Mama

Inspiratie voor mama. Vijf keer broodbeleg voor je kindje.

video1

Alleen maar jam, pindakaas of smeerworst vond ik niet zo’ n fijn idee om aan Sarah te geven. Ze vindt het lekker, maar er zitten toch veel suikers en/of zout in. Om als mama wat inspiratie te krijgen heb ik een video gemaakt. Ik ben opzoek gegaan naar origineel, gezond en verantwoord broodbeleg en vandaag deel ik 5 ideeën in mijn eerste video.

Mijn eerste video op lifesabout.nl….heel raar en gek, maar ook zo leuk! Want met video’ s kun je vaak toch meer laten zien dan met tekst. Heb je opmerkingen en tips voor mij? Laat ze gerust weten, ik moet het nog allemaal onder de knie krijgen. Ik ga de komende tijd werken aan een intro en het bewerken van video’s.

Wat geef jij aan je kindje als broodbeleg? Experimenteer jij wel eens hiermee?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Hier is avocado en tomaat ook echt favoriet. Ik heb mijn zoon (14 mnd) tot nu toe geen pindakaas gegeven. Misschien eens proberen binnenkort 🙂
  Tips voor je video: Ik vind het fijn dat je rustig praat, in sommige stukjes iets te zacht. Succes! Ik kijk zelden filmpjes trouwens, dit soort video’s zijn meer mijn ding 🙂

  Beantwoorden
  • Dank je wel voor je tips! Dat zachtjes praten had ik soms al tijdens de spreekbeurt op school, haha! Ik zal er op letten, top!

   Beantwoorden
 • In de zomer een ik creatiever dan in de winter. Lekker kaas met komkommer tomaat paprika appel op brood ook lekker.

  Beantwoorden

Write a comment