gaaf!
  En of ik mee doe. Het lijkt mij geweldig om vanuit de hangmat te genieten van onze spelende kinderen in de achtertuin. Of als de knullen net op bed liggen, nog even te relaxen in het laatste zonnetje en dan de laatste foto’s op instagram checken. Wie weet is het de oplossing om onze jongste in slaap te wiegen?! Genoeg redenen om er eentje zelf te willen 🙂 maar de jongens vinden het vast net zo top als mama!

  Beantwoorden
 • Ik doe heel graag mee, leuke actie Geertje.
  Onze tuin is een beetje saai, we zijn niet zulke we-gaan-gezellig-in-de-tuin-werken mensen. Wie weet als er een hangstoel in staat met die vrolijke kleurtjes dat we dan aan de slag gaan om onze tuin gezellig en vrolijk te maken. ?

  Beantwoorden
 • Wat lijkt het me heerlijk voor in onze nieuwe grote mensentuin. Afgelopen weekend verhuisd en nu hebben we opeens een echte tuin. Wat lijkt het me heerlijk om met het beginnend lentezonntje in de hangstoel te zitten onder de overkapping. Met mijn theetje en chocola. Terwijl de kinderen rondcrossen op hun loopfietsjes

  Beantwoorden
 • Wat een leuke en relaxte stoel, ideaal voor onder onze veranda! Ik zie mij er al in zitten, muziekluisterend en boeklezend. Sinds kort kan ik niet meer werken en breng vaak mijn dag veelal zittend / rustend /liggend enzo door. In de winter voor de TV of in mijn verstelbare, luie stoel. In de lente en zomer wellicht in deze superleuke hangstoel ?☀️??????☕️

  Beantwoorden
 • Toffe winactie!
  Zoals velen met mij word ook ik heel blij van de zon, het mooiere weer.
  Ik zou graag een hangmat willen, want ik lekker in de zon liggen wie wil dat nu niet? Mijn oudste zoon van 3 is momenteel erg fan van verstoppertje spelen. Dus hoe leuk zou het zijn om mij tijdens het verstoppertje spelen hierin te verstoppen. Als hij dan mij heeft gevonden kunnen we er heerlijk samen in relaxen met een glaasje limonade en een stuk watermeloen! ?

  Beantwoorden
 • Wow wat een leuke aktie! We gaan net aanbouwen en krijgen nieuw terras! Zou goed passen dan hier. Kan ik goed met mijn laptop in zitten op zoek na vacatures ? dan vind ik vast eindelijk een mooi bedrijf waar ik fijn kan werken.

  Gr. Joyce

  Beantwoorden
 • Hoe ik het voor me zie.. 😀 ik zie mezelf al heerlijk liggen in een hangmat in onze lekkere tuin! We gaan binnenkort verhuizen en dan kan ik wel wat ontspanning gebruiken! We hebben drie jaar geen tuin gehad dus voor mij is een tuin hebben al heeeeel erg ontspannen! Koud glaasje drinken erbij met een parasolletje.. en verder.. niks! Geen boek.. geen telefoon.. geen tablet.. gewoon.. een met jezelf in de tuin! Ah wat kan ik daar naar uitkijken!

  Beantwoorden
 • Wat een leuke winactie! Wij hebben eindelijk een tuin, waar nog niks in staat op een paar stapelstoeltjes na, dus ik kan nog niet echt relaxen. Ik zou het liefst lekker in een hangstoel hangen, met een Long Island Icetea en een fijn boek, of juist gezellig met vriendinnen zitten te kletsen. Als ik dan ook nog lekkere sate en shaslick van de bbq krijg, dan ben ik al tevreden. Misschien nog wat jaren 90 zomerhits op de radio en dan is het helemaal af!

  Beantwoorden
 • Superleuke winactie! Zelf heb ik geen ruimte in onze tuin voor een hangmat of hangstoel, maar mijn vriendin wel. En haar oude hangmat is kapot dus deze zal goed van pa komen. Lijkt me leuk om dit aan haar te geven, zodat ze ook heerlijk tot rust kan komen (verdient ze wel nu we het zo druk hebben met school). Fingerscrossed!

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor de hangstoel. Het lijkt me heerlijk om daar van de zomer in te hangen met een boekje en een glas ijsthee,terwijl mijn kindjes lekker spelen.

  Beantwoorden
 • Hoi! Wat een geweldige actie! Natuurlijk waag ik een kans want ik droom al jaren van een hangmat maar mijn ouders vinden ze prijzig en om hem zelf te betalen zie ik op het moment als student ook niet zitten met mijn studentenbudget. Dus nu zijn we zo’n 2,5 jaar verder en pronkt er hier nog geen hangmat in de tuin. Zodra ik er 1 zou winnen zou ik dus heerlijk in ons eigen tuintje gaan ‘hangen’ en genieten van de Zeeuwse zeelucht en zon die hier te vinden is (ik woon aan de Zeeuwse kust). Dus geen bounty-eiland maar gewoon in ons koude kikkerlandje mét zon hangen in een hangmat. Dat is wat ik wil!

  Beantwoorden
 • GRAAG! Heel gaaf en wat zijn ze mooi ♡
  Mijn ultieme geniet momentje is heerlijk in de zo’n met wijntje of kopje thee boekje erbij of op de tablet. Muziekje op de achtergrond zoon spelend op de achtergrond. Man bij de bbq en ik, ik heerlijk in de hangstoel. Ow en dat in de tuin of aankomende zomer op de camping aan zee!

  Beantwoorden
 • een laatste poging vanaf de laptop van mijn dochter nu……..
  Ik zou heel graag een hangstoel winnen zodat ik eindelijk een eigen hangplek heb!
  Als hardwerkende verpleegkundige, moeder en mantelzorgster ben ik altijd druk druk druk…..
  De tuin geeft me rust en ik zie me al helemaal zitten in die hangstoel achter in de tuin, gewoon een beetje lezen, dagdromen en rondkijken, meer hoef ik niet om me weer op te kunnen laden.
  Nu maar duimen en hopen dat dit berichtje wel geplaatst wordt.
  Zonnige groeten, Grete Karina

  Beantwoorden
 • Ik lees graag in de zon! Dat vind ik echt heerlijk. Nooit lees ik zo veel, als in de zomer.

  Beantwoorden
 • Als ik me eenmaal geinstalleerd heb met een lekker koel drankje, dan kan het grote genieten beginnen. Ik vind het heerlijk om te kijken hoe de vogels hun nestje bouwen, mieren aan het sjouwen zijn, spinnen hun web maken, het gedwarrel van bladeren door de wind…. dat kan ik allemaal rustig bekijken en in me opnemen vanuit een heerlijke hangbad midden in de natuur.

  Beantwoorden
 • Beschut door de bladeren van de bomen, een heerlijk koel drankje en een goed boek lekker lui liggend in een hangmat. Wat kun je je meer wensen op een mooie zomerdag?

  Beantwoorden
 • Iedere keer dat ik een hangmat zie (tijdschrift, tv) denk ik ‘wat heerlijk’. Ik heb echter (nog) niet de stap genomen om er een aan te schaffen. Ik vind het daarom een geweldige actie. En mocht ik ‘m winnen, dan is dat mijn relaxplekje om te lezen of met de oortjes in lekker naar muziek te luisteren of van de natuurlijke geluidnen te genieten en tot rust te komen.

  Beantwoorden
 • Leukk!! Ik doe graag mee! In de zomer wordt ons huis opgeleverd, eindelijk een huis met een tuin. Een hangstoel of hangmat zou heerlijk zijn. Ik zie mijzelf al zitten in de hangstoel/hangmat met een jar tonicwater en een schijfje citroen! Zoontje ook gezellig erbij of op zijn speelkleed op de grond. Ontspannen gaat het zeker zijn 🙂

  Beantwoorden
 • […] jij al mee aan deze winactie? Je kunt een hangstoel of hangmat winnen naar keuze! Deze winactie sluit vandaag om 12.00, […]

  Beantwoorden
 • Wow wat een gave hangstoel! Op het nippertje doe ik nog even een poging om deze te winnen voor mijn grote dochter. Zij zou het vast enorm cool vinden om in deze hangstoel te chillen op haar zolderverdieping, een fijn plekje om te appen of te netflixen.
  En misschien mag ik hem van de zomer dan wel lenen voor onder onze overkapping in de tuin, lekker in het zonnetje met een lekkere smoothie erbij…..*droomt*

  Beantwoorden
 • Ik kan er nu alleen maar aan denken om deze in mn douche op te hangen en daarin te chillen. Bij gebrek aan een bad lijkt dat me heerlijk 😉
  Maar omdat dat me niet goed lijkt voor de hangstoel en de waterrekening zullen we hem maar buiten ophangen en daar genieten van de zon (en wellicht een licht zomerbuitje)!

  Beantwoorden
 • Wat gaaf! Ik kies voor een hangmat om na mijn werk heerlijk in de schaduw te chillen. Ik zal niet veel doen dan liggen verwacht ik….af en toe ff wegdutten.
  Wellicht lig ik er niet alleen in, mijn hondje Toby ligt er vast bij.
  Oja en als mijn vrouw lief is mag ze ook een keer er in…

  Beantwoorden

Write a comment