Mama

Ik ben dankbaar voor…onze mooie en lieve Sarah

Misschien is zij wel hetgeen waar ik het meest dankbaar voor ben. Nee, ik weet het zeker. Al pak je mijn huis, mijn gezondheid en mijn geld af, met Sarah in mijn buurt ben ik gelukkig.

Jarenlang heb ik gefantaseerd over een haar of een hem. Maar vooral over een haar. Waarom weet ik niet, maar ik heb altijd gedacht dat we een dochter zouden krijgen. Maar dat ze zo mooi en lief zou zijn heb ik nooit geweten en nooit durven dromen. Dromen hoeft niet meer, want ze is er en wat zijn wij blij met haar.

DSC_0267

Ik ben dankbaar dat wij haar ouders mogen zijn en dat zij onze dochter is, ons leven lang. Dankbaar dat zij gezond ter wereld mocht komen. Ik heb er veel voor over moeten hebben, maar ik zou het allemaal zo weer doorstaan. De medicijnen, de injecties met bloedverdunners, de onzekerheid en angst. De pijn die er achteraf was, het gemis en het opbouwen van een band.

Dankbaar ben ik voor elke dag dat we haar uit haar bedje mogen halen omdat er weer een nieuwe dag is begonnen. Dankbaar voor elke tand die zich laat zien als zij ze bloot lacht. Maar ook voor elke nies, elke lach en elk wijzend vingertje als ze weer iets ontdekt heeft. Haar mooie ogen die je doordringend maar ook verliefd kunnen aankijken. Haar ondeugende blik, haar vette lach en de gekke bekken die zij trekt. Dankbaar dat zij van elke dag weer een feestje maakt.

IMG_2165

Dat we ontzettend trots zijn zal je niet ontgaan zijn. Met regelmaat spam ik foto’s van dit mooie meisje. En ja daar heb ik goed over nagedacht. Negatieve gevolgen voor later zie ik niet. Het zijn stuk voor stuk liefdevolle foto’s en verhalen die ik plaats, zonder dat er iets genants te lezen of te zien is. Zij en de hele wereld mag weten hoe bijzonder het is dat zij er is.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Wat een mooie blogpost! Wat een liefdevolle tekst is dit zeg! Volgens mij kan Sarah later niets anders dan trots zijn op haar moeder en alle mooie verhalen die speciaal over haar geschreven staan<3

    Beantwoorden

Write a comment