Lifestyle

Laat zien wie je bent met Digitransfer.

Sarah kan ik het beste als volgt omschrijven: ze houdt van slapen, eten, muziek en dansen. Hoe boos of verdrietig ze ook is, muziek maakt haar altijd weer vrolijk. En geef haar eens ongelijk! Ik mocht een persoonlijk cadeautje voor haar laten maken. Een cadeautje die precies laat zien wie zij is. Kijk je mee?

Met het bedrijf Digitransfer ben ik een leuke samenwerking aangegaan en mocht ik een shirt of trui naar keuze laten bedrukken. Ik houd zelf van rustige kleding zonder tekst, maar voor Sarah zag ik ontzettend leuke teksten en plaatjes. Naast deze voorbeelden kun je ook kiezen voor een persoonlijke tekst of foto. Laat ik nou net niet zoveel inspiratie hebben op dat gebied. Ik koos dus voor een bestaande tekst en opdruk.

Het ontwerpen en bestellen gaat heel makkelijk. Je kiest het soort kledingstuk (voor een volwassen of kind) en maakt een keuze uit een t-shirt, een polo, tanktop, longsleeve, een pet of een trui. Ook kun je kiezen voor een sportoutfit om je sportkleding wat persoonlijker te maken. Vervolgens kies je wat je wilt laten bedrukken, op de voorkant, achterkant of beide kanten. Je krijgt een duidelijk voorbeeld te zien en als je er tevreden mee bent reken je af. Makkelijker kan niet!

IMG_0406

 

IMG_0407

De voorkant….

IMG_0408

En achterkant…

IMG_0409

 

Na een paar dagen had ik het shirtje al in de bus. Ik hoefde er niet voor thuis te blijven omdat het zo’n klein pakketje was. Met een groter kledingstuk of meerdere items wordt het wel aan de deur bezorgd. Ik koos voor een longsleeve in de kleur roze, met aan beide kanten een opdruk. En beide opdrukken passen precies bij Sarah. De maat is geschikt voor 18-24 maanden, dus ze past er voorlopig nog prima in.

IMG_0411

Het shirtje ziet er heel netjes uit en de bedrukking is erg mooi geworden. Ik hoop dat het ook heel mooi blijft, aangezien kinderkleding de wasmachine heel vaak van binnen ziet. Het shirtje is nog wat aan de ruime kant maar dat vind ik helemaal niet erg, ze is tenslotte net 18 maanden.
Jammer vond ik het feit dat ik maar uit 3 kleuren kon kiezen toen ik een longsleeve voor Sarah wilde ontwerpen. Wie weet komen er in de toekomst meer kleuren!

IMG_0444

 

IMG_0451

Ik mag van Digitransfer een kortingscode weggeven! Met de code ae745955 krijg je 15% korting op je aankoop. Deze code is tot en met 31 oktober geldig. Shopze!

Een leuk idee voor je kindje, jezelf, voor een vrijgezellenfeest of om een leuke aankondiging te doen! Heb jij weleens een shirt laten bedrukken?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

samenwerking

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Ahh leuk zeg! Leuke tekst ook 🙂
  Zo ook wel wat voor Fenna zijn, ik ga eens kijken 😉

  Beantwoorden
 • Heel leuk idee! En leuk, die opschriften!

  Beantwoorden
 • Wat onwijs leuk en wat staat het shirt haar mooi! Echt onwijs lief die haartjes zo in een mooie staart!

  Beantwoorden
 • Leuk zeg! Vooral voor een sportshirt. Daar zou ik: ‘Langzaam is het nieuwe snel’ op zetten!

  Beantwoorden
 • Die tekst is echt op haar lijf geschreven! Prachtig 😀
  Mooi lettertype ook op het shirt 🙂
  En pracht foto’s van je meid natuurljk

  Beantwoorden

Write a comment