Looking good... Mama

Laat een ander eens je make-up en look bepalen! ♥ Moederdag video ♥

Herinneren jullie je nog de Valentijn-swap met andere mamabloggers? Het was zo leuk dat ik vol enthousiasme meedeed aan een Moederdag-swap! En niet zomaar één. We kochten voor elkaar make-up en bedachten een mooie look. Benieuwd naar mijn gekregen spulletjes en look? Bekijk dan snel de video! Ook staan er linkjes naar de andere mooie mama’s en hun looks.

swap

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

Ik trok het lootje van Judith en vond al snel een gewaagde, maar ontzettend mooie look voor haar. Het is zo fijn om iemand extra in het zonnetje te kunnen zetten en helemaal deze fantastische, sterke vrouw. En wat is ze mooi met haar gewaagde look!

Benieuwd hoe mooi de andere mama’s zijn? Kijk dan snel op de blog van Bregje, Cassandra, Linda, Channa, Charlotte, Josan, Nicole, Tamara en Judith !

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Yay wat staat het mooi! <3

  Beantwoorden
 • […] is het is Moederdag, een dag waar ik altijd erg naar uit kijk. Dit jaar des te meer. Samen met Geertje, Charlotte, Judith, Linda, Tamara, Cassandra, Bregje, Nicole en Channa bedachten we dat het een […]

  Beantwoorden
 • Mooi geworden, leuk pakket! 🙂

  Beantwoorden
 • In antwoord op jouw vraag onder mijn artikel: yes please! ? Hottie!

  Beantwoorden
 • Staat je mooi! En je had ook een super mooie look uitgezocht voor Judith!

  Beantwoorden
 • Nog zo een mooie look, wat is iedereen toch goed voor elkaar geweest ❤
  Ik vond de look die je voor mij had heel mooi, maar was extra blij met de lieve kaart!!!!

  Beantwoorden

Write a comment