fashion Random

Ik rook niet, ik drink niet….maar ik ben wel verslaafd!

Ooit had ik een doel om vaker op hakken te lopen. Het staat elegant en vrouwelijk en mijn houding wordt er meteen een stuk beter op (en vergeet die langere benen niet).
Maar eerlijk gezegd heb ik al die jaren nog weinig hakken gedragen. Ik heb namelijk een verslaving waar ik niet van af kom.

*Dit artikel bevat een product die ik heb mogen ontvangen van een webshop

Nooit genoeg…

Twee planken in het halletje bij de voordeur staan vol met schoenen, voornamelijk sneakers. Een paar sneakers zijn altijd fijn en heeft menig Nederlander ook in zijn collectie.
Echter…het is niet bij een paar gebleven. De afgelopen jaren heb ik mijn verzameling langzaam uitgebreid naar een collectie ‘ben je wel helemaal wijs?’

Ik heb dus veel sneakers. Heel veel. En op de één of andere manier heb ik er een zwak voor gekregen. Zo’n zwak dat ik nu zo’n 15 paar sneakers tel. En zo’n zwak dat ze regelmatig van de schoenenplank af vallen omdat er zoveel staan.
Nou veel, ik heb toch nooit teveel sneakers? Mannen en vrouwen met dezelfde tic kunnen dat vast beamen.
En mocht je een leven leiden zonder sneakers: hierbij 8 redenen waarom iedereen sneakers moet hebben!

Zo staan er een paar Vans, een prachtig Adidas echtpaar en een collectie van Zara. Maar ik had nog geen lichtroze sneakers dus die moesten er natuurlijk ook bij. Eigenlijk is het nooit genoeg, want alle kleuren en vormen zijn fantastisch. En er komen steeds meer prachtexemplaren op de markt. Het houdt niet op, mijn verslaving.

Wat maakt sneakers zo tof?

Waarom ik zo’ n zwak heb voor deze schoenen? Omdat ze altijd heerlijk lopen, altijd kunnen, steeds mooier worden qua model en….tja, ik weet niet. Omdat ik het waard ben?
Ondanks dat ik het waard ben (en jij ook), sprak ik met mijzelf af om voorlopig even de schoen-familie niet uit te breiden. Soms moet je jezelf een halt toe roepen en streng toespreken.
Tot ik een nieuwe grote liefde tegenkwam. Against all odds keek het paar mij recht in de ogen. Ik moest en zou ze hebben…en ik mocht ze hebben!

Mijn nieuwe liefde…

Soms kun je niet goed uitleggen waarom je iets mooi vindt. Het is een gevoel. De dikke witte zool met een bijzondere grijze stof vind ik een prachtige combinatie.

Dit is een sneaker van het merk Nubikk. Zij hebben duidelijk smaak en oog voor kwaliteit en detail. Ik houd ervan!

De stof is lichtglanzend en heeft een camouflage patroon waardoor hij net iets anders is dan ‘gewoon grijs’.

Een sneaker dat het hele jaar door kan worden gedragen, zomer en winter. En die ook nog eens fantastich loopt. En die geur van nieuw en leer…heerlijk. Zou het de geur zijn die het zo verslavend maakt?

Heb jij hetzelfde ‘probleem’ als ik heb? En vind je mijn sneaker ook zo gaaf? Hij kan hier in de Omoda shop worden gekocht!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Gaaf!! kun je nog meer afwisselen!

    Beantwoorden

Write a comment