Lifestyle Random Review

De lekkere oerrr producten van Leev: niet alleen goed omdat ze gezond zijn!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit van de producten van Leev had gehoord tot er een heerlijk pakketje werd bezorgd. Leev is een vrij nieuw merk dat biologische producten op de markt brengt en tevens denkt aan de medemens.
Want…zij zorgen dat zowel de ‘boer als de bakker’ een eerlijke prijs krijgen voor hun diensten en er bestaat een Leev Foundation dat zich richt op het welzijn van jongeren. Tijd om kennis te maken met dit mooie product!

Dit artikel laat producten zien die ik heb ontvangen van een bedrijf/merk

Biologisch, natuurlijke producten, meer vezels en minder suiker. Klinkt als muziek in mijn oren. Eh, maag. Ik houd wel van producten zonder teveel poespas. Ook hoeven ze van mij niet altijd volledig suikervrij of vetvrij te zijn.
En de belofte van Leev? Oerrr! Oerrr smaak, oerrr kracht en oerrr gevoel. Producten zonder fratsen die je meteen een goed gevoel geven. Want de totale bedrijfswinst van deze producten gaat naar hulp voor jongeren. Dat kauwt wel even wat fijner weg!

Leuk en aardig, producten zonder fratsen met een goed doel…maar zijn ze ook lekker? Mijn man en ik kregen de vreselijke taak om alles te proeven en te beoordelen. En de meeste producten zijn heerlijk! Al ben ik van 1 product iets minder gecharmeerd, de koekjes maken het daarentegen allemaal weer goed.

Oerrr koek proteïne, karamel en granen

Meer vezels en proteïne, minder suiker en koolhydraten. Deze repen met karamel en granen vullen enorm goed en zijn naar mijn idee heel erg geschikt voor het sporten of na het sporten.
Als gezond tussendoortje of ontbijt is hij ook geschikt, aangezien je lekker lang vol zit na het eten van de reep. De smaak is prima, alleen ik mis wel de karamel. Die had wat mij betreft iets overheersender mogen zijn, want ik proef hem nu niet.

Oerrr koek cranberry, rozijn en granen

De tweede smaak die ik opgestuurd kreeg van de repen is deze met cranberry en rozijnen. Ook deze vult als een malle en smaakt gewoon heel lekker! Ook hier mis ik een beetje de cranberry, maar dat vergeef ik ze volledig.

Oerrr crackers haver en havermout

Ik had mij enorm verheugd op deze crackers! Heerlijk met een beetje gerookte zalm, een eitje of wat kipflet. Echter vond ik deze crackers vrij droog. Mijn man vond ze daarentegen wel helemaal top en at ze zelfs zonder beleg! Ze vullen ook weer enorm goed en bevatten veel eiwitten en vezels.

Oerrr wafels volkoren en quinoa

Nooit eerder heb ik mijn tanden gezet in volkoren rijstwafels, maar ik moet zeggen dat deze toch wel erg lekker zijn! De smaak is goed en ze vullen net even wat beter dan normale rijstwafels. Ze zijn vrij van tarwe en op basis van zilvervliesrijst.

Oerrr mini’s caramel zeezout

Dan mijn favoriet der favorieten…deze koekjes met caramel zeezout. Verslavend lekker…Er zit roomboter in (en dat proef je) maar dat is dus zonder poespas: pure producten gebruiken.
Deze koekjes waren in no time op en zijn er nog in andere smaken. Aanrader! Een kritisch puntje en iets wat ik niet begrijp: de ene keer schrijft Leev caramel met een ‘c’, zoals op de verpakking van deze koekjes.
Maar bij de repen eerder in dit artikel schrijven ze caramel ineens met een ‘k’. Ik weet niet of daar een reden voor is, maar de perfectionist in mij let hier nou eenmaal op 😉

Al met al zijn het heerlijke, eerlijke en pure producten met een mooi verhaal. Op onderstaande foto lees je er nog wat meer over en het is zeker interessant op hun website een keer te bezoeken, want de enthousiasme spat er vanaf en het assortiment is reuze!
Denk ook aan bakproducten, drinken, glutenvrij- en lactosevrije producten. In hun webshop vind je alle producten. De producten van Leev zijn overigens ook in de supermarkt te vinden.

Ben jij bekend met de producten van Leev? Heb je ze al in de supermarkt zien staan en ook al geproefd?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment