Lifestyle

Kookschool deel 2. De bijbel der kookboeken.

koken1Als ik in een winkel een kookboek zie, word ik hebberig. Ik neem vaak kookboeken mee om ze vervolgens, tot mijn spijt, te laten verstoffen op de plank in de keuken.
Tot ik een jaar geleden een enorm kookboek kocht bij de Albert Heijn genaamd Kookschool. Vorige week lag deel 2 in de winkel en ik kon hem niet laten liggen. Op de een of andere manier sla ik deze twee boeken wel regelmatig open om inspiratie op te doen. Waarom? Ik laat het je zien!

koken6

Het verschil met Kookschool en andere kookboeken, is dat Kookschool je stap voor stap leert om de lekkerste gerechten te maken, simpel of ingewikkeld. Van broodjes bakken, tot soep maken en van vleesgerechten tot wereldgerechten.
Door middel van plaatjes wordt laten zien hoe het gerecht er tussendoor uit hoort te zien, handig als check. Het maakt de omschrijving een stuk duidelijker.

koken2 koken3

 

 

 

 

 

 

koken4

Omdat het boek zo veelzijdig is, heb je aan Kookschool eigenlijk genoeg. Het vervangt kookboeken voor bakken, vis, vlees, pasta, ovenschotels en wereldgerechten. Alles kun je er in vinden! En de foto’s zijn werkelijk prachtig. Een echte musthave als je dol bent op koken.

koken5

 

Deel 2 is nu te verkrijgen bij Albert Heijn en kost €22.99

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Leuk te zien :). Ik hou van kookboeken, maar deze heb ik niet. Deel 1 ook niet trouwens haha. Pas wel het boek opperdepop gehad, van de AH is die. Ik denk een echte must have voor de mama die van koken en kookboeken houdt en die graag zelf eten maakt voor haar kind(jes).

    Beantwoorden
  • Wat een prachtig boek Kookschool2. Heb het vandaag helemaal doorgespit en op zoveel plekken een herinnering ingelegd, wil er zoveel uit gaan maken en veel van mijn kookboeken zijn hierdoor overbodig. Ben blij dat ik het gekocht heb.

    Beantwoorden

Write a comment