Kijk je mee?

Kijk je mee? Diary 28 december -3 januari.

diaryyIk heb een heerlijke, maar ook vermoeide week achter de rug. Ik geniet van de feestdagen maar ze zijn wel slopend. Kijk weer mij naar mijn (gezellige) week die ik door middel van foto’ s aan je laat zien!

Zondag

Ik weet niet wat het is, maar de afgelopen tijd slaap ik minder goed. Ik lig te draaien tot 2 uur en om 8 uur gaat onze lieve kleine wekker. Korte nachtjes dus. Ik breng vandaag dan ook door in chillmodus.

plog3En terwijl ik van mijn koffie geniet, geniet ik net zo hard van het uitzicht buiten. Wat is de wereld toch mooi als het een beetje wit is! Vind het zo gezellig die sneeuw, zolang ik niet hoef te fietsen of te rijden, haha.

plog2

Vanmiddag komen er nog wat vrienden langs maar we hebben niets in huis, dus rijden toch maar even naar de supermarkt om wat lekkers te halen. Terwijl papa de auto ijsvrij maakt, hebben wij de grootste lol in de auto.

plog4

Afgelopen zondag deelde ik een heerlijk recept op de site; bloemkoolschotel met gehakt. De schaal was zo groot dat we er vandaag nog een keer van konden eten. Heerlijk om een keer niet te hoeven koken, hoe leuk ik het ook vind.

plog1

Maandag

Gister zijn we toch nog even gaan wandelen ondanks de vermoeidheid. Onderweg maakten we wat foto’ s die ik nog graag met jullie deel. Kijk vooral naar die mooie grote ogen..

plog5

plog10

plog9

Vandaag is ook een redelijk rustige dag. Vanmiddag willen wij wel even naar het centrum om wat te winkelen. Giorgio, mijn man, is nog tot volgende week vrij. Heerlijk!

Ik probeerde vandaag een bijzondere thee uit…Chai Tea latte. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Het is Chai tea met melk. Heel erg zoet en ik drink er maar een paar slokjes van. Nee, niet mijn ding.

plog6

plog7

Dinsdag

Het zonnetje schijnt heerlijk naar binnen vandaag en schijnt op Sarah haar haartjes. En ik maar denken dat Sarah zwart haar heeft…weet iemand welke kleur dit is?

plog8

In de ochtend rijden we samen naar de Trombosedienst in Veenendaal. Ik moet voor een test om te kijken of ik zelf kan gaan prikken en doseren. Ik moet hier een cursus voor volgen maar voordat ik mee mag doen, wordt er bloed afgenomen uit mijn arm en uit 3 vingers. Dit om te controleren of de uitslagen een beetje overeenkomen. Thuis moet ik namelijk gaan prikken in mijn vinger. Het zijn pijnlijke naalden en elke keer gingen mijn vingers weer bloeden als ik iets deed. Niet handig als je daarna boodschappen wilt doen 😉

vingerr

‘S avonds aten we bij mijn ouders en Sarah bleef daar meteen logeren. Met mama zijn we naar Gooise vrouwen geweest, een aanrader! Lekker ongegeneerd lachen en onderuit zakken zonder dat je je heel goed moet blijven concentreren om de film te volgen.

bios1 bios2

Woensdag

Oudjaarsdag! Jeetje wat is het jaar snel voorbij gegaan. Het vliegt blijkbaar niet alleen als het leuk is, maar ook als de dagen pittig zijn. 2015 is zeer welkom en we gaan er een onwijs mooi jaar van maken! Vandaag maakte ik erwtensoep voor 6 personen. Mijn ouders en tante kwamen bij ons oud&nieuw vieren en het was ontzettend gezellig. Heb een beetje spierpijn van het lachen 😉

Hij was heerlijk!
Hij was heerlijk!

Na de erwtensoep was het tijd om te sjoelen. Een heerlijk oud, kneuterig spel wat wij eigenlijk alleen van zolder halen met oudjaarsdag. Zo fanatiek als ik was werd ik 3e. Toch niet heel gek als je dit maar eens per jaar speelt!

Geer in actie!
Geer in actie!

Wij moesten hard lachen om het boekje wat bij de sjoelbak zat. Deze sjoelbak is al zo oud (een familie-collecters-item uit 1963) dat de tekst vrij oud-Hollands is. Lees voor de lol maar eens een stukje tekst.

Hilarisch...
Hilarisch…

We keken ik hou van Holland en er kwamen drankjes op tafel.  Papa kreeg een rietje in zijn bierfles, want ik had geen bierglazen 😉 Later stond de tafel ook vol met lekkere hapjes, waar ik geen foto van gemaakt heb. Er waren gehaktballetjes, nootjes, feta kaas, toastjes, brie, rolletjes kipfilet, mmm!

drank

En toen was het 0.00…de avond ging zo snel! Ik heb vooral gefilmd vanavond en het moment dat 2015 begon staat dan ook op de film. Als het mij lukt met editten, zal ik het filmpje zeker laten zien. Heel even ben ik buiten geweest en heb wat buren gelukkig nieuwjaar gewenst. Maar het was koud en Sarah was wakker geworden, dus ben snel weer naar binnen gegaan. Het was een hele gezellige avond!

Donderdag

Na een korte nacht (Sarah haar wekker gaat gewoon om 8.00) stonden we alweer naast ons bed om het ontbijt voor Sarah te maken. Ik had redelijk geslapen maar werd wat benauwd wakker. Ook was ik ineens een kilo zwaarder dan gister. Niet een teveel aan oliebollen, maar aan vocht. Balen. Toch onbewust meer zout binnen gekregen dan ik dacht? Ik had er nog zo goed op gelet..Na extra medicatie ging het iets beter. De rest van de dag wel heel rustig aan gedaan.

laptop

Met een laptop op schoot weer even wat getypt. Mijn man was ook bezig met tikken, want heb hem de opdracht gegeven om voor volgende week donderdag zijn papa-verhaal te vertellen. Stay tuned!

Uitzicht aan de ene kant…

papa

Uitzicht aan de andere kant…

uitzicht

Vandaag eten we pizza en deze maken wij altijd zelf. Giorgio een helft met BBQ-chicken en mozzarella en ik met tonijn, knoflook, mozzarella en champignons. Zo lekker!

pizza

Sarah is deze week ook begonnen met optrekken in de box. Deze moet dan ook lager worden gezet, het gaat zo hard! Op de bank wilt ze ook alleen maar staan en soms lijkt ze net een plank als wij haar willen laten zitten. Zij houdt zich dan kaarsrecht en wilt perse staan. Eigenwijs meisje!

staann

Vrijdag

Vandaag ging ik naar mijn werk om 2,5 uur te werken. Mijn vader was ook jarig en dat werd daarna gevierd! In de ochtend voelde ik mij niet lekker, ik was slap, duizelig en vreselijk moe. Waarschijnlijk door de medicijnen die ik had ingenomen. Even later ging het wel weer en ging ik aan de slag op het werk.

klusjes

Op de terugweg naar huis haalde ik bij de Albert Heijn een bakje Sushi. Sinds zij een bar hebben met verse Sushi kan ik daar echt niet voorbij lopen. Zo lekker!soesie

En mijn bestelling bij Zalando is binnen! Had al voor oud en nieuw een bestelling geplaatst maar de bezorging duurde wat langer. Ik heb vier heerlijke truien/vesten besteld en ben er erg blij mee. Wie weet een shoplog? Laat maar weten of je zoiets leuk vindt of niet!zalando

In de avond aten we bij mijn ouders en vierden we de verjaardag van mijn vader. Mijn broer en zus waren er ook met de kinderen dus veel kabaal, kindjes en rommel. Gezellig!

Zaterdag

Is het al weekend?

ja

Jaaaaa het is weekend!

jaa

Afgelopen weken waren toch wel heel erg druk en dat begin ik nu echt te merken. Ongemerkt toch te zout gegeten ondanks dat ik er goed op let (balen), erg moe van de drukte en naar van de medicijnen. Je vergeet soms dat je lijf nog lang niet de oude is en leeft soms zoals het vroeger was. En dat gaat niet. Ik ga wel proberen vandaag nog even te sporten, ook al is het rustig aan. In de middag willen we nog even gaan winkelen en de rest van het weekend is het vooral lui zijn en bankhangen. Heerlijk!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend! Hebben jullie nog plannen?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Oh die ovenschotel ziet er echt heerlijk uit!!

  Beantwoorden
 • Wat leuk om te zien weer. Sarah lacht altijd zo leuk.
  Vind het zo grappig dat we bij elkaar in de buurt wonen. Al kan ik uit de foto’s niet zien waar je woont haha. Mijn man herkende je trouwens wel haha. Fijne week!

  Beantwoorden
  • o echt waar? Wat grappig! Voor zover ik kan zien woon je of in de Maandereng of in de Rietkampen, kan dat? Ik bij de klaphekweg in de buurt. Zo bizar, haha!

   Beantwoorden

Write a comment