fashion Lifestyle Looking good...

De inhoud van mijn toilettas en make-up tas op vakantie.

Thuis staan er kasten vol flessen en potjes en ook mijn make-up tafel puilt uit. Leuk voor de afwisseling, maar niet praktisch om het allemaal mee te slepen wanneer je op vakantie gaat. Voor die paar weken weg selecteer ik de belangrijkste en fijnste producten zodat ik niet teveel onzinnige spullen meeneem. Zie ook de blog van vorig jaar, waarin ik laat zien wat ik toen allemaal meenam. Achteraf heb ik een groot deel amper of niet gebruikt. Vandaag geef ik je weer een kijkje in mijn toilettas en make-up tas!

Laten we beginnen met mijn toilettas. Hier stop ik alleen het hoognodige in, aangezien ik door de jaren heen heb geleerd dat je toch niet meer gebruikt dan dat. En je tilt je een breuk terwijl dat niet nodig is. Enfin, de eerste producten die ik tegenkom zijn deze shampoo en conditioner/haarmasker. Ik kreeg afgelopen vrijdag op mijn flikker van de kapper omdat mijn haar zo gebroken was. Door het gebruik van te strakke en verkeerde elastiekjes moest zij haar best doen om mijn bos stro te redden. Gelukkig bleef mijn haar op een aardige lengte, maar ik heb wel wat geleerd. Geen gewone elastiekjes meer dus (maar de invisiboble) en nog even wat extra verzorging. Vooral de 3 minute miracle van Aussi schijnt hoog te scoren. Het is een intensieve conditioner en haarmasker in één. Scheelt weer ruimte! En natuurlijk een fijne shampoo daarvan.

IMG_4844

Om nog even de puntjes op de i te zetten wat betreft haarverzorging: deze leave-in conditioner die al vaker op mijn blog voorbij is gekomen. Dit is mijn ultime favourite, mijn life-hack en mijn BFF. Die geur…de verzorging en volume….gewoon geweldig dit spul. Kan hem dus niet thuislaten.

IMG_4849

Een frisse douche is niets zonder een heerlijke douchegel- of crème. Snuffelend door Kruidvat viel mijn oog (oké neus) op dit heerlijke tubetje limited edition met de geur van kokos en monoï olie. Wat dat laatste betreft heb ik geen kaas gegeten, maar het ging mij vooral om die geur. Gewoon even ruiken mensen, je bent zo verslaafd en je begrijpt direct wat ik bedoel.

Mijn toet wil ook wat en daarom neem ik mijn huidige gezichtsverzorging gewoon mee. Op dit moment ben ik fan van de crème reiniger van Nivea en de Extraordinary oil verzorging van L’oréal. De gezichtsolie is te vet voor op vakantie, maar deze rijke crème gaat prima door als dag- en nachtverzorging.

IMG_4854

En het potje crème waar niet heel veel aan te zien is. Ach, net als bij mensen gaat het om de inhoud.

IMG_4851

Mijn favoriete lichaamsverzorging aller tijden: de rijke huidolie van Zwitsal. Zomer of winter, avond of ochtend…ik smeer mij elke keer weer net zo enthousiast in met dit fijne spul.

IMG_4856

Natuurlijk neem ik deodorant mee en scheermesjes (al valt er weinig te deo-en en te scheren onder de armen, maar goed…) Echter ga ik nog opzoek naar een mini deodorant en mijn scheermesje (Gilette Swirl) was ik vergeten op de foto te zetten.

Dan tijd voor de make-up! Op vakantie helemaal geen make-up? Neeeee….we blijven gewoon heerlijk smeren. Maar het moet allemaal wel even wat minder en makkelijker.

IMG_4864

Deze bronzer van Essence mag dit jaar niet ontbreken. Voor een sunkissed look en de heerlijke geur van kokos.

IMG_4870

Shinen doen we ook op vakantie en om een ander te verblinden raad ik je deze aan….hij is zo goed!

IMG_4871

Weer een budget-merk: een fijne blush voor rozige wangetjes.

IMG_4872

Echter een dikke laag foundation zie ik niet zitten op vakantie en het zit ook niet lekker met zwemmen en zweten. Ik kocht deze CC cream met een colour correcting in de kleur groen. Ik heb nog weleens last van rode vlekjes en groen neutraliseert dit. Ik heb hem al een keer getest en hij is op zich prima, maar niet heel erg dekkend. Hoeft op vakantie ook niet, maar voor thuis zou ik hem niet zo snel gebruiken. Wel zit er een goede SPF in.

IMG_4873

Een niet zo spannende mascara.

IMG_4877

Oogmake-up: we gaan niet te moeilijk doen. Ik neem een paar frisse kleuren mee.

IMG_4875

En dit palette van Essence is ook ideaal: voor het bijtekenen van je wenkbrauwen en voor het aanzetten van je ogen.

IMG_4879

Mooi! Inclusief borsteltje en highlight.

IMG_4882

En een handig spiegeltje. Hoeven we dat ook niet apart mee te nemen.

IMG_4884

En dan rest nog een flesje parfum, mijn tandenborstel en tandpasta. En heel misschien een haarproduct om mijn haren te temmen. Maar daar moet ik nog even over nadenken. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik mee ga nemen op vakantie! Ik ben heel benieuwd waar jij echt niet zonder kan op vakantie. En neem je make-up mee? Laat je reactie achter in de comments!

. Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Leuk om te zien! Terwijl ik normaal gesproken altijd wel iets op heb, draag ik op vakantie weinig tot geen make-up. Ik vind het ook gewoon niet zo handig als ik even lekker wil zonnen of zo. Op z’n hoogst trek ik een lijntje onder mijn ogen en doe ik mascara op en bij wijze van extreme uitzondering een beetje oogschaduw en lipstick als we uit eten zouden gaan.

    Beantwoorden
  • Ik gebruik helemaal niet zo vaak make-up, dus dat maakt dat ik lekker licht kan reizen 😉

    Beantwoorden
  • Ik neem altijd make-up mee, kan niet zonder. Maar altijd alleen mascara en eyeliner. Nog even aftellen en dan kunnen jullie lekker op vakantie!

    Beantwoorden

Write a comment