Kijk je mee?

Kijk je mee? Diary 14 december- 20 december.

Deze week was een vrij drukke week met vooral heel veel leuke uitjes. Ik had een kerstborrel, ging uit eten met collega’s en we brachten Sarah weg voor een logeerpartijtje bij opa en oma. Kijk je mee?

mooierd

Zondag

Gister heb ik een prachtig fietszitje van mijn ouders gekregen om Sarah in te vervoeren. Na een paar testritjes zonder inhoud (wat al best tegenviel) ben ik vandaag gaan oefenen met Sarah er in. Het viel gelukkig erg mee en we zijn heerlijk een stukje gaan fietsen. Niet te lang, want het was heel erg koud en Sarah zat als een ijsklontje in het stoeltje.

zondag4

Terug van het fietsen moesten we echt even opwarmen. Sarah kreeg haar flesje warme melk en ik besloot de Chocolademelk weer eens tevoorschijn te halen. Deze is best lekker!

zondag5

Gister kocht ik in het centrum een nieuwe agenda bij de Hema en deze besloot ik even in te vullen. Het voelt als een nieuwe schoolagenda en geeft je een ‘schone-lei’ idee. Hopen dat 2015 voor ons heel mooi en gezond gaat worden! Aan de agenda zal het niet liggen!

zondag3 zondag2

Maandag

De spannendste dag van de week, want Sarah ging voor het eerst een ochtend wennen bij het nieuwe kinderdagverblijf. In juli hadden we een lieve gastouder gevonden maar zij moest ermee stoppen. Omdat dit kinderdagverblijf ook flexibele opvang biedt, leek ons dit een mooi en goed plekje voor Sarah. Wij namen een foto toen we haar achterlieten.

maandag1

Gelukkig ging Sarah niet huilen, ze keek alleen een beetje droevig. Toch viel het mij mee!
Om 12 uur haalde ik haar weer op met de fiets, waar ze erg van genoot. Ik kreeg een vrolijk meisje mee naar huis die het erg naar haar zin had gehad op de opvang.

maandag2

Eenmaal thuis aten wij een boterhammetje samen en ik maakte het gezellig in huis. Kerstmuziekje aan, kaarsjes en lampjes aan en gezellig knuffelen met het meisje waar ik zo trots op ben.

maandag3 maandag4

Voor het avondeten haalde ik mijn kerstcadeau op het werk op. Je krijgt een bon met punten en kunt dan ‘shoppen’ tussen de cadeautjes, een heel leuk concept. Ik koos voor een mooie bruine tas die nog veel meer mensen mooi vonden want hij was niet meer op voorraad. Hij wordt deze week thuisbezorgd. Zodra ik hem heb, zal ik hem showen!

Dinsdag

Sarah en ik werden rond half 9 wakker en gingen samen ontbijten aan tafel. Ik maakte voor haar een papje. Ik verbaas mij nog elke dag hoe blij zo’n klein mensje kan zijn en hoeveel zij kan eten, haha!

Goedemorgen!
Goedemorgen!

Het was even druk in de ochtend en middag omdat ik nog veel artikelen te maken had en deze meid ook veel aandacht verdient. Vaak zat ze lekker naast mij op de bank en vandaag was de Ipad erg interessant. Ze ziet zichzelf in de weerspiegeling van het scherm, heel grappig.

dinsdag2

In de middag lag Sarah in bed en kon ik even lekker tutten en douchen. Vanavond heb ik een kerstborrel van het werk en ik heb er erg veel zin in. Doordat ik zo lang ziek ben geweest heb ik veel collega’s en artsen lang niet gezien.

De primer op de foto is mijn nieuwe idool…ik ben fan, wat een geweldig spul! Zijdezacht en heel zuinig.

primer selfie

Ik maakte wat slag in mijn haar met een krultang. Maar lang leve slap haar: de zwaartekracht won het van de krullen. Toch bleef er nog wel een beetje slag in zitten. De avond was erg gezellig, veel collega’s gesproken en er was een heerlijk stamppotbuffet.

ik wij

 

Woensdag

Vandaag had ik een hele drukke dag. Ik bracht Sarah om 8.30 bij mijn moeder, fietste door de regen naar de Trombosedienst, om vervolgens aan te komen op mijn werk. Na mijn werk had ik nog een afspraak bij een arts op de poli.Het loopt altijd uit en er liggen vaak reuze interessante magazines op je te wachten…*proest*

poli

Helaas had ik erg veel pech want mijn elektrische fiets hield er op de heenweg al mee op, waardoor ik een heel stuk moest lopen. De ondersteuning viel helemaal uit en dat loopt erg zwaar. Een hele lieve fietsenmaker kwam mij halen met een busje en bracht mij terug naar het huis van mijn ouders en nam mijn fiets mee ter reparatie.

koud

Omdat ik geen fiets meer had ben ik met Sarah terug naar huis gelopen vanaf het huis van mijn ouders. Het was zo koud en nat en we waren allebei erg moe van de drukke ochtend. Dus eenmaal thuis doken wij allebei lekker ons bed in.
In de avond had ik een etentje met collega’ s bij een tapas restaurant. Omdat ik even heb kunnen slapen kon ik hier naar toe, het was ontzettend gezellig en we hebben enorm gelachen (kan ook niet anders aan een tafel met 10 meiden). Het eten was heerlijk, maar helaas wel erg zout.

Smeersels om mee te beginnen.
Smeersels om mee te beginnen.
Er werden serieus 30 schaaltjes tapas op tafel gezet. Het was veel te veel maar zo lekker!
Er werden serieus 30 schaaltjes tapas op tafel gezet. Het was veel te veel maar zo lekker!
En dan....een hemels toetje..
En dan….een hemels toetje..

Ik was rond een uur of tien thuis en helemaal kapot. Ik was ontzettend moe, maar wat was het gezellig! Ik heb heel erg genoten.

Donderdag

Vandaag had ik een wat rustigere dag. Mijn man was ook thuis in verband met afspraken in het ziekenhuis en bij de fysiotherapeut. Vandaag schreef ik wat artikelen, haalde mijn fiets weer op en in de avond ging ik voor het eerst sinds 1,5 week weer sporten.

sarah

Goedemorgen! Na mijn ontbijt ben ik op dit kleed gezet en mag ik even zelf spelen. Gelukkig vind ik dat geen probleem.

planning

Buiten het schrijven om had ik nog een aantal ‘regeldingen’ te doen. Ik zocht snel een stukje papier en maakte een klein to-do lijstje. Sommige klusjes die ik niet leuk vind schuif ik voor mij uit. Schrijven daarentegen doe ik meteen, haha!

etennn

Ik heb mijn fiets weer opgehaald bij de fietsenmaker en hij heeft er een ander zitje op gezet. Deze past namelijk beter op de elektrische fiets dan het zitje wat ik zaterdag kocht. Ook heb ik iets meer ruimte tussen het zitje en de zadel, ook niet onbelangrijk.
Begin van de avond werd er heerlijk voor mij gekookt: ovenfrietjes, broccoli en gegrilde kip met honing en chili. Het was erg lekker! Genoeg brandstof om te gaan sporten straks.

Mission complete!
Mission complete!

Vrijdag

Het is weer vrijdag, dat betekend 2 uurtjes naar het werk. Maar voordat ik naar het werk ging moest ik weer bloed prikken bij de trombosedienst, omdat mijn bloed woensdag te dun was (zucht). Mijn lieve vader bracht mij met de auto omdat het heel erg regende.
Eenmaal op het werk mocht ik beginnen met het houden van koffiepauze. En er was taart…veel taart. En chocolade. Phoeh.

Mijn ouders passen vandaag en morgen op Sarah, zij gaat daar logeren en vindt dat altijd erg leuk. Ik moet heel even wennen aan de rust en vooral het niets hoeven.  Dus wat doe je dan met je tijd? Artikelen typen, op de bank zitten, braaf met je thee. Ik ben nog even gaan slapen en wilde daarna in bad, maar dat doe ik toch liever in de avond.

theetjes

Lekker een mandarijntje erbij. Ik krijg nog steeds de bibbers als ik deze foto zie. Als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het of naaktslakken, of rottend fruit.

mandarijn

Na heerlijk even geslapen te hebben zijn we gaan eten bij mijn ouders. Daar is Sarah gebleven en zij blijft gezellig een nachtje logeren. Wat ik gedaan heb? Dit artikeltje bijgewerkt, The Voice gekeken en lekker genikst. Wel gek, want ik denk steeds ‘ hey, ik hoor Sarah niet door de babyfoon’, haha.

voice

Zaterdag

Ik sta op tijd op, want ik kan tot 11.00 uur sporten. De rest van de dag ga ik wat in huis schoonmaken en ik denk dat we een heerlijke film opzetten. En o ja! Rendang ga ik maken begin van de middag, een heerlijk Indonesisch recept zonder gebruik van zout. Deze komt morgen online, dus houd het in de gaten!

kerstboom

Zo, de boel is een beetje opgeruimd. Mijn doel voor vandaag is nog de badkamer doen en de toiletten. Leuk altijd die voornemens, ik hoop dat er ook wat van komt. Nu ik deze foto zie, besef ik dat ik de inhoud van de vakjes bij de salontafel nodig eens moet vervangen. Herfstblaadjes moeten plaatsmaken voor nog meer kerst!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken in mijn week.

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

Write a comment