recept Zonder pakjes en zakjes

Kip Parmezaan met de spicy blend voor kip van Verstegen

Verstegen heeft iets nieuws op de markt: een aantal heerlijke kruidenmelanges zonder suiker en zout! Gewoon pure kruiden, dus gezond en puur van smaak. Ik mocht er een paar testen om de lekkerste recepten mee te maken. En…ik geef na deze drie recepten ook maar liefst 5 heerlijke melanges weg. Maar eerst…het recept voor deze goddelijke kip Parmezaan uit de oven!

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • 4 kipfilets
  • 500 gram gezeefde tomaten
  • 20 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 bollen mozzarella, in plakken
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 10 gram verse basilicum
  • 2 theelepels spicy blend voor kip (Verstegen)
  • 2 theelepels uienpoeder
  • Peper, eventueel zout
  • 40 gram croutons

Wat ga je doen?

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Leg de kipfilets op de bodem van een ovenschaal en maal er verse peper en eventueel zout over. Strooi ook de uipoeder en de spicy blend voor kip over de kipfilets.

Giet de gezeefde tomaten over de kip en zorg dat de kip goed bedekt is. Beleg het vervolgens met de basilicum en plakken mozzarella en verdeel de Parmezaanse kaas over de schotel. Eindig met de croutons en verdeel ze goed.

Bak de kip Parmezaan gaar in 45-50 minuten. Mochten de croutons wat donker worden, dek de ovenschaal dan af met wat aluminiumfolie.

Deze kip Parmezaan is heerlijk bij pasta, rijst of gebakken aardappels. Eet smakelijk!

Houd de blog en mijn social media in de gaten voor de geweldige winactie met de blends van Verstegen!

Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al ruim 300 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoe vond je dit recept of artikel?

Geef 1 tot 5 sterren!

Gemiddelde waardering / 5.

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 33 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment

Lees vorig bericht:
Gerechten zonder pakjes en zakjes #305. Kip sweet-onion salade (Johma)

Nieuw van Johma: kip sweet-onion salade met stukjes kip en gekarameliseerde ui. Inclusief een behoorlijk schep suiker, conserveermiddelen, verdikkingsmiddelen en...

Sluiten