Lifestyle

I wish TAG

Alle credits gaan naar Team Confetti die de I wish TAG hebben bedacht. Een dromerige TAG waarin ik vertel wat mijn (onmogelijke) wensen zijn. Lees snel verder!

ALS JE EEN LOCATIE MOCHT UITKIEZEN WAAR JE EINDELOOS NAARTOE GETELEPORTEERD ZOU KUNNEN WORDEN, WAAR ZOU DAT DAN ZIJN?

USA baby! Ten eerste zodat ik Sarah regelmatig naar opa en oma kan brengen (zij kan wel mee, toch?), ten tweede omdat Amerika voor mij nog steeds het land is waar alles mogelijk is. Het is en blijft een apart land met een bijzondere bevolking, maar het heeft genoeg geweldige plekken. New York, Miami, Los Angeles…ik zou er prima elk weekend even heen kunnen! Af en toe even winkelen op zaterdag in New York, no problem! Ik moet er dan wel een baan bij nemen ben ik bang. Of kan ik ook wat geld erbij wensen?

ALS JE IETS DOOR ZOU KUNNEN BLIJVEN ETEN, ZONDER ER DIK OF MISSELIJK VAN TE WORDEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?

Dan zou ik mijzelf alsnog niet volproppen met koekjes, snoepjes of chips. Af en toe vind ik dat wel lekker, maar niet eindeloos. Chocolade bijvoorbeeld ook niet. Dan ga ik toch voor oneindig veel warm eten (want daar geniet ik echt van), sushi en vers brood. Ik vind het elke dag weer lekker en zou het daarom heel veel kunnen eten. Kom maar op!

wens

ALS JE EEN ANGST VAN JEZELF ZOU MOGEN WEGNEMEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

De angst voor achteruitgang van mijn gezondheid, de angst om iemand te verliezen en vooral de angst dat Sarah iets overkomt. Angst is vreselijk en eigenlijk leidt het tot niets, behalve bang zijn. Genoeg om weg te nemen, haha. Waar is dat toverstokje?

ALS JE EEN SUPERPOWER ZOU KUNNEN HEBBEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

Ik zou het heerlijk vinden om te vliegen. Gewoon wapperen met mijn handen en armen en opstijgen. Over huizen vliegen en de mooie natuur zien. Ik droom er best vaak over (vooral als kind) en het geeft een heerlijk gevoel. Mara als ik erover na ga denken zou ik ook best onzichtbaar willen zijn en mensen bang maken. Haha, best slecht eigenlijk.

ALS ER EEN BAND WEER BIJ ELKAAR ZOU KOMEN EN EEN PRIVE CONCERT BIJ JOU THUIS ZOU KUNNEN GEVEN, WIE ZOUDEN DAT DAN ZIJN?

Ik ben nooit zo van de bands geweest. Als tiener zwijmelde ik wel eens weg bij de Backstreetboys of Take That, maar daar heb ik niks meer mee. Even denken hoor…doe dan maar Take That. En dna niet omdat ik die groep zo goed vind, maar omdat Robbie Williams een goede stem heeft. En heel grappig is.

ALS JE ELK DIER ALS HUISDIER ZOU MOGEN HEBBEN, WELK DIER ZOU JE DAN WILLEN?

Een aapje en een olifant. Het is handig als dat aapje gewoon binnen blijft en de olifant in de tuin staat (duhh). Ze zijn allebei om te knuffelen, hoewel dat niet altijd even makkelijk zou gaan. Olifanten vind ik zulke lieve, machtige dieren. Ik heb echt heel veel respect voor ze!

 Dit waren mijn antwoorden. Vertel, wat is jouw ultieme wens?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment