Lifestyle Mama Random

Wat leg je na Sinterklaas onder de kerstboom voor een peuter-dochter?

Heerlijk. De Sinterklaas tekeningen op de ramen zijn weggepoetst, alle wortels in huis zijn opgegeten en de restjes pepernoten liggen in de prullenbak. Alhoewel ik Sinterklaas altijd erg gezellig vind, ben ik ook blij wanneer hij weer foetsie is. Laat de Kerstman nu maar komen! Maar wat leg je voor je peuter-dochter onder de boom na al die Sinterklaas cadeaus?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een PR bureau.

Sarah is dol op My Little Pony. Idolaat zelfs. Ze kent ze allemaal, keek onlangs de film in de bioscoop en speelt graag rollenspellen met ze. Mocht jij ook in het ‘bezit’ zijn van een meisjes peuter die ook fan is van de pony’s, dan zijn deze cadeautjes zeker een aanrader voor onder de kerstboom. Handig voor als je niet meer weet wat je je meisje nou moet geven na Sinterklaas.

Op een dag kwam er een aardige meneer aan de deur met wat pakketjes. Niet voor mij, maar voor Sarah. Pakketjes met My Little Pony speelgoed! Ook al is materie niet het belangrijkste in het leven, haar blik was goud waard. Dat koppie…Snel uitpakken en kijken wat het is. Ze herkende direct Pinky Pie en het kasteel. ‘ En kijk Twilight Sparkle en Spike mama! Oh wat mooi!’

Zwemmende zeepony

In bad gaan EN My Little Pony…twee favorieten van Saar. Vaak speelt ze met badletters, schuim en badeendjes, maar dit was wel het absolute toppunt.Deze Pinky Pie kan namelijk zwemmen en licht geven in het water!

Aan de zijkanten van Pinky Pie zitten twee pinnetjes, die reageren op het water (en op het droge reageren op je vingers), waardoor Pinky Pie begint te spartelen met haar staart en licht gaat geven. Armen vooruit en zwemmen maar! Ze zwom zonder problemen het hele bad door.

En niet alleen is een zwemmende pony geweldig leuk, het feit dat ze licht geeft is natuurlijk helemaal mooi. Het badwater was al roze (door een bruisbal), maar het effect is zo heel mooi!

Naast zwemmen door het water heeft Saar Pinky Pie ook gewassen, want dat hoort er natuurlijk ook bij. Zorgzaam zijn, tja dat krijg je met een dame!

Seaquestria Lagoon speelset

Sarah vermaakt zich prima met haar pony’s en speelt hele verhalen en films na. Maar een kasteel voor de pony’s….hoe gaaf is dat? Ze herkende het direct uit de film van laatst en de vele details zorgen voor urenlang speelplezier.

Schommels, deurtjes, kleine accessoires zoals kroontjes….en dat is nog niet eens alles, want dit kasteel kan ook nog wat!

Het reservoir kun je vullen met water, waardoor je met een druk op de knop (de linker) bubbels kunt maken! Deze bubbels worden ook nog eens verlicht met een druk op de rechterknop. Betoverend!

De knop voor de bellen (links) is vrij stug voor de kleinere peuterhand, maar met twee handen kan ze de knop zelf bedienen. Lampje aan en genieten!

Niet alleen wonen hier de pony’s tegenwoordig, ook alle leden van Paw Patrol hebben hun intrek genomen. Ach, ruimte genoeg!

Twilight Sparkle & Spike

Het favoriete duo uit de film, Twilight Sparkle en het vriendje Spike!

Twilight Sparkle heeft naast prachtig haar en vleugels ook een cutie mark die je in kunt drukken. Je hoort vervolgens verschillende geluiden: gelach, een stukje lied uit de film en ‘ woohooo’. Heerlijk dat liedje, hij blijft lang in je hoofd zitten (je bent gewaarschuwd).

En daar hebben we Spike!

Twilight Sparkle is ook een favoriete pony van Saar, en wel om alle kleuren en haar prachtige vleugels met glitters. ‘ Mijn lievelings’, aldus Saar.

Kortom: een enorme blije peuter en hopelijk een inspiratie als het gaat om kerstcadeaus! Je kunt alles vinden op bijvoorbeeld Bol.com, Bart Smit en Intertoys.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment