Kijk je mee?

Kijk je mee? Diary 4 januari – 10 januari

plogjes

Afgelopen week had ik een fijne week. Een paar dagen voelde ik mij wat minder lekker, maar ik heb vooral heel veel genoten! Ik geef alvast een spam-alert voor de foto’ s van Sarah en al het eten. Kijk maar mee!

Zondag

Dit weekend is het heerlijk weer en we besluiten vandaag te gaan wandelen op de hei. Voor ons is dat maar een paar minuutjes rijden en je kunt er heerlijk lopen. Shiva ging natuurlijk ook mee en mocht helemaal achterin. Lang leve een grote auto! Wat een enorme kop heeft ze toch..

 

zondagplog

zondagplog2 Een trotse papa achter de kinderwagen! Hier lopen we trouwens een stukje het bos in, welke langs de hei loopt. zondagplog1Sarah genoot van alle lichtjes, bomen en bladeren. Ze is altijd zo ontzettend nieuwsgierig en kijkt alle kanten op.

zondagplog3Eenmaal thuis een heerlijk broodje jam. Deze dame eet 2 boterhammen per dag en dat gaat er in als koek. Dat is ook wel te zien aan het shirtje, hij wordt te klein! Maat 68 past ze nu echt niet meer, de mouwen zijn te kort.

zondagplog4Ik maakte eind van de middag heerlijke pannenkoeken. Ik vind zoet en hartig allebei erg lekker en maak altijd een loempia vulling voor op de pannenkoek. Gehakt, knoflook, peper en taugé. Lekker! De opgerolde pannenkoek is met gesmolten kaas, ook heerlijk!

Maandag

maandagplog1

Oh ja! Nog gelukkig nieuw haar! Ik was afgelopen zaterdag naar de kapper geweest en dit is het resultaat. Er moest een heel stuk af omdat ik al bijna een jaar niet was geweest (net aan het begin van mijn zwangerschapsverlof). Het meisje had het nog heel leuk geföhnd met een rondje borstel. Voor thuis heb ik net zo’n borstel gekocht, maar het is toch een stuk moeilijker dan het lijkt. Ik kom handen tekort! Maar….hallo volume!

maandagplog2

 

Sarah met haar Harley Davidson sokken….geweldig toch? Van opa uit Amerika!

 

maandagplog5

Dit heb ik allemaal opgemaakt de afgelopen weken. Niet heel veel, maar ik ben dan ook een zuunig mens 😉 Ik vond het niet allemaal fijne producten. De warme voeten crème van Hansaplast voldeed niet aan mijn verwachtingen en het haasmasker rook naar plastic. Bah! Tony&Guy dry shampoo was heel fijn, evenals de bodylotion en de Cleansing milk.maandagplog4

Vandaag begon officieel de billendoekjes-parade! Aanstaande donderdag kun je de resultaten lezen van de billendoekjes test. Ik test 5 merken billendoekjes, van budgetmerken tot duurdere merken. Ik ga hard aan de slag met testen en ondertussen poept Sarah haar luiers braaf vol en verleent ze volledige medewerking. Ik ben benieuwd!maandagplog3Ik heb mijn eerste filmpje opgenomen, een mini-shoplog! Het was erg vreemd om tegen een schermpje te praten, maar het is gelukt. Alleen het bewerkingsprogramma die op de computer staat werkt niet mee. Ik hoop de video snel online te kunnen zetten. Ondertussen ga ik door met oefenen, leuk!

Dinsdag

Deze Dracula liet even haar tanden zien. Sarah krijgt drie tanden tegelijk erbij en dat geeft zo’n ander gezicht! Dit keer heeft ze er flink last van en kocht ik een middeltje om er op te druppelen. Dit werkt gelukkig goed!

di1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook liet ze ‘even’ zien dat ze zich goed kan optrekken in de box. Lieve help….waar is mijn kleine meisje gebleven die 3 maanden geleden nog maar net kon zitten? Het gaat allemaal zo snel! Maar ik vind het ook hartstikke leuk en geniet er erg van. De box hebben we nu maar naar beneden gedaan zodat ze kan blijven oefenen zonder dat wij bang zijn dat ze eruit kan vallen.

di2

Van aanmoedigen word je hongerig en ik besluit een tosti te maken, lang geleden! Daarna ging ik nog even verder met het maken van artikeltjes.

plogwoe3

 

Ik maak vanavond wraps met gehakt, groenten en kaas. Eerst zijn we boodschappen gaan doen dus het was al 20.00 toen we gingen eten. Dit is lekker snel en makkelijk.

plogwoe2

 

Woensdagplogwoe

 

Vandaag voelde Sarah en ik ons niet lekker. Doordat ik afgelopen weekend wat benauwd was en weer was aangekomen aan vocht (bummer…) heb ik extra plasmedicatie genomen. Hierdoor werd de benauwdheid minder en zat ik weer goed met mijn gewicht, maar mijn bloeddruk vond het niet zo leuk.
Ik zweefde de dag door en ben niet naar het werk gegaan. Wel moest ik even naar de trombosedienst voor controle van mijn bloed. Sarah had vannacht de hele nacht niet geslapen en veel gehuild vanwege haar doorkomende tanden, dus haar heb ik ook thuis gehouden. Ze moest eigenlijk naar het kinderdagverblijf maar was duidelijk niet lekker. Gelukkig kan ze er nog steeds om lachen!

In de avond helpt ze mij in de keuken, hoe gezellig!

plogwoe1

 

Donderdag

Vandaag kwam het verhaal online van de papa van Sarah. Mijn man vertelde zijn verhaal en schreef over de zwangerschap, bevalling en het papa-zijn. Het artikel werd heel leuk ontvangen en ontzettend veel gelezen. Geweldig!

donderdagplogIk had geen puf om Sarah mee op de fiets te nemen en naar de apotheek te rijden om medicijnen op te halen. Gelukkig wilde Giorgio na zijn werk even naar de apotheek.

plogdond

Zo….ik kan weer ‘even’ vooruit. Ik denk dat ik elke maand wel drie keer bij de apotheek zit om voorraden op te halen. Junkie XL 😉plogdond1

Oh joh…Sarah wilt steeds meer staan en wordt soms boos als je haar op haar billen wilt laten zitten. Dan strekt ze zich als een plank. Over de leuning naar de lampjes buiten kijken is helemaal te gek. Check dat kontje! *smelt*

appelHebben jullie ook zo’n last van droge handen? Vandaag zag ik allemaal barstjes en sneetjes in mijn handen en met name op mijn knokkels.
Nog nooit had ik zoveel last ervan. Ik ben dus maar braaf begonnen met smeren want het doet echt zeer. Deze van Greenland is heerlijk vet en ruikt naar groene appeltjes. En ja, dit is een bodybutter, maar ook prima voor je handen, toch?

Vrijdag

Ik voel mij weer een stuk beter en besluit weer naar het werk te gaan. Sarah lever ik af bij mijn ouders en ik fiets door naar het werk. Dit keer 3 uurtjes, langzaam mag ik gaan opbouwen. Ik vond het vandaag wel pittig, aangezien twee collega’ s (geen directe collega’s) nog niet hadden meegekregen wat er allemaal was gebeurt na de bevalling. Ik heb dus twee keer het verhaal moeten doen en dat is pittig, vooral als je mensen ziet schrikken. Maar goed, zij zijn ook weer op de hoogte.

Als ik weer thuis ben ga ik eerst een uurtje slapen. Sarah blijft vanmiddag bij mijn ouders zodat ik even kan bijkomen. Zodra ik weer wakker ben ga ik hapjes maken, want de vriezer is leeg.

happ happpZo, die kan haar buikje weer vullen!

Sarah is weer thuis en als ik haar tas uitpak zie ik een nieuw pyjamaatje liggen. Opa en oma hebben dit er als verrassing ingestopt, hoe leuk!

liefff lieffff En hij staat haar geweldig! Net heerlijk in bad geweest en zo nog een fles…hup naar bed.

Vanavond eten we ovenfrietjes met schnitzel en broccoli, lekker makkelijk! Frietjes maken we eigenlijk altijd uit de oven, een frituurpan gebruiken we nooit.

snitzelMjam!

Zaterdag

Dit weekend niet veel plannen, het weer laat het niet toe om weer zo’n heerlijke wandeling te maken als vorige week. We gaan nog even boodschappen doen en het huis een beetje op orde brengen (buggh dat klinkt burgerlijk!).  Morgen gaan wij bij mijn ouders eten, altijd gezellig.

Volgende week zaterdag gaan we trouwens naar Amsterdam en daar heb ik een fotoshoot met iemand vanwege een prijs die ik heb gewonnen (horen jullie later meer over!) Het heeft te maken met mama van het jaar, hoe leuk!

moooiiiKijk hoe leuk! Hier was ik nog geen jaar oud geloof ik en speelde ik met de Zwitsal fles. Ik wilde heel graag Sarah op zo’n zelfde manier op de foto zetten en dat deed ik gisteravond na haar badje. Ik zie nu pas dat ik elfen oortjes had en dat Sarah haar neus van mij heeft, grappig!

 

Hebben jullie nog plannen voor dit weekend? Ik wens je fijne dagen toe!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Wat leuk om te zien weer. Ik ben benieuwd naar de billendoekjestest.
  Altijd handig om te weten. Heb je die van Lidl ook? Was nu een aanbieding met zo’n dispenserbox erbij. Wij vinden het rotdoekjes dus toch maar laten staan haha. Al is zo’n box wel handig. Luca heeft de laatste weer van de commode gegooid, kapot. Jammer dan, doen we wel uit t pakje. Fijn weekend nog verder!

  Beantwoorden
  • Nee die van de Lidl heb ik niet, maar ze zijn dus niet zo fijn? Jij ook een fijn weekend!

   Beantwoorden
   • Wij vinden ze minder. Niet een hele lekkere geur en wat dun. Onderste stuk natter in vergrlijking tot de bovenste. Terwijl ik dat bij de kruidvat bijvoorbeeld niet had. Of we hebben net verkeerde pakjes gehad haha

    Beantwoorden

Write a comment