Pannenkoeken worden vaak gegeten met stroop, suiker, appel, spek of kaas. Een hartige vind ik zelf vaak nog lekkerder dan een zoete variant. Vandaag een bijzondere pannenkoek: één met loempia vulling. Nou ja, loempia…thuis noemen we het altijd zo. Kijk verder voor een bijzondere pannenkoek die heel makkelijk te maken is!
Wat heb je nodig voor 4 personen?
- Een pak pannenkoekenmix (voor bereiding en toevoegingen zie verpakking)
- 500 gram gehakt
- 125 gram taugé
- Paar stengels paksoi, in kleine stukjes
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- Peper
- Chillipeper
- Natriumarme gehaktkruiden
- Paar gehakte walnoten (zoutloos)
Wat moet je doen?
Bak de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt wat boter in een hapjespan en fruit de knoflook.
Bak het gehakt rul en voeg de peper, gehaktkruiden en chilipeper naar smaak aan het gehakt toe. Voeg vervolgens de taugé en de stukjes paksoi toe en roerbak even mee.
Zorg ervoor dat de taugé en de paksoi knapperig blijven. Voeg op het laatst de stukjes walnoot toe.
Vul een pannenkoek met het gehaktmengsel en rol deze op. Indien er geen sprake is van een zoutbeperking, is chilisaus erbij zeker een aanrader!
Eet smakelijk!
Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?
Benieuwd naar alle voorgaande recepten zonder pakjes en zakjes? Je vindt ze allemaal hier.
Comments (2)
zonder pakjes of zakjes, en dan moet ik pannenkoekenmix kopen?????????
Dat mag je helemaal zelf weten!