Interieur Lifestyle

Klaar met die saaie behangetjes. Waarom fotobehang kopen je muren echt kleur geeft!

Ik heb zelf geen warme herinneringen aan het behangen van een muur. Voordat de worsteling uberhaupt kan beginnen sta je vaak nog te zwoegen met een plantenspuit en krabber om de oude restjes los te peuteren.
Hier in huis is dan ook bijna alles geverfd, op de overloop en de kamer van  Sarah na. En die overloop….die kan wel een metarmorfose gebruiken.

Het was enkele weken tot mijn bevalling dat ik mijn man lichtelijk dwong de muren beneden te witten en de overloop te behangen met kleurrijke bloemen.
Ik zou het nu niet meer uitgekozen hebben, maar we hebben er toch ruim 7 jaar plezier van gehad.
Het wordt tijd dat de overloop weer eens aangepakt wordt. In de eerste instantie leek het voldoende om wat fotolijstjes op te hangen waar nu behang zit.
Een plankje erbij met wat kaarsjes en klaar. Maar omdat ik mij toch wel begin te storen aan het bloemetjesbehang (uitgekozen onder invloed van zwangerschapshormonen) gooien we het over een andere boeg.

Ook de kamer waar het bureau staat en als een soort werkkamer fungeert kan wel een opknapbeurt gebruiken.
Ik verfde ooit in wat haast de muren bruin en grijs. Naast het het niet echt mooie kleuren zijn stoor ik mij aan de randen die niet netjes zijn afgewerkt.
Bovendien maken de kleuren de kamer niet echt ‘gezellig’.

Fotobehang

Want waarom zou je je blijven ergeren aan je behang of geverfde muur en fotolijstjes ophangen als je fotobehang hebt? In plaats van een patroon tover je je muur om in bijvoorbeeld een heerlijk strand met palmbomen.
Of je hebt uitzicht op al het moois van de natuur. Watervallen, een fris groen bos of juist het ruige van een grote stad.
Naast de mooiste foto’s van natuur en steden vind je ook fotobehang van kunst om je muren zo de meest creatieve uitspatting te geven.
Benieuwd geworden naar al het mooie fotobehang? Bekijk meer

Het fotobehang is van sterke kwaliteit en er is eindeloos veel keuze. Wanneer je gaat bestellen zie je duidelijk de afmetingen en krijg je een lijmadvies.
Bij je bestelling zie je tevens aanbevolen artikelen die handig zijn om mee te bestellen, zoals behanglijm.

Genoeg kamers om aan te pakken

Favorieten voor op de werkkamer zijn toch wel met foto’s uit de natuur. Rustgevend, fris en tijdloos.
Maar tegelijkertijd vind ik fotobehang van grote steden vol energie ook tof voor op de werkkamer. Het geeft een enorme energie die grote steden uitstralen.

 

Hierboven zie je een voorbeeld van hoe je je kamer meer sfeer kunt geven door het prachtige fotobehang. In plaats van de muur een simpel kleurtje te geven of een behang met een patroon, geef je veel meer diepte en beketenis aan je kamer en tover je meer ruimte door het zogenaamde uitzicht.

Sarah krijgt binnenkort ook nog een opgeknapte muur. Nu zit er nog een behang op met streepjes welke vrij neutraal zijn.
Nu ze een nieuw bed heeft hoort daar ook een mooie muur bij. Onderstaand fotobehang is een favoriet, maar een behang met prinsessen en de Eiffeltoren is ook een mogelijke winnaar.
Sarah mag uiteindelijk zelf kiezen welke ze het mooiste vindt, het is tenslotte haar kamer!

Heb jij fotobehang op de muren thuis? Zo nee, voor welk fotobehang zou jij kiezen?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment