Lifestyle Mama

Ik kan niet wachten tot…

Stilstaan bij vandaag is vaak mijn enige doel. Maar toch kijk ik uit naar ‘later’ en kan ik niet wachten tot bepaalde momenten en gebeurtenissen de revu passeren. Noem het zoetsappig, maar als (meisjes) mama heb ik zo mijn dromen.

Cakes en taarten bakken met Sarah

Sarah op een keukentrapje met het deeg tussen haar vingers. De muren en keukenkastjes onder de bloem en het deeg. Wat is er leuker dan Floddertje spelen in eigen huis? Eerst samen mooie taarten of cakejes maken en ze daarna opeten. Echt, ik sta te popelen om dat blije smoeltje achter een deegkom te zien staan.

Kleinen en knutselen

Als ik Sarah nu een pen geeft, krast ze hooguit fanatiek het papier vol. Met verschillende kleuren stiften wordt het nog best leuk, maar vaak belanden de strepen ook op haar vangen en zelfs op haar tanden. Nog niet echt een goed idee. Ook een stuk klei vindt direct haar mond. Ik kan niet wachten om te zien wat voor creatieveling wij gecreëerd hebben.

Een poppenhuis inrichten

Natuurlijk voor Sarah, maar ook een beetje voor mijzelf. Uren heb ik op mijn kamer doorgebracht met een stel Barbies en een bureau. Ik had geen poppenhuis, maar maakte er zelf één van een bureau en wat doeken. Het inrichten en de fantasie daarbij was nog het leukst. Die herinneringen wil ik Sarah ook meegeven.

Naar de Efteling

Carnavalfestival zal nu al heel leuk zijn voor Sarah, maar daar houdt het ook wel mee op. Nog heel even wachten voordat ze iets meer mee krijgt van een bezoekje aan de Efteling. Maar misschien dat we komende winter al wel gaan, gewoon omdat ik niet kan wachten om haar te zien genieten en te zien wijzen naar al het moois wat ze ziet.

DSC_2320

Kinderfeestjes

Een kind dat door het dolle heen is en met rode wangen de kindjes weer uitzwaait. Ja, daar kijk ik naar uit. Haar te zien glunderen en de kinderen die komen spelen en haar verjaardag komen vieren. Maar ook andersom, wanneer Sarah naar een jarig kindje gaat. Het blijven toch altijd hele leuke feestjes. Over een aantal jaar zal ik wel moeten bedenken wat voor feestjes het worden, en laat ik hier nou net niet zo creatief in zijn.

Kerst vieren

Vorig jaar vierden we onze eerste kerst als gezin, maar Sarah kreeg het nog niet echt mee. Nog even geduld voordat zij mee kan helpen met de bomen versieren en de cadeautjes onder de boom leggen. Warme chocolademelk drinken op de bank onder een kleedje en kerstfilms kijken. Meer is niet nodig.

Sinterklaas

De spanning in de ogen van een kind, de opwinding en de verhalen over Sinterklaas. Geweldig om nog even een sprookje in ere te houden en die spanning te voelen. En samen de hele Intertoys folder doornemen en kruisjes zetten bij alle cadeautjes die ze wil hebben. Heerlijke fantasie, die oude man. (Of klinkt dit nu vies? ;))

Maar toch…blijf nog maar heel even klein, want je groeit al veel te snel. Ook al kan ik niet wachten, ik wacht geduldig af.

Waar kan jij niet op wachten?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Haha wat grappig ik had gister hetzelfde idee in mij hoofd voor een blogje. Dit naar aanleiding dat Sophia over een maand haar eerste hapjes mag, daar kijken we helemaal naar uit 🙂

  Beantwoorden
 • Ik kan niet wachten tot Nomi kan praten enzo haha 🙂

  Beantwoorden
 • Dit duurt nog wel heel lang, maar samen op pad voor een trouwjurk… *smiley met hartjesogen*

  Beantwoorden
  • Ahhh zo leuk! Ik hoop snel voor je!

   Beantwoorden
   • Ik hoop nog een jaar of 25 ofzo haha 😉 Maar lijkt me gewoon een heel bijzonder moment als moeder zijnde…

    Beantwoorden
 • Wat een mooie punten! Ik vond het vroeger echt geweldig om koekjes en taarten te bakken en het lijkt mij ook echt geweldig om later een dochter te krijgen die daar net zo van geniet als ik! En de Efteling is ook echt een wondere wereld voor kinderen!

  Beantwoorden
  • Wat leuk dat je daar zo’n fijne herinnering aan hebt!

   Beantwoorden

Write a comment