Kijk je mee?

Kijk je mee? Diary 30 november-6 december

Afgelopen week wilde mijn lijf niet echt meewerken. Ik weet niet wat het is, maar de ene week voel ik mij beter dan de andere week. Ik kan er geen touw aan vastknopen en het blijft altijd afwachten wat de week mij brengt en hoe ik mij voel. Toch heb ik deze week kunnen genieten van fijne dingen. Kijk je mee naar mijn week?

Zondag

lunch

Gister hadden we vrienden op bezoek en maakte ik een gezellige lunch met vissticks, rauwkost, bolletjes, soep, etc. In de avond zijn we nog even bij de buren geweest in verband met een surprise-buiten-barbeque voor de verjaardag van de buurman. Was gezellig! Vandaag een rustige dag zonder verplichtingen. Lekker voor de buis met een kopje thee en ik typte wat artikeltjes.

luilak

Maandag

Vandaag ging ik weer sporten bij de fysiotherapie. Ik at daarna een lekkere salade van tomaat, sla, komkommer, avocado en ei.

salade

Ook werkte ik aan het schrijven van wat artikelen voor op de site. Onder andere ook mijn meest persoonlijke verhaal. Deze komt 9 december online. Op de foto zie je een stukje van een ander artikel.

pilletjess

Dinsdag

Vandaag ging ik met Sarah naar de buurvrouw, zij heeft een zoontje van bijna 1 en het leek ons leuk als wij ze samen zouden laten spelen. Sarah gilde steeds van enthousiasme en de buurjongen, die nogal moe was, moest daarna steeds huilen. Het was al snel voor beide bedtijd, dus we hebben het kort gehouden.

Oenny hebben we geruild bij de Albert Heijn in verband met een onverwachtse totaalruptuur. Gelukkig kregen we een nieuwe mee naar huis!

au...
au…

Thuis maakte ik het avondeten; spaghetti met hamburger en kaassaus (lekkerrr!).

pasta

Woensdag

Op woensdag ben ik, net als vrijdag, twee uurtjes op het werk. Ik houd mij dan bezig met wat klusjes achter de schermen (die zijn er genoeg). In de middag doe ik het heel rustig aan en als het nodig is duik ik even mijn bedje in. Maar voordat ik even ging liggen maakte ik nog een heerlijke (lichte) lunch.

Eitje, smeerkaas en rijstwafel....perfect!
Eitje, smeerkaas en rijstwafel….perfect!
En dit is de perfecte vervanging voor zout en peper!
En dit is de perfecte vervanging voor zout en peper (juist ja….viskruiden!)

Donderdag
armbandje
Ik heb het sporten vorige week uitgesteld of even aan de kant geschoven. Ik was moe, moe en nog eens moe. Vandaag had ik net als maandag geen keuze (vond ik) en schopte mijzelf naar de sportschool. Eenmaal daar ging het eigenlijk heel goed. Het scheelde ook dat ik goed had geslapen en de rest van de dag rustig aan kon doen.
Dit armbandje wat ik hier draag, doe ik om mijn pols als ik buiten de deur ben. Hier staat medische informatie in, mijn medicatiegebruik en welke personen er moeten worden gewaarschuwd.
Het geeft mij een veilig gevoel, omdat ik veel bloedverdunners gebruik en ik bij problemen naar Utrecht moet. Ik wijd binnenkort een artikeltje over deze armband.
sport
Vorige week maakte ik deze shameless-selfie met een zeer foute belichting. Voor deze diary was ik het vergeten.Anyway…Mission complete!

Vrijdag

Eerst koffie en mijn gezicht fatsoeneren. Dit is een greep uit mijn favoriete make-up.
make up
Vandaag was ik weer twee uurtjes op mijn werk. Mijn taak vandaag:  een kast opruimen en nepcadeautjes inpakken!
Het naar het werk toekomen, met mensen praten, concentreren en dingen onthouden…het kost allemaal nog erg veel energie maar het belangrijkste is dat ik weer rondloop op het werk!
Al maak ik pictogrammetjes of pak ik nepcadeautjes in…ik ben er! Ik gebruikte lege medicijndoosjes om mooie cadeautjes te maken.

Doosjes genoeg...
Doosjes genoeg…

In de avond las ik Sarah een boekje voor. Gonnie&vriendjes van Olivier Dunrea is echt een aanrader, zo leuk! Het is een interactief boekje met schuifplaatjes, voelplaatjes, geluid en ruiken. Sarah snapt er nog niet veel van, ze vindt vooral de bladzijdes lekker smaken.

boek1

boek2

Zaterdag

vinger

Fijn zo’n scherp mesje. Ik ben altijd zo’n kluns op dat gebied en helemaal nu ik bloedverdunners gebruik (geen goede combinatie). Een paar dagen terug schoot ik uit en met alles wat ik doe gaat hij open.De pleister maakt het weer helemaal goed, ik kon niet zo snel een andere vinden.

Tijd voor pakjesavond! Vandaag vier ik met mijn man, dochter, ouders, zus en haar zoontje Sinterklaas. Wij trekken dan ieder 2 lootjes; een klein en groot cadeau. Klein cadeau is surprise met gedicht, groot cadeau alleen gedicht. Voor de kindjes doen we ook een klein gedichtje en kopen we kleine cadeautjes.  Leuke is altijd de race tegen de klok om de gedichten en surprises af te krijgen, al trekken we ruim van tevoren de lootjes. Hier zijn we nog druk bezig met de laatste ‘ lootjes’. Nou ja….er moet nog een heel gedicht komen te staan..

thijs

 

Dit was de diary van deze week. Ik wens jullie een fijn weekend toe!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Ah wat slim om doosjes van medicatie te gebruiken als verpakking 😀 Toffe recap.

    Beantwoorden
    • Haha wie weet een DIY verzinnen met lege medicijndoosjes :p

      Beantwoorden

Write a comment